Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Nadácia Televízie Markíza

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Televízie Markíza, Bratislava'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
b) podpora a rozvoj športu 1 990 € City Kids - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách - Atletika v City Kids. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - tréningový rebrík, plastové tréningové kužele, 3x tréningová prekážka, súprava stojanov a slalomových tyčí, stopky, meačný nájom športovej haly, štafetový kolík, prekážka mini, penový oštep, žinenka, žinenková prekážka, sada detskej atletiky, medicimbal, plastový tréningový kužel, nastavitelné švihadlo, 2x plastová obruč.
b) podpora a rozvoj športu 1 600 € Atletický legionársky klub, o. z. - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách - Na kolesá za športom. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - cestovné na športové sústredenie, MSR starších žiakov a starších žiačok, mužov a žien do 23 rokov, Majstrovstvá východ. Slovenska jednotlivcov a družstiev 4x kolo.
b) podpora a rozvoj športu 1 400 € Atletický klub Borský Svätý Jur - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Meníme pohyb na zdravie. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - záťažová vesta, stepper, balančné dosky, rotaana - rotačný disk, kĺzavá podložka, plyometrické debny, súprava stojanov na slalomovú tyč, tréningové prekážky, bosu, stopky.
b) podpora a rozvoj športu 850 € Atletický klub Krupina - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách - Rozbehajme Krupinu 3.ročník. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - časomiera, prenájom veľkého stanu, doprava, montáž, demontáž.
b) podpora a rozvoj športu 1 070 € Atletický club Nové Zámky - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Novozámocký detský olympijský kros 2021. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - značenie trate, kosenie trati, prechodové úseky a materiál, zabezpečenie časomiery, rozhodcovia na trati, lekársky dozor, propagačné materiály, medaile, diplomy, darčekové predmety pre vťazov, medaile pre účastníkov, mikrobus (preprava detí), občerstvenie.
b) podpora a rozvoj športu 840 € TJ JUNIOR CLUB Borský Mikuláš - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Rozbeháme Záhorie - behaj, hádž, skáč. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - účastnícke medaily, diplomy, odporové padáky, oštepy, tréningové prekážky, štartové bloky, vrh guľou - tréningové gule, stopky, bežecké záťažové vesty.
b) podpora a rozvoj športu 1 500 € AKAZA Žilina - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Podpora mladých atlétov z AKAZA. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - dresy a športové oblečenie, doprava, nájom, pomôcky.
b) podpora a rozvoj športu 1 920 € Funny athletics, o. z. - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách - Športuj s nami a buď funny! Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - balančná podložka, balančný ježko, výkyvná doska Balance, stabilizátor Pedalo, balančná doska, BlazePod Trainer Kit 6.
b) podpora a rozvoj športu 1 100 € TŠTK LEVICE - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Atletická olympiáda v škole. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - prenájom priestorov športoviska, nákup športového náčinia.
b) podpora a rozvoj športu 1 250 € SOPKA, n.o. - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Atletika pre všetkých. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - nákup športového vybavenie, cestovné náklady súťažiacich.
b) podpora a rozvoj športu 1 860 € AC Run is Fun - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách - Revitalizácia a obnova športoviska, prostredníctvom vybudovania hrázd na cvičenie. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - hrazda univerzálna, montáž.
b) podpora a rozvoj športu 1 950 € Deti v pohybe Šamorín - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách - Deti v pohybe - detská atletika v Šamoríne. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - švihadlo, farebné skákacie vrece, farebné značka, soft lopty, basketbalové lopty, dresy, speed bal, žinenky, ťažké lopty, pedalo sada vozíkov, prekážky, obruč, plyometrický box, select handball bag, raketa na stolný tenis, ukazovateľ skóre.
b) podpora a rozvoj športu 1 800 € Atletický klub DANICA - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách - AK Danica Zvolen. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - cestovné náklady, ubytovanie na MSR starších žiakov a žiačok, nákup bežeckých prekážok, dofinancovanie nájmu telocvične a dráhy, nákup kužeľov, medicinbalov.
b) podpora a rozvoj športu 1 870 € Šport pre všetkých Kežmarok - Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko, zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách Detská atletika Kežmarok. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - rebrík na frekvenčný beh, farebné detské pásmo, žinenka, doskočisko pre skok do výšky, tréningová laťka pre skok do výšky, prenosný vrhačský kruhs meradlom.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 000 € Ladislav Horváth - Projekt - Viktória Horváthová. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nákladov na operáciu.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 5 000 € DOBRÝ ANJEL, n. o. - Projekt - Pomoc pre Dobrého anjela. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie telefónnych služieb a správy webu.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 20 000 € Človek v ohrození, n.o. - Projekt - Humanitárna pomoc pre ľudí z Ukrajiny. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - priama humanitárna pomoc na hraniciach a personálne zabezpečenie humanitárnej pomoci.
