Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa '365.nadácia, Bratislava'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 000 € Iveta Chmurová- Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s liečbou viacerých diagnóz obdarovanej
c) poskytovanie sociálnej pomoci 650 € Archa, n.o.- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na sociálnu pomoc klientom v Domove sociálnych služieb Archa.
e) podpora vzdelávania 10 000 € Občianske zduženie Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica- podpora pre Komenského inštitút, ktorý funguje v rámci Centra environmentálnej a etickej výchovy Živica. Príspevok bol poskytnutý na podporu vzdelávacieho projektu Učitelia v akcii. Učitelia v akcii je projekt rozvíjajúci vzdelávacie aktivity v online priestore.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola Jána Amosa Komenského, Tvrdošovce- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na zveľadenie exteriéru školy určeného na vzdelávanie.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 1 000 € Vladimír Lauko- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na realizáciu benefičného koncertu, ktorého výťažok smeroval na pomoc onkologickým pacientom.
e) podpora vzdelávania 800 € Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Banská Bystrica- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na organizáciu kultúrno - vzdelávacieho stretnutia pre prvákov s cieľom vzbuďiť v nich záujem o návštevu knižnice a literatúru.
e) podpora vzdelávania 500 € Spojená škola internátna, Trenčianska Teplá- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s nákupom multifunkčnej tlačiarne do triedy žiakov s ťažkým mentálnym postihnutím a autizmom.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 900 € Mgr. Stanislava Bubenková- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s liečbou ZŤP syna obdarovanej.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 600 € Občianske zduženie DFS Lastovička- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s nákupom detských folklónych krojov pre deti z detského folklórneho súboru Lastovička
g) ochrana a tvorba životného prostredia 900 € Občianske združenie SNE- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na čiastočnú podporu pri snahe o obnovu minerálneho prameňa v Dolnom Kubíne a jeho okolia. Financie smerovali na vybudovanie oddychovej zóny a infotabule pri prameni
c) poskytovanie sociálnej pomoci 500 € Radoslav Jachymec- Príspevok bol poskytnutý na úhradu životných nákladov sociálne znevýhodnenej rodiny obdarovaného.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 900 € Veronika Ďuričová- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s rehabilitačnými cvičeniami na rozvoj jemnej a hrubej motoriky pre ZŤP syna obdarovanej.
b) podpora a rozvoj športu 600 € UMB BIATHLON TEAM n. o.- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na zakúpenie športového vybavenia pre deti z biatlonového klubu.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Nadácia Alony Kurotovej- Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s tlačou učebnice a pracovných zošitov k učebnici Aha, slovenčina!
c) poskytovanie sociálnej pomoci 350 € Lenka Mihalovičová- Príspevok bol poskytnutý na úhradu životných nákladov sociálne znevýhodnenej rodiny obdarovanej.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 500 € Ľudmila Šarkózyova- Príspevok bol poskytnutý na úhradu životných nákladov sociálne znevýhodnenej rodiny obdarovanej.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 1 000 € Občianske združenie Castrum Sancti Georgii- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na čiastočnú úhradu nákladov spojených s revitalizáciou a postupnou opravou hradných múrov národnej kultúrnej pamiatky- stredovekého hradu Biely Kameň.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 500 € Lenka Mihalovičová- Príspevok bol poskytnutý na úhradu životných nákladov sociálne znevýhodnenej rodiny obdarovanej.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 900 € Erika Šarkanová- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s rehabilitačným pobytom pre ZŤP syna obdarovanej.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 2 000 € Občianske združenie DFS Slnečnica- Príspevok bol poskytnutý na zakúpenie materiálneho vybavenie do priestoru, kde pravidelne detský folklórny súbor Slnečnica trénuje.
e) podpora vzdelávania 800 € Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Banská Bystrica- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na podporu realizácie projektu "Spolu vám čítame rozprávku" . Projekt je zameraný na zážitkový podvečer pre rodičov s deťmi, kedy sa dvojice spisovateľov a umelcov budú prihovárať deťom cez rozprávku a spoločné dramatizované čítanie
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 800 € Občianske združenie Všetečníci- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s nákupom detských folklórnych krojov pre deti z detského folklórneho súboru.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 900 € Oáza - nádej pre nový život, n.o.- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na úhradu nákladov spojených s opravou a prerobením sociálnych zariadení v útulku pre bezdomovcov Oáza.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 800 € Spojená škola internátna, Trenčianska Teplá- Podpora v grantovom programe 10 dobrých skutkov. Príspevok bol poskytnutý na zabezpečenie edukačných, relaxačných a terapeutických pomôcok pre žiakov s ťažkým mentálnym postihnutím a autizmom.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 2 909,89 € Občianske zduženie Ružínska priehrada- Príspevok bol určený na realizáciu oddychových miest v okolí Ružínskej priehrady s cieľom poukázať na potrebu zberu a recykláciu odpadu.
Spolu 33 609,89 €