Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

NADÁCIA VOLKSWAGEN SLOVAKIA

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'NADÁCIA VOLKSWAGEN SLOVAKIA, Bratislava - mestská časť Devínska Nová Ves'
za rok 2019

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 2 900 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Anjelská akadémia 2020 (I. a II. Semester 1. až 3. ročníka), Anjelská akadémia je akreditovaný vzdelávací program, ktorého cieľom je pripraviť dobrovoľníkov na prácu s deťmi z náhradnej starostlivosti.
e) podpora vzdelávania 979,8 € Centrum pre deti a rodiny Polomka, Stretnutie s pohybom - zriadenie fitnescentra Centráčik, Zriadenie fitnescentra.
e) podpora vzdelávania 923,47 € ZEM DETÍ - Košice n.o., NAŠE SNY, ČI REALITA, Doplnenie vybavenia - DVD prehrávač, DJ embe, handpan, gitara, trampolíny, horské bicykle, korčule, hojdačka, altánok, gumová dlažba.
e) podpora vzdelávania 990,15 € Centrum pre deti a rodiny Zlatovce, Zaži svoje zmysly Inak, Zriadenie hracieho kútika.
e) podpora vzdelávania 820 € Centrum pre deti a rodiny Banská Bystrica, Zdravie a vitalita - náš cieľ, Vybudovanie fitnes posilovne. Súčasťou projektu je aj bunker, alebo skrýša,ktorá bude slúžiť na oddych a duševnú očistu, možno v niektorých chvíľach aj ako "trucovňa".
e) podpora vzdelávania 993 € Centrum pre deti a rodiny Kolárovo, Herňa pre deti z CDR Kolárovo, Zriadenie herne - v hlavnej budove CDR Kolárovo. V rámci prerábky sme miestnosť vymaľovali, vyrovnali podlahu a na celú plochu podlahy uložili koberec. Následne sme miestnosť vybavili dataprojektorom (na premietanie rozprávok), guličkovým bazénom, multifunkčnou preliezačkou, tuli vakmi, detským domčekom, magnetickými tabuľami, stanmi a oddychovým kútikom.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Snina, Srdiečka športujú, Vytvorenie športového priestoru na trávenie voľného času.
e) podpora vzdelávania 750 € Centrum pre deti a rodiny Nová Baňa, Princezná Wagona a rytier Folcík, Nakúpenie vybavenia - športových potrieb a rôznych iných voľnočasových potrieb či záhradných hier, aby sme obnovili a rozšírili možnosti trávenia voľného času detí v našom zariadení. Nákup športového náčinia ako sú lopty, kolieskové korčule, bicykle, ale aj vytvorenie ihriska na volejbal, a to osadením stĺpov na trávnatej ploche.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Alžbetka, n.o., My sme tu doma, Vybavenie interiérových priestorov centra pre deti, ktoré budú určené na aktivity pre deti, ako aj dovybavením exteriéru potrebnými pomôckami a nástrojmi, a tak pomôcť skrášliť okolie centra.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Súkromné liečebno-výchovné sanatórium, Senec, Hrou k radosti a porozumeniu, Vybudovanie detského ihriska v exteriéri CDR s novými bezpečnými hracími prvkami, ako: váhadlová hojdačka, drevená preliezka so šmýkačkou, húpadlo na pružine a pod.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Centrum pre deti a rodiny Banská Bystrica, Rozprávkovo, Prispôsobenie záhrady na multifunkčne využiteľný priestor pre deti a zamestnancov pri aktívnom oddychu, hrách, súťažiach, psychohygiene, teambuildingu, organizovaní večerného rozprávkového kina, preventívnych aktivít a vzdelávacích aktivít.
e) podpora vzdelávania 600 € Dieťa v ohrození, n.o., Radosť detí z pohybu, Vybudovať efektívne využitelné športovisko pre deti - preliezačky, hojdačky, pieskovisko, areál, kde budú naše deti hlavne športovať a zároveň oddychovať.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Dom sv. Jozefa - Centrum pre deti a rodiny, Šport ako životný štýl, Nákup športového vybavenia na indoorové a outdoorové športové aktivity.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Centrum pre deti a rodiny Sečovce, Rozvoj zdravého vývinu detí hrou a pohybom v exteréri, Vybudovanie záhradného detského ihriska pre oddych pre deti so zdravotným znevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny DORKA n.o., Malý záhradník, Vybudovanie senzorického chodníka a eko záhradky.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Detské centrum "PRE TEBA", n.o., Nájdi sám seba, Nákup športových potrieb (horské bicykle, lyžiarska výstroj...) a vybavenia pre kreatívne dielne a hry detí do exteriéru (detské ihrisko...).
e) podpora vzdelávania 945 € Centrum pre deti a rodiny Topoľčany, Aktívny priestor - viac aktivít do centier pre deti, Nákup záhradných hojdačiek, trampolín, detských ihrísk, materiálu na 4 altánky
e) podpora vzdelávania 704,95 € Centrum pre deti a rodiny Nitra, Dlhá 179, Nitra, Snoezelen - kúsok raja na zemi, Vytvorenie multisenzorickej miestnosti pre deti so zdravotným znevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 970 € Centrum pre deti a rodiny Levice, Aktívny priestor pre radosť, šport a zdravie, Zabezpečenie zábrany, oplotenie od susedov, pingpongový stôl a trampolínu.Deťom s ŤZP zabezpečenie LEGO stavebnice a kolobežky.
e) podpora vzdelávania 938 € Centrum pre deti a rodiny Štúrovo, Make art, not problems, Zriadenie umeleckej miestnosti pre deti v CDR.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Trenčín, V zdravom tele - zdravý duch, Zriadenie vonkajšieho športoviska - workoutové ihrisko.
e) podpora vzdelávania 836 € Detský domov Púchov o.z., Aktívny priestor - viac aktivít do centier pre deti a rodiny, Vybudovanie ihriska s hrazdou, bradlami, rebrinami, horizontálnym rebríkom, kruhmi a inýmu konštrukciami.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Anjelská akadémia 2021, Anjelská akadémia je akreditovaný vzdelávací program, ktorého cieľom je pripraviť dobrovoľníkov na prácu s deťmi z náhradnej starostlivosti.
e) podpora vzdelávania 3 750 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Vodičák pre tvoj štart, Cieľom projektu je pokrytie nákladov na vodičský kurz pre deti z centier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 16 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Vodičák pre tvoj štart, Cieľom projektu je pokrytie nákladov na vodičský kurz pre deti z centier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Centrum pre deti a rodiny Košická Nová Ves, Športové ihrisko pri Zelenom dome, Výstavba malého športového ihriska v exteriérových priestoroch a zakúpenie športového vybavenia, športových potrieb pre deti.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Centrum pre deti a rodiny Pečeňady, Fitpark, Vytvorenie workoutového ihriska. Funkčnú zónu dotvorí kruhová trampolína.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Centrum pre deti a rodiny Martin, Aktívny pohyb a relax, Revitalizácia vonkajšieho detského ihriska. Prispôsobenie ihriska aj pre deti so zdravotným nezvýhodnením. Doplnenie ihriska o workoutové prvky.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Centrum pre deti a rodiny Košice - Uralská, Moje obľúbené miesto, Nákup športových potrieb, na obnovu a rozšírenie možností trávenia voľného času detí v našom zariadení aj mimo CDR. Vybudovaním športoviska pre deti.