e) podpora vzdelávania 1 000 € CDaR Košická Nová Ves - Projekt - Rekreácia detí z CDR v letom tábore Fantasy. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie 14 dňového pobytu v letnom tábore.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 500 € Nadácia Adeli - Projekt - Spojme svoje sily. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie včasnej neurorehabilitácie V BabyMed programe v Adeli Medical Centre.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 78 500 € Pomáhame deťom NÚDCH, o.z. - Projekt - Vybudovanie Denného psychiatrického stacionára na Klinike detskej psychiatrie (KDP) v NÚDCH. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie rekonštrukcie a modernizácie Denného stacionára pre deti s psychickými poruchami v NÚDCH.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Katka a Lucka občianske združenie - Projekt - Zakúpenie tabletov. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - tablet + obal na tablet.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 952 € Stanislav Jurovčík - Projekt - Žiadosť o príspevok na liečbu onkologického pacienta. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie kontroly recidívy nádoru.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 000 € Zuzana Szusciková - Projekt - Rehabilitačný program - AXIS REHAB. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledových položiek - XIS REHAB.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 2 000 € Zuzana Holazová - Projekt - Žiadosť o finančnú pomoc pri požiari plynového kotla. Naplnenie účelu projektu nebolo podložené účtovými dokladmi a z toho dôvodu sa Správna rada Nadácie Televízie Markíza rozhodla po mnohých výzvach k vyučtovaniu projektu dané finančné prostriedky vo výške 2 000 eur vrátiť správcovi dane z vlastných zdrojov.
f) ochrana ľudských práv 4 850 € Úsmev ako dar, o. z. - Projekt - Spolu pre deti. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - ubytovanie, stravu, program, cestovné.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 000 € Zoltán Klimant - Projekt - Rehabilitačný pobyt pre Marušku. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie rehabilitačného pobytu.
f) ochrana ľudských práv 12 050,79 € MAGNA, o. z. - Projekt - Liečime na Ukrajine. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Liečebná súprava urgentnej medicíny (nákup a doprava).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 200 € Centrum pre filantropiu - Služby podpory administrácie grantových programov Nadácie v súvislosti s podporou zdravia alebo rozvoja telesnej kultúry. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie fakturácie za služby podpory a administrácia grantových programov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 368,04 € MADE BY VACULIK, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie prípravy návrhov pre kampaň Odpíšeme Ti - jún 2021.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 750 € Linka detskej istoty, n. o. 2 - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie služieb odborného sociálneho a psychologického poradenstva a konzultácií za 2Q2020.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 850,62 € MADE BY VACULIK, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie prípravy návrhov pre kampaň Odpíšeme Ti - júl 2021.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 750 € Linka detskej istoty, n. o. 2 - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie služieb odborného sociálneho a psychologického poradenstva a konzultácií za 3Q2020.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 585,36 € MADE BY VACULIK, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie grafických prác pre kampaň Odpíšeme Ti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 000 € REFRESHER Media, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek Natívny článok + sponzorovanie príspevkov na Instagrame.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 580 € News and Media Holding, a. s. - Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Inzercia EMMA.sk, Plus JEDEN DEŇ, Šarm, Nový Čas pre ženy, Život.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 589,52 € MADE BY VACULIK, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie grafických prác pre kampaň Odpíšeme Ti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 000 € Psychoedukácia, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie konzultačných služby na základe Zmluvy o poskytovaní konzultačných služieb v súvislosti s projektom zameraným na prevenciu proti šikanovaniu - Odpíšeme Ti (za obdobie január - jún 2021).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 8 700 € News and Media Holding, a. s. - Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Inzercia EMMA.sk, Plus JEDEN DEŇ, Šarm, Nový Čas pre ženy, Život.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 9 840 € News and Media Holding, a. s. - Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Inzercia EMMA.sk, PLUS 7 DNI, Báječná žena.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 18 000 € ILPP, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na prípravu komiksu - Povedz to nahlas v rámci projektu Odpíšeme Ti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 500 € Psychoedukácia, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie konzultačných služieb na základe Zmluvy o poskytovaní konzultačných služieb v súvislosti s projektom zameraným na prevenciu proti šikanovaniu - Odpíšeme Ti (za obdobie júl - december 2021).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 750 € Linka detskej istoty, n. o. 2 - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie služieb odborného sociálneho a psychologického poradenstva a konzultácií za 4Q2020.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 392,84 € MADE BY VACULIK, s. r. o. - Projekt Odpíšeme Ti , zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Návrh žiackej knižky pre žiakov základných škôl- projekt Odpíšeme Ti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 750 € Linka detskej istoty, n. o. 2 - Projekt Odpíšeme Ti, zameraný na upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety a poskytovanie pomoci obetiam a svedkom šikany. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie služieb odborného sociálneho a psychologického poradenstva a konzultácií za 1Q2022.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 20 000 € OZ PROFKREATIS Plus - Program DRUHÝ KROK. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie Výchovno-preventívneho programu rozvoja multikultúrnej tolerancie žiakov proti násiliu v školách. Konkrétne pre metodiku pre 30 škôl.
b) podpora a rozvoj športu 10 000 € OZ Žitavček - Projekt pre revitalizáciu športových a hracích plôch a doplnenie PC vybavenia v Centre pre deti a rodiny Žitavce. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - gumové dosky, parkové lavičky, detské drevené preliezky, pieskoviská s prekrytím, PC vybavenie, notebook.
Spolu 286 459,17 €