Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Nadácia Poškodenia mozgu a miechy

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia "Poškodenia mozgu a miechy", Martin'
za rok 2013

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Chemikálie, prístroje a spotrebný materiál určený na výskum a výučbu 6 664,54 € Nadácia poskytla príspevok na zakúpenie odbornej zahraničnej literatúry, chemikálii potrebných na výskum, malých prístrojov, spotrebného materiálu pre výskum a výučbu, materiálu na zariadenie a prevádzku nových laboratórií bunkových kultúr a laboratória molekulových metód.
Študijné pobyty, aktívna účasť na medzinárodných konferenciách a kongresoch, workshopy. 2 554,57 € Nadácia poskytla príspevok na aktívnu účasť na medzinárodných konferenciách v Estónsku, Austrálii, Ruskej federácii a Malajzii. Ďalej poskytla príspevok na workshop v Bratislave organizovaný SAV na tému NGS vo výskume, a študijné pobyty, na ktorých boli zbierané údaje o ischemickom poškodení mozgu a jeho následkoch.
Služby súvisiace s činnosťou nadácie. 358 € vedenie účtovníctva za rok 2014 a overenie účtovnej uzávierky a súladu výročne správa za rok 2014 a ďaľšie výdavky súvisiace s činnosťou nadácie.
Výdavky na prevádzku nadácie. 619,04 € Servisné, poplatky peňažným ústavom, poplatky notárovi, kancelárske potreby.
Výdavky súvisiace s činnosťou nadácie použité v roku 2014. 207,7 € Výdavky nadácie použité v roku 2014 z prostriedkovz roku 2013 prijatých v roku 2014.
Spolu 10 403,85 €