e) podpora vzdelávania 2 500 € Centrum pre deti a rodiny Pezinok, Aktívny priestor – viac aktivít do centier pre deti a rodiny, Vybudovanie dreveného domčeka so šmykľavkou a hojdačkami. Zakúpenie trampolíny.
e) podpora vzdelávania 983,85 € Centrum pre deti a rodiny Pezinok, Aktívny priestor – viac aktivít do centier pre deti a rodiny, Vybudovanie dreveného domčeka so šmykľavkou, hojdačky. Zakúpenie tiež trampolíny.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Centrum pre deti a rodiny Lučenec, DETSKÝ RAJ, Vytvorenie fitnescentra, ihriska s preliezačkami, hojdačkami, gymnastickými pomôckami.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Centrum pre deti a rodiny Hriňová, Aktívny priestor - viac aktivít do centier pre deti a rodiny, Športové, relaxačné a voľnočasové aktivity, aby všetky deti mohli tráviť voľný čas zmysluplne, ako napríklad bicyklovaním, jazdou na kolieskových korčuliach, lyžovaním, relaxom na hojdačke.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Centrum pre deti a rodiny Necpaly, Workoutové ihrisko, Vybudovanie workoutového ihriska.
e) podpora vzdelávania 1 284 € Centrum pre deti a rodiny Necpaly, Workoutové ihrisko, Vybudovanie workoutového ihriska.
e) podpora vzdelávania 9 000 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO, Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 3 100 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO, Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Občianske združenie Motýľ, Aj my chceme komunikovať, Zakúpenie špeciánych pomôcok na komunikáciu.
e) podpora vzdelávania 520 € Spojená škola internátna Prakovce, Rozumieme vám, Zabezbečenie aktívit pre deti s PAS: TEACCH terapie, muzikoterapie, arteterapie a terapie v snoezelen miestnosti.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Združenie na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím, Hrou k spolupráci, Vytvorenie a zariadenie edukačno terapeutickej miestnosti.
e) podpora vzdelávania 600 € OZ Dúhová cesta (pomoc pre deti s autizmom a mentálnym postihnutím), Premena školy prostredníctvom interaktívnej tabule, Zakúpenie interaktívne tabule.
e) podpora vzdelávania 530 € Alternatíva - centrum nezávislého života, n.o., Učíme sa hrou, Nákup hračiek na vzdelávanie detí s autizmom.
e) podpora vzdelávania 1 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom BB (SPOSA), Zručnosti pre život, Vytvorenie miestnosti vybavenej potrebnými pomôckami , ktoré budú prispôsobené vzdelávacím potrebám žiakom s PAS , aj žiakom s mentálnym postihnutím.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Základná škola P. Dobšinského Rimavská Sobota, Chceme patriť k vám, Vybavenie miestnosti v škole, ktorá sa využíva pre potreby detí.
e) podpora vzdelávania 957,95 € Spojená škola, Špeciálna ZŠ internátna pre žiakov s naruš.komunikač.schopnosťou, Snoezelen - relaxácia, pokoj, uvoľnenie, Vybudovanie multisenzorickej miestnosti, ktorá zahŕňa vybavenie na stimuláciu všetkých zmyslov.
e) podpora vzdelávania 888 € Centrum špeciálno-pedagogického poradenstva, Košice, Snoezelen v poradenskej praxi, Zriadenie Snoezelen multisenzorickej miestnosti.
e) podpora vzdelávania 494 € Nový domov, n.o., Náhradná komunikácia - aby sme sa všetci mohli rozprávať , Zakúpenie 2 špeciálnych počítačových programov Grid3/SK čo je jediné kompletné softvérové riešenie v slovenčine obsahujúce nové funkcie a vlastnosti umožňujúce premenu textu a symbolov do reči, takže užívateľ môže komunikovať s okolím pomocou hlasového výstupu.
e) podpora vzdelávania 960 € Centrum Naša chalúpka, o.z., Každý mozog sa dokáže učiť, Zaškolenie potrebných certifikovaných špecialistov a zakúpenie prístroja EEG Bioffedback, ktorého podstatou je využívanie biologickej spätnej väzby na aktivity mozgu.
e) podpora vzdelávania 832 € Špeciálna základná škola Veľký Krtíš, Chcem komunikovať, Zakúpenie súboru špeciálnych pomôcok a softvéru Tobii Gaze Viewer.
e) podpora vzdelávania 976 € Špeciálna základná škola, Banská Štiavnica, Spolu to zvládneme, Zakúpenie pomôckom podporujúce relaxáciu, rehabilitáciu, vizuálno- senzorickú stimuláciu a komunikáciu.
e) podpora vzdelávania 525 € Centrum sociálnych služieb Sibírka, Motiváciou je hra, Dokúpenie vybavenia a pomôcok pre ďalších klientov na poskytovanie terapií.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Manageria, Teach for Slovakia , Zábavné doučovanie pre deti z Dúbravky a Lozorna.
e) podpora vzdelávania 14 500 € Asociácia pomoci postihnutým - APPA, Vzdelaním k integrácií, Bezbarierové riešenia pre školy - výťah, sociálne zariadenia, pomôcky.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Základná škola s materskou školou, Budmerice, Tichá zóna, Zabezpečenie materiálno-technických + kompenzačných pomôcok pre jednotlivé poruchy. Vytvorenie tichej zóny.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Nezisková organizácia Centrum pre rodinu Kvapka, Včasná pomoc rodinám, Náklady na zriadenie v ambulancii klinickej psychológie a psychoterapie pre deti diagnostickú nízkopodnetovú miestnosť na vyšetrovanie detí s PAS, s ohrozeným vývinom, vývinovým oneskorením alebo s podozrením na PAS.
e) podpora vzdelávania 898,4 € Výcviková škola pre vodiacich a asistenčných psy, Štvornohí terapeuti, Náklady spojené s nákupom pomôcok a zabezpečenie 100 terapeutických hodín pre deti s PAS.
e) podpora vzdelávania 2 000 € OZ Vagus, Vzdelávanie je základom profesionálnej pomoci, Vzdelávanie pre sociálnych pracovníkov, manažerov a zabezpečenie celotímového vzdelavania pre pracovníkov, ktorí pomáhajú ľuďom bez domova.
e) podpora vzdelávania 15 000 € Manageria, Teach for Slovakia v Dúbravke a Lozorne, Podpora rozvoja programu a budovania komunity TFS (vedenie projektu, prevádzkové náklady a organizácia národných školení) a financovanie priamych nákladov pre školy (recruitingové náklady, rozvoj partnerstiev soškolami, mentorská podpora). Rozvoj žiakov na školách pod vedením našich pedagógov (akademické vedomosti, sociálne a charakterové zručnosti ...)
e) podpora vzdelávania 5 000 € Manageria, Teach for Slovakia v Dúbravke a Lozorne, Recruitment pre školský rok 2020/21; 4 národné tréningy a letný tréningový kurz Basecamp; profesijný rozvoj účastníkov projektu (pravidelné návštevy mentorov a osobný kouč); zrealizovaný klub riaditeľov
e) podpora vzdelávania 5 000 € Liga za duševné zdravie SR, o.z., Linka podpory, Zabezpečenie fungovania linky v roku 2021.
e) podpora vzdelávania 10 000 € IPčko, Linka podpory, Navýšenie personálnej kapacity našich liniek dôvery a zabezpečiť našim poradcom kvalitné vzdelávanie, expertné supervízie a intervízie a okamžité konzultácie pri krízových kontaktoch.
e) podpora vzdelávania 10 000 € Pomoc obetiam násilia Bratislava, Linka podpory, Ochrana, presadzovanie práv obetí, posilňovanie ich postavenia v spoločnosti, sprevádzanie, advokácia na základe plnomocenstva, sociálne, psychologické a právne poradenstvo ambulantne, v čase corony dištančne - telefonickými linkami.
e) podpora vzdelávania 20 000 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO, Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 3 000 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO, Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 7 000 € Linka detskej istoty, n.o., Linka podpory, Zabezpečenie fungovania linky detskej istoty.
e) podpora vzdelávania 50 000 € Základná škola Drábova 3, Košice, Naša inkluzívna škola, Debarierizácia priestorov školy. Zakúpenie exteriérových fitness prvkov. Zakúpenie a vybavenie terapeutických miestností. Nákup vzdelávacích a terapeutických pomôcok. Zabezpečenie kvalifikovaných zamestnancov. Vzdelávanie zamestnancov.
e) podpora vzdelávania 50 000 € Katolícka spojená škola sv. Vincenta de Paul, Saratovská 87, Levice, Naša inkluzívna škola, Debarierizácia vonkajších a vnútorných priestorov školy, stavebné úpravy miestností, nákup pomôcok a vybavenia miestností. Zabezpčenie vzdelávania pre pedagógov.
e) podpora vzdelávania 900 € Jazmín n.o., Jazmín pomáha, Pokrytie prevádzkových nákladov za 2 mesiace (úhrada faktúr za energiu a teplú vodu), kúpa poschodovej postele pre 2 dievčatá, ktoré sú s mamičkou umiestnené v zariadení.
e) podpora vzdelávania 900 € OÁZA - nádej pre nový život, n.o., Teplo pre náš domov, Vybudovanie vykurovacej sústavy (kúrenárske práce) v 4 murovaných príbytkoch - pre 8 ohrozených rodín s deťmi ohrozených bezdomovectvom.
e) podpora vzdelávania 305 € Centrum sociálnych služieb KA, Zóna oddychu, Vybudovanie záhradného posedenia - slnečník, detský kútik s ihriskom (pieskovisko, trampolína, bazén, hojdačka, šmýkačka) - pomoc pri práci s klientmi.
e) podpora vzdelávania 893,69 € Krízové centrum ADCH Košice, Šikovné ruky, 1) Náklady na prevádzku, chod zariadenia a vybavenie izieb - chladničky na každú izbu; 2) tvorivé dielne (šitie rúšok, ekotašiek, výroba náramkov, mydiel, ružencov, práca s hlinou a tvorba darčekových výrobkov);3) gardenterapia - pestovateľské práce
e) podpora vzdelávania 900 € Mesto Martin, „Zdravé bývanie“, Kompletná rekonštrukcia starých kúpeľní a sociálnych zariadení
e) podpora vzdelávania 900 € OZ Domov Dúha, Pomoc deťom KS DÚHA - CDR, Zariadenie telocvične - ribstoly, žinenky, bežecký pás, posilňovacia lavička, basketbalový kôš; prázdninový program - pobyt v letnom tábore.
e) podpora vzdelávania 900 € BRIEŽDENIE, občianske združenie, Šťastné dieťa - zdravé dieťa, Úprava vonkajšieho priestoru na trávenie voľnočasových aktivít - "terapia hrou": nákup kolotoča, preliezačky so šmykľavkou, trampolíny a 4 hojdačiek.
e) podpora vzdelávania 865 € Štíbor - Mestské centrum sociálnych služieb n.o., Skvalitňovanie životných podmienok pre mamičky s deťmi v azylovom dome Útulok Cesta v Skalici, Nákup nábytku - poschodových postelí s roštom a matracom, dvojdverových šatníkových skríň, ktoré budú tvoriť súčasť základného zariadenia izby pre mamičky s deťmi; výlet do ZOO
e) podpora vzdelávania 900 € Náruč - Pomoc deťom v kríze, Športovanie pomáha prekonať traumu, zvyšuje sebavedomie, Realizácia 4-dňového jarného pobytu v prírode a letného, športovo zameraného denného tábora v trvaní 5 dní pre deti - turistika, plávanie, plavba na kanoe, lezenie na lezeckej stene, klasická lukostreľba, rôzne zábavné a veku prispôsobené atletické disciplíny.
e) podpora vzdelávania 800 € MyMamy, o.z., Detský klub MaMáčik 2019/ 2020, Pokrytie nákladov na Letný tábor a množstvo aktivít v priebehu roka - spoznávanie histórie a krás prírody, realizácia športových a dobrodružných aktivít - napr. návšteva Ľubovnianskeho hradu, Belianskej jaskyne, výlet na Habakuky a do Tatier, Laser game, kino, Jump aréna, Escape room, kontaktná ZOO, zimný tábor.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Slovenský Červený kríž, Územný spolok Trebišov, Skvalitnenie životných podmienok pre matky s deťmi, Rekonštrukcia kúpeľní a zakúpenie sanitárneho zariadenia v zariadení núdzového bývania ,,Maják,,. Finančné prostriedky na vyplatenie psychológa, ktorý poskytuje služby pre klientky zariadenia a ich ratolesti.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Centrum pre deti a rodiny Dedina Mládeže, Relaxačno-oddychová zóna, Revitalizácia záhrady nášho rodinného domu s cieľom vytvorenia relaxačno-oddychovej zóny pre deti.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Centrum pre deti a rodiny DORKA n.o., Bez varenia nie je jedlo, Nákup 6 kuchynských liniek do zariadenia.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Centrum Slniečko, n.o., Podnetné prostredie pre deti, Obnovenie jednej detskej izby pre tri deti a spoločenskej miestnosti pre všetky deti. Doplnenie nového gauču.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Krízové centrum ADCH Košice, Varím, varíš, varíme, 1. Dovybavenie kuchyne pre riadny chod zariadenia - sporáky, mikrovlnky, rýchlovarné kanvice, mixér a pod. 2. Kvalitnejšia realizácia pracovných terapií.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Náruč - Pomoc deťom v kríze, Športovo a umelecky zamerané voľnočasové aktivity pre klientov Detského krízového centra Náruč, Realizácia 4-dňového pobytu v prírode a 5-dňového letného denného tábora.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Alžbetka, n.o., ROZVÍJAME TO VEĽKÉ, ČO DRIEME V MALOM ČLOVEKU, Podpora terapeutických, vzdelávacích a voľnočasových aktivít pre deti v Centre, aby sa terapiou zmiernili postraumatické stavy detí, aby si osvojovaním poznatkov a zručností v prirodzenom a estetickom prostredí nadobudli základné návyky, poznali nové skutočnosti zvlášť zážitkovou a hravou formou a rozvíjali svoje osobné talenty.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Mesto Považská Bystrica, Centrum 2/3, Podpora kvality vzdelávania a voľnočasových aktivít v KC, Vytvorenie pre školopovinné deti priestory a podmienky na prípravu na vyučovanie, ďalšie výchovné vzdelávanie ako aj vytvorenie podmienok na trávenie času pri voľnočasových aktivitách detí.
e) podpora vzdelávania 2 600 € ZEM DETÍ - Košice n.o., Kvalita a bezpečnosť v zariadení núdzového bývania, Postavenie bezpečného plota vpredu a vzadu dvora.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Dom nádeje o.z., Pokojný domov, Zakúpenie nábytku a spotrebičov do obytných miestnosti.
e) podpora vzdelávania 700 € Domka - Združenie saleziánskej mládeže, stredisko Bratislava - Mamateyova, Orientačné dni - preventívne programy pre triedne kolektívy, Realizáciou kurzov zameraných na integrálny rozvoj mladého človeka, na prácu s triednym kolektívom a na prevenciu sociálno-patologických javov. Pri práci využívame metódy zážitkovej pedagogiky - prácu s obrazom, videom, hudbou, atď.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola s materskou školou Hladovka, Malí stavitelia LEGA, Zakúpenie stavebníc LEGO pre deti od 6 do 10 rokov. Je to rôznorodá a mnohotvárna stavebnica, ktorou sa rozvíja jemná motorika, kombinačné myslenie a tvorivosť. Vďaka práci v malých skupinách posilníme sociálne zručnosti žiakov.
e) podpora vzdelávania 700 € Mgr. Branislav Chovan - Telmi Face to Face, Neznámym Záhorím, Naklady spojené s vydaním knihy: Kniha Neznámym Záhorím, ktorá je sprievodcom dejinami južného Záhoria.
e) podpora vzdelávania 700 € Materská škola, Snina, Pohyb je náš kamarát, Nákup novej multifunkčnej preliezky, ktorá nám umožní ponúknuť deťom nové športové a pohybové aktivity, zvýšiť ich kondíciu, fyzickú zdatnosť a zlepšiť ich pohybové schopnosti.
e) podpora vzdelávania 700 € Obec Košúty, Päť separačných NAJ, Nákup separačných košov do tried ako aj vytvorenie náučného chodníka, kde bude aj panel s odpadom a jeho popisom rozkladu.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie SLNKOTVOR, Včely pre každého, Vzdelávanie širokej verejnosti v oblasti včelárstva, osveta v oblasti ochrany včiel, ich rozvoja a zvýšenie počtu včelstiev v našej obci a regióne.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie ARCUS, Športujem rád, Pohybové hodiny pre deti a mládež od 4 do18 rokov. Prostredníctvom zaujímavých a kreatívnych cvičení , hier a aktivít sa deti a mladí ľudia venujú pohybu, tancu, súťažia a môžu si zopakovať aj získané vedomosti, alebo sa naučiť niečo nové. Motivácia deti k športu.
e) podpora vzdelávania 700 € Obec Žakovce, Učíme sa na školskom dvore, Výsadba a nákup ovocných a ihličnatých stromov.
e) podpora vzdelávania 700 € Obchodná akadémia sv. Tomáša Akvinského, Žilina, Zjednotená spoločnosť, Realizácia série workshopov pre znevýhodnené skupiny obyvateľstva - žiakov pochádzajúcich z centier pre rodiny a deti a žiakov so špecifickými potrebami v Spojenej škole internátnej. Realizácia interaktívnych workshopov.
e) podpora vzdelávania 700 € Alžbetka, n.o., Átrium Terezka, Nakup didaktických pomôcok montessori.
e) podpora vzdelávania 700 € oz Pro Zobor SPU, Správny pohyb - správna obuv, Nákup tanečnej obuvi pre členov Folklórneho súboru ZOBOR - čižiem s polotvrdou sárou.
e) podpora vzdelávania 700 € Rodičovské združenie pri MŠ Oravice 331, Zákamenné, Hrajže mi muzička!, Zakúpením piana a potrebného príslušenstva sme deťom umožnili denne si rozvíjať svoje hudobné a spevácke schopnosti.
e) podpora vzdelávania 700 € OZ Školáčik pri Základnej škole s materskou školou v obci Vištuk, Skúmajme, pátrajme a spoznávajme svet vedy a techniky, Zakúpenie pomôcok na zabezpečenie praktickej výučby vedeckých a technických predmetov.
e) podpora vzdelávania 700 € Stredná odborná škola dopravná, Žilina, Strojársky workshop 3D tlače, Vzdelávanie žiakov pri návrhu modelov, priestorové videnie, kontrola navrhovaných a vytlačených modelov.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola s materskou školou, Zlaté, Objavujeme svet v zelenej triede, Vybudovanie v školskej záhrade prírodnú učebňu, ktorej hlavnou časťou je altánok. Altánok slúži na spoznávanie prírody v bezprostrednom prostredí školy, na aktivity detí MŠ, školského klubu a ZŠ.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola Bátovce 368, TECHNÉ, Výmena a doplnenie náradia a nástrojov za nové a bezpečné. Realizáciou projektu sme obohatili vzdelanosť, manuálne a technické zručnosti v práci a nasmerovali deti k efektívnemu a zodpovednému výberu svojho budúceho povolenia, čo je aj výsledkom projektu.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola s materskou školou, Čadca, My sa radi hýbeme, po preliezkach túžime, Zakúpenie preliezkovej zostavy, ktorá deťom umožňuje dostatok akrobatickej pohybovej činnosti každý deň na pobyte vonku.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie Šťastné dieťa Snina, Zdravé nožičky a chrbátik, Zakúpenie športových pomôcky, ktoré môžu všetky deti využívať v triedach na voľnočasové aktivity a zlepšovať si tak svoju obratnosť a pohybové schopnosti.
e) podpora vzdelávania 322,09 € Stredná odborná škola obchodu a služieb, Galanta, Gastronomické putovanie po regiónoch nemecky hovoriacich krajín, Žiaci hotelovej akadémie zmapovali a dvojjazyčne odprezentovali regióny nemecky hovoriacich krajín. Vybrali receptúry tradičných jedál. Žiaci odborov cukrár-kuchár a spoločné stravovanie pokrmy pripravili, naservírovali, odprezentovali.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie pri základnej škole v Plavnici, Bezpečne na preliezke, Zakúpenie gumovej podložky ako dopadovej plochy na ihriská.
e) podpora vzdelávania 700 € Vyšší level, Biatlonový krúžok, Realizácia športového krúžku - dnes čoraz populárnejší biatlon. Krúžok prebiehal trikrát týždenne pod vedením bývalej olympioničky v biatlone. zahŕňal komplexnú prípravu - rozvoj kondície( beh) a zdokonaľovanie streľby.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie HIPOEDU, Koník detičkám VI, Uhradenie náklad na prevádzku OZ HIPOEDU. Starostlivosť o koníkom, zabezpečenie rôznych pomôcok na terapie s deťmi.
e) podpora vzdelávania 700 € Kanoistický klub Slávia UK Bratislava, Deti na vode v Karloveskom ramene, Zabezpečenie sústredenia pre deti z kanoistického klubu.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie Za horizont, Práca šľachtí človeka, Podstatou projektu je zlepšenie materiálneho vybavenia Špeciálnej základnej školy. Vo vzdelávaní žiakov s MP má významnú úlohu vyučovací predmet pracovné vyučovanie a to z hľadiska úspešného sociálneho začlenenia do spoločnosti, vytváraní pracovných zručností, rozvoja motoriky a pestovanie kladného vzťahu k práci.
e) podpora vzdelávania 700 € OZ Žabko - Sovičky, Zelená učebňa, Vytvorenie pracovno-náučno-oddychovej časti s náučnými prvkami - vyvýšené záhony na pestovanie zeleniny, byliniek a kvetov, kompostovisko a hmyzí hotel.
e) podpora vzdelávania 700 € LH Kamarádzi, Doplnenie hudobných nástrojov pre LH Kamarádzi, Doplnenie a vylepšenie hudobných nástrojov LH Kamarádzi.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola s materskou školou, Badín, Vrátiť nemecký jazyk do škôl, Zakúpenie nástienok, zverejňovanie na nich informácie o nemčine, nemecky hovoriacich krajinách, prezentovanie prác, ktoré vytvorili žiaci. Obnovenie školského časopisu, ktorý vychádza v nemčine.
e) podpora vzdelávania 700 € Náš malý svet, občianske združenie, Piesok je náš kamarát, Revitalizácia pieskoviska .Bola vyhotovená nová obruba pieskoviska a jeho prekrytie plachtou.
e) podpora vzdelávania 700 € Tri 2 Fly academy o.z., Športujme vždy a všade, Snažíme sa o to aby sa deti a dospelí pravidelne hýbali, robili to s radosťou a správnou technikou. K tomu je nutné zabezpečiť športové pomôcky, ktoré pomáhajú a zefektívnia akýkoľvek pohyb. Kúpa vyššej verzie ZOOM.
e) podpora vzdelávania 700 € Rodičovské združenie - Borkáčik, LOPTOMÁNIA, Vybavenie materskej školy rôznymi loptami a loptovými hrami, ktoré majú svoju stálu využiteľnosť medzi deťmi.
e) podpora vzdelávania 700 € Centrum voľného času - Spektrum, Všetko pre radosť a pestrý život detí, Projekt bol zameraný na revitalizáciu školského dvora pri Centre voľného času-Spektrum v Galante. Drevený altánok a trávnatá plocha slúži deťom ako zóna zábavy a aktívneho oddychu počas celého roka pri rôznych podujatiach.
e) podpora vzdelávania 400 € Archa, n.o., Poviem ti to rukami, Organizácia stretnutí pre klientov, ktorý sa prostrednictvom pečenia, varenia a stretávania s inými ľudmi učili komunikovať a fungovať v bežnom živote.
e) podpora vzdelávania 700 € OZ Jesenčatá, Cvičenie nás baví, Vytvorenie športového kútika v dvoch triedach materskej školy na zabránenie obezity u detí. V programe sú zahrnuté tematické týždne pohybu, ktoré sú oživené o naozajstné detské fitness stroje a iné pomôcky, ktoré upútajú malých športovcov.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola sv. Jozefa, Hlohovec, "Open air" škola, Vybudovanie vonkajšieho posedenia s prístreškom na dvore školy, na základe ktorého vznikol priestor pre zážitkové vzdelávanie v externej učebni. Tvorivou aktivitou pre žiakov a ich učiteľov bol skrášlený chodník v blízkosti prístrešku funkčnými maľbami spoločenských hier.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie Chrobáčiky pri Materskej škole v obci Jablonec, Pikniková lúka, Cieľom projektu bolo vytvoriť priestor v prírode - pod prístreškom na Rozhľadni v Jablonci, kde sa môžu stretávať deti s rodičmi, dôchodcovia, teenageri i turisti z okolia. Drevené stoly i lavice slúžia širokej komunite v obci na príjemné posedenie a oddych v prírode počas spoločných voľno - časových aktivít, ako i na posedenie počas kultúrno-spoločenských akcií v obci.
e) podpora vzdelávania 700 € Spojená škola Ľ. Štúra, Dudince, Aby deti vedeli, čo je to mišpuľa, Vybudovanie zeleného priestoru, ktorý je zameraný na tradičný ráz pestovania. Vysadenie starých odrôd ovocných stromov, tvorba náučných tabuliek, výsadba viniča, ako tradičnej rastliny regiónu Hont za pomoci rodičov, ktorí sa venujú vinohradníctvu, výsadba kvetinovej lúky, ktorá je lákadlom pre včely a iné opeľovače -budovanie hmyzích hotelov, vtáčích búdok.
e) podpora vzdelávania 700 € Materská škola Cífer, Zdravé nôžky, Nákup žinienok a ortopedických podlahových puzzle.
e) podpora vzdelávania 700 € SRRZ RZ pri MŠ Lachova 31, Integrovaný záchranný systém v škôlke- POKRAČUJEME, Zakúpenie statických prvkov na školský dvor, ktoré sú súčasťou Škôlkárskeho záchranného systému. Sú určené na rozvíjanie fantázie, vzťahov k profesijným povolaniam a pravidlám dopravy.
e) podpora vzdelávania 700 € Zelený dom Skalica o.z., Dokonalý zážitok v snoezelene, Vybevenie miestnosti snoezelen terapeutickými pomôckami.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola, Janka Palu 2, Nemšová, Detské dopravné ihrisko za školou, Vybudovanie detského dopravného ihriska na neuvyužitej asfaltovej ploche v areáli školy.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školo Plavecký Peter, Od semienka k lesu, Vytvorenie Eco centrá v MŠ: 1. Bylinkové centrum-sadiť, presádzať, pozorovať rast semienok až po rastlinu, jej kvety, plody, zber, ich sušenie a využitie 2.Vodné centrum-spoznať život vodných rastlín a živočíchov 3. Hmatové centrum-cez dotyk spoznať živé a neživé predmety 4. Relaxačné centrum- spoznať rôzne zvuky a vedieť ich určiť.
e) podpora vzdelávania 700 € Sunéčko o.z., Maratón pohybu a zdravia, Zabezpečenie a organizácia Maratónu pohybu a zdravia.
e) podpora vzdelávania 700 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Trnave, Autizmus vo virtuálnej realite, Zakúpenie programu Simulátora autizmu, ktorý vďaka virtuálnej realite dokážeme bežným ľudom ukázať svet očami človeka, ktorý trpí autizmom. Simulátor sa používa predovšetkým na Stredných školách a Univerzitách v rámci SR. Navyše Virtuálna realita sa dá využiť pre socializáciu ľudí, ktorí majú poruchu autistického spektra, dokážeme ich edukovať, zlepšovať ich koordináciu prostredníctvom rôznych hier vo svete virtuálnej reality a podobne.
e) podpora vzdelávania 700 € Môj Dolný Lopašov - Združenie občanov obce Dolný Lopašov, Dajme deťom možnosť ukázať, čo je v nich, Zakúpenie lezeckej pyramídy do areálu MŠ.
e) podpora vzdelávania 700 € Združenie Rady rodičov Nejedlého, Nešľap mi po vedomostiach!, V škole sme na schody, chodby a vstupné haly nalepili kvalitné nálepky, ktoré priestor nielen zútulnili, ale vďaka ich obsahu sa deti postupne a nenásilne učia dôležité veci najmä z matematiky, fyziky, chémie, ale pridáli sme aj nepravidelné slovesá z nemčiny a angličtiny.
e) podpora vzdelávania 700 € Mladiinfo Dolný Kubín, Popoludnia s nemčinou, Zariadenie miestnosti pre vyučovanie nemeckého jazyka. Kúpa interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 700 € Združenie rodičov a priateľov pri ZŠ Pri kríži, Bratislava, Záhradná učebňa, Vytvorenie vonkajšej učebne. Zakúpenie stolov a lavíc.
e) podpora vzdelávania 700 € AŠK Inter Bratislava, Letný vodácky tábor, Realizácia táboru pre deti, vytvorenie vhodných podmienok na upevňovanie telesného zdravia u detí, zvyšovanie ich telesnej a duševnej znalosti. V tábore deti zažili športovú olympiádu, splav z Devína, základy prej pomoci, spoznali sa z rôznymi typmi plavidiel v rámci vodných športov (Kanoe, Kajaky, Rafty, Pedlboardy, ...) a iné športové aktivity.
e) podpora vzdelávania 700 € ZŠ s MŠ Svätoplukovo, Pitná oáza s oddychovou zónou, Vytvorenie pitnej fontány a vytvorenie oddychovej zóny - posedenie so senzorickým chodníkom.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola Holubyho, Piešťany, Robotický chrobák, Na škole sme realizovali projekt Robotický chrobák, v ktorom si žiaci mali možnosť vyskúšať prácu na sústruhu, prácu s kompresorom, letovacím zariadením a rôznym technickým náradím. Zdokonalili sa v opracovaní dreva, elektrotechnike a vyrobili rôzne druhy živočíchov pohybujúcich sa pomocou elektromotorčekov.
e) podpora vzdelávania 700 € Materská škola Turany, Detské fitnes, Vytvorenie bezpečného a estetického prostredia: fitnes centrum, ktoré podporuje deti v športových aktivitách. Nové detské špeciálne stroje sú motivačným prvkom ku kondičnému cvičeniu a deti sa realizujú priebežne a celoročne počas prevádzky MŠ.
e) podpora vzdelávania 700 € SRRZ - RZ pri Materskej škole, Lozorno, Chceme byť vzdelanejší a žiť krajšie, Vytvorenie pracovno-náučno-oddychove zóny v každej triede s výučbovými prvkami. Realizácia rôznych vzdelávacích a zábavných podujatí. Nosnou témou všetkých aktivít je dopravná a environmentálna výchova žiakov, telesná výchova, príroda a životné prostredie.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie "Trochu inak", Hernička ako odrazový mostík, Vybudovanie herničky pre deti a rodiny zo sociálne znevýhodneného prostredia. Herňu pre deti, prednášky s odborníkmi, priblížiť čítanie a jeho význam či prvky Montessori pedagogiky.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná umelecká škola, Šaštín-Stráže, Výučba grafických techník, Účelom projektu je kúpa grafického a modelovacieho zariadenia na výučbu grafických a modelovacích techník, s ktorými doteraz naše deti nemali tú možnosť sa prakticky stretnúť, iba formou teórie od pedagóga.
e) podpora vzdelávania 700 € City Kids, Cvičenie s fluiball loptami, Zakúpenie Fluiball lôpt a zaradenie na samostané cvičenia a do krúžkov modernej gymnastiky a pohybovej prípravy.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Chrobáčiky pri Materskej škole v obci Jablonec, Pikniková lúka, Cieľom projektu bolo vytvoriť priestor v prírode - pod prístreškom na Rozhľadni v Jablonci, kde sa môžu stretávať deti s rodičmi, dôchodcovia, teenageri i turisti z okolia. Drevené stoly i lavice slúžia širokej komunite v obci na príjemné posedenie a oddych v prírode počas spoločných voľno - časových aktivít, ako i na posedenie počas kultúrno-spoločenských akcií v obci.
e) podpora vzdelávania 300 € Dobrovoľný hasičský zbor Borský Svätý Jur, Termokamerou pre bezpečnosť obyvateľov, Zakúpenie termokamery pre doborovľný hasičský zbor.
e) podpora vzdelávania 300 € Lokomotíva Devínska Nová Ves, Futbal pre mládež v Devínskej Novej Vsi, Realizácia pravidelných tréningov a nákup potrebný športových pomôcok.
e) podpora vzdelávania 300 € Na trati, občianske združenie, Vzdelávanie zamestnancov v špeciálnych terapiách pre deti s PAS, Zabezpečenie vzdelávacích kurzov pre zamestnancov, ktorí pracujú so zamestnancami s PAS.
e) podpora vzdelávania 700 € Obec Párnica, Bezpečnosť a zdravie našich najmenších, Kúpa nových hracích prvkom na dvor v materskej škole.
e) podpora vzdelávania 700 € Deti Slnka ND, Vonkajšia učebňa v areáli ZŠ Nová Dedinka, Podstatou projektu bolo vybudovanie vonkajšej učebne v areáli ZŠ Nová Dedinka.
e) podpora vzdelávania 700 € R.O.K., o.z., ROK v prírode, Vytvorenie komunitnej záhrady, kde sa stretávajú seniori, pričom vzdelávajú deti predškolského a školského veku v oblasti ochrany prírody.
e) podpora vzdelávania 700 € Športový klub Victoria, Aj veľké deti sa chcú hrať, Kúpa preliezky - tunel s lanovou preliezačkou, prispôsobený aj pre väčšie deti.
e) podpora vzdelávania 700 € ŠK Veľký Grob, Voda pre naše ihrisko, Zakúpenie zavlažovacieho vozíka, ktorý zabezpečí pravidelnu závlahu.
e) podpora vzdelávania 700 € Miestny odbor Matice slovenskej Košúty, Hodiny objavovania v knižnici VW, Vytvorenie knižnice pre deti.
e) podpora vzdelávania 700 € Obec Kláštor pod Znievom, Pohybovňa malého Znievka, Vybudovanie dopadových plôch pod hracie prvky podľa platných technických noriem a ich plnohodnotné a bezpečné využitie na rozvíjanie pohybových zručností, aktivít, hier, prosociálneho správania a spolupráce.
e) podpora vzdelávania 700 € Modrá sova, o.z., Enviro ateliér Makovice, Nákup pomôcok na realizáciu projektu. Usporiadanie prírodovedných výprav, vysadenie lúky, stavanie vtáčej búdky, čistenie okolia, zážitkové aktivity pre rodiny, interaktívny workshop, zážitkové kurzy.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie Kukučka Snina, Pieskoviská v novom šate, Finančné prostriedky bolu použité na obloženie vonkajších stien pieskovísk a zakúpenie a montáž drevených dosiek na sedenie na hornú časť pieskoviska.
e) podpora vzdelávania 700 € Hasičský zbor Priekopa, Výchova deti k dobrovoľníctvu a požiarnej ochrane, prostredníctvom hasičského športu II, Zakúpenie športového náradia, ktoré nám chýba v rámci medzinárodných štandardov súťaženia CTIF.
e) podpora vzdelávania 700 € Futbalový klub mládeže Devínska Nová Ves, Občianske združenie, Tréningové pomôcky pre deti, Nákup nových interkatívnych pomôcok na tréning.
e) podpora vzdelávania 300 € Obec Častkov, Zelený školský dvor, V rámci projektu sme rozšírili školský dvor, urobili nový plot a opravili chodník a existujúcu bránu. Celý dvor sme doplnili zeleňou, vysadenie novej trávy a v rozšírenej časti sme urobili skalku pre deti, s bylinkami a rôznymi detskými dekoráciami. V časti dvora sme umiestnili pre deti lavičky.
e) podpora vzdelávania 300 € Spojená škola, Budovateľská 1309, Vranov nad Topľou, Technická dielňa, Zabezpečenie nového vybavenia vhodného na vybudovanie technickej dielne, ktorú budú využívať žiaci školy v rámci Technickej a Pracovnej výchovy.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Mladý podnikavec, Rozum je naša pridaná hodnota, Realizácia rôznych zážitkových workshopov. Počas vzdelávania využívať metódy ako rolová hra, tímová spolupráca, pojmové mapy.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Nie sme sami, Arteterapiou a muzikoterapiou búrame bariéry, Zámerom projektu je skvalitniť poskytované služby formou muzikoterapie a arteterapie.
e) podpora vzdelávania 300 € Športový klub Bobrovec, Zdravotné cvičenie pre všetkých!, Zabezpečenie materiálnej potreby projektu: hudbu, miestnosť a odborné vedenie. Výsledkom projektu je pohybová aktivita spojená so zlepšením kvality života širšej skupiny ľudí.
e) podpora vzdelávania 300 € Rodičovské združenie pri Gymnáziu Františka Švantnera, Nová Baňa, Chceme žiť krajšie, chceme žiť zelenšie, Vybudovanie plne funkčného, zároveň moderného a bezpečného zeleného školského dvora. Výsadba kvetov a kríkov, postavenie altánka, osadenie sedenia.
e) podpora vzdelávania 300 € SportsClub FunnyDance, Výchovné a pohybové programy, Technické zabezpečenie projektu na základe založenia počitačovej zostavy.
e) podpora vzdelávania 700 € AIKIDO-MT, TATAMI (Žinenka), Zakúpenie žinienky pre potreby civčenia Aikido.
e) podpora vzdelávania 700 € Občianske združenie Búda team, Poklad indiánov, Relizácia podujatia Poklad indiánov, ktoré sa konalo v okolí miestneho rybníka. Počas putovania po vyznačenej trase stretli účastníci na jednotlivých stanovištiach rôzne indiánske kmene a plnili úlohy. Keďže život indiánov bol spätý s prírodou, všetky úlohy vyžadovali vnímanie okolitej prírody a náučných tabúľ, ktoré sa na trase nachádzajú.
e) podpora vzdelávania 700 € Základná škola s MŠ Smolinské, S technikou do sveta, Projekt sa zameral na vybudovanie výučbového technického kútika. Vypracovanie vlastného zásobníka jednoduchých technických nákresov, predlôh pre zhotovenie jednoduchých stavieb, modelov. Organizácia súťaže o najlepšieho Malého vedca.
e) podpora vzdelávania 700 € Model Aerobatic Team Holíč, technické zázemie Modelárskeho klubu pri Aeroklube Holíč, Nákup technických pomôcok na modelovanie.
e) podpora vzdelávania 700 € Spojená škola internátna Prakovce, Fit zóna pre žiakov, Vybudovanie fit zóny v areály školského dvora.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Lolo Jílo, Futbalové srdce - podpora rómskych talentov, Práca s rómskymi chlapcami a dievčatami vo veku od 7 do 15 rokov formou pravidelných futbalových tréningov a sprievodných aktivít (exkurzie, animačné stretnutia, zapojenie sa do dobrovoľníckych aktivít...).
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou, Diviaky nad Nitricou č. 121, Hlavy vymyslia, rúčky vyrobia, Nákup pomôcok, materálu a náradia na zabezpečenie projektu. Zorganizoanie návštevy remeselníkov, tvorivých dielničiek.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola Belá-Dulice, Možno sa objaví talent., Zakúpenie exteriérového pingpongového stola. Uskutočnie terénnych úprav pre jeho inštaláciu a zrealizovanie stolnotenisového turnaja.
e) podpora vzdelávania 300 € Dobrovoľný hasičský zbor Reca, Prekážková dráha - malý železný hasič, Materiálno-technické pomôcky pre vybudovanie prekážkovej dráhy - malý železný hasič. Dráha pre rozvoj zručností v oblasti požiarnej ochrany, Športové dresy ( jednotný odev povinný pri účastiach na podujatiach) pre reprezentáciu organizácie.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola Medvedzie 138, Tvrdošín, Bezpečne na ceste, Nákup počítačov a tlačiarne na zabezpečenie dopravej výchovy.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Častkovjané, Škôlkari na dvore, Odstránenie schodíkovom na školský dvor a urobenie cestičky spevnenej obrubníkmi. Popri vytvorenom chodníku sme umiestnili rôzne externé edukačné prvky: hmyzí domček, vtáčie búdky, vyvýšený záhon a interaktívny panel hodiny.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Dubec, Oddych pre všetkých, Výsadba ovocných stromov a obstaranie lavičiek na sedenie.
e) podpora vzdelávania 200 € Rodičovské združenie pri Gymnáziu Martina Hattalu Trstená, Zoberme žiakom mobil a dajme im knihu, Zakúpenie nových kníh do knižnice. Na rozvoj čitateľskej gramotnosti sme zorganizovali besedy, predovšetkým s regionálnymi spisovateľmi a osobnosťami s pozitívnym vzťahom k literatúre.
e) podpora vzdelávania 300 € Obec Tarnov, zriaďovateľ ZŠ, Telocvičňa pod holým nebom, Kúpa cvičebného, herného prvku "Opičia dráha" - rozvoj koordinácie, stability, sily aj kondície detí.
e) podpora vzdelávania 300 € Obchodná akadémia Dolný Kubín, Modernizácia učebne nemeckého jazyka, Podstatou projektu je podpora výučby nemeckého jazyka žiakov OA, zatraktívnenie vyučovania pomocou moderných vyučovacích metód v zmodernizovanej učebni.
e) podpora vzdelávania 300 € Stredná odborná škola strojnícka Kysucké Nové Mesto, POKLADY Z PRÍRODY, Na školskom dvore si žiaci vytvorili bylinkovú špirálu. Zasadili bylinky, vhodné na dochucovanie jedál, prípravu bylinkových limonád, prípravu nátierok a pomazánok. Na to, aby žiaci spoznali liečivé účinky byliniek na človeka, sme zmodernizovali kuchynku, v ktorej nazbierané bylinky sušia, mrazia a využívajú čerstvom stave.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ ZVLÁŠTNE DIEŤA, Testovanie hrou - Testen durch Spielen, Zabezpečenie špecializovaného testovania pohybových zručností našich detí a následne deťom poskytnúť pohybové aktivity a krúžky, ktoré by boli ušité priamo na mieru ich potrebám.
e) podpora vzdelávania 289,38 € OZ Kráľovská koruna, LÍŠTIČKY A OKOLITÝ SVET, Obnovenie ekologického vnímania na základe vytvorenia prírodnej knižnej búdky Volkswagen, pozorovania vtáctva na rieke Orava a kŕmidlách, aktívnym separovaním odpadu v triedach a čistením okolia, pozorovaním života chrobákov, exkurziou na Slanú vodu s poznávaním podvalového chodníka - rašeliniska.
e) podpora vzdelávania 300 € Mažoretky SOFFI Lozorno, SOFFI - Tancujeme pre radosť, Nákup mažoretkového náčinia potrebného pre účasť na rôznych slovenských, ale aj zahraničných súťažiach.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Pácan, Pohyb hrou 2, Doplnenie existujúceho detského ihriska o hojdaciu zostavu určenú pre malé aj veľké deti.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola s vyučovacím jazykom maďarským - Óvoda, Ostrov pohybu a oddychu, Pomocou revitalizácie školského dvora sme vytvorili pre deti estetické, bezpečné prostredie na pohybové aktivity, relax, zábavné učenie sa, vnímanie prírody v rôznych ročných obdobiach, pestovanie ochranárskych postojov a starostlivosti o rôzne rastliny.
e) podpora vzdelávania 300 € Miestny odbor Matice slovenskej Košúty, Hodiny objavovania v knižnici VW, Vytvorenie knižnice pre deti.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola Ágostona Pongrácza s vyučovacím jazykom maďarským, Neded, Beach Volleyball pre žiakov ZŠ, Cieľom projektu bolo vybudovať pieskové beach volleybalové ihrisko v areáli školy.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola Turany, Detské fitnes, Vytvorenie bezpečného a estetického prostredia: fitnes centrum, ktoré podporuje deti v športových aktivitách. Nové detské špeciálne stroje sú motivačným prvkom ku kondičnému cvičeniu a deti sa realizujú priebežne a celoročne počas prevádzky MŠ.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou Hladovka, Malí cestovatelia v čase., Cieľom projektu je precvičovať jemnú motoriku, osvojiť si technické zručnosti pri konštruovaní a skladaní dopravných prostriedkov. Prostredníctvom Lega a rôznych druhov stavebníc, priblížime deťom svet technického pokroku.
e) podpora vzdelávania 300 € DragTeam, DragTeam, Aktivita na závodoch na 401m, slalom, autosalon Rozvoj motorizmu a iných individuálnych športov. Popularizácia motorizmu a podobných individuálnych športov v rámci širokej verejnosti a celkové zvyšovanie povedomia o týchto športoch.
e) podpora vzdelávania 300 € SRRZ-RZ pri ZŠ Jakubov 276, Záhorácky robot - 2.ročník, Hlavnými cieľmi turnaja je propagácia STEM vzdelávania prostredníctvom robotiky vo výučbe na základných školách, zvýšenie znalostí žiakov a učiteľov a príprava súťažiacich tímov na iné robotické turnaje a súťaže.
e) podpora vzdelávania 300 € JASIV občianske združenie, Praktická dopravná výchova na Divínskom Boyarde, Nákup šlapacích pedálkár a kuželov na výučbu dopravnej výchovy.
e) podpora vzdelávania 300 € Rodičovské združenie pri Materskej škole Gôtovany, Lentilka si stavia hrad, Zakúpenie posuvnej siete, ktorá slúži na tienenie a zakrytie pieskoviska hlavne po hygienickej stránke a taktiež zabezpečí ochranu pred priamym slnečným žiarením.
e) podpora vzdelávania 300 € PAREZKA N.O., Kuchyňa - miesto tepla, domova a priateľstva, V rámci projektu sme zriadili a vybavili kuchyňu na realizáciu tvorivých dielní, kde deti pripravujú čajové zmesi z miestnych byliniek a ovocia, sušia liečivé rastliny a ovocie, tvoria herbár liečivých bylín a jedlých rastlín - peču koláčiky a perníčky.
e) podpora vzdelávania 300 € Rodina a priatelia o.z., Detský muzikál ČAROVNÁ JABLOŇ, Ide o inovatívne spojenie kultúrno-výchovno-vzdelávacích zložiek /dramatika - tvorivosť, spev, tanec, ktorého výsledkom bude naštudovanie predstavenia. Ide o autorské dielo napísané pre náš súbor. Je to prvý detský muzikál, ktorý naštudujú deti - amatéri.
e) podpora vzdelávania 300 € Slovenský zväzk zdravotne postihnutých "klub detí a mládeže", Revitalizácia nádvoria, Úprava terénu tak, aby bol prístupný pre osoby na invalidnom vozíku. Osadili sme lavičky a prispôsobili oddychovú zónu tak, aby to vyhovovalo ich potrebám.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou, Brestovany, Environmentálna výchova, Vytvorenie učebne s vhodnými podmienkami pre výuku environmentálnej výchovy, biológie a prírodovedných predmetov. V altánku sme osadili magnetickú tabuľu a v okolí vysadili okrasné kvety a bylinky.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s MŠ Stankovany, Bezpečne na cestách, Postavenie prístreška na bicykle, nakúp dopravných značiek, kolobežiek, odrážadiel a postupne aj bicykle pre ostatné deti.
e) podpora vzdelávania 470 € Súkromná základná škola Kremeľská, BA-Devín