Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Spoločnosť detskej onkológie Košice

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Spoločnosť detskej onkológie Košice, Košice-Západ'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 11 823,48 € Spotreba špeciálneho zdravotníckeho materiálu, pomôcok, lieky, drobný hmotný majetok a pod.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 717,66 € Opravy a údržba zdravotníckych strojov, prístrojov, stavieb a ostatných položiek dlhodobého majetku.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 47 760,68 € Služby - preprava kostnej drene, detské tábory, nákup hračiek a sladkosti pre deti a pod.
Spolu 66 301,82 €
Výrok auditora

Uskutočnili sme audit účtovnej závierky občianskeho združenia Spoločnosť detskej onkológie Košice (ďalej len "Občianske združenie“), ktorá obsahuje súvahu k 31. decembru 2022, výkaz ziskov a strát za rok končiaci sa k uvedenému dátumu, a poznámky, ktoré obsahujú súhrn významných účtovných zásad a účtovných metód. Podľa nášho názoru, priložená účtovná závierka poskytuje pravdivý a verný obraz finančnej situácie Občianskeho združenia k 31. decembru 2022 a výsledku jej hospodárenia za rok končiaci sa k uvedenému dátumu podľa zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o účtovníctve“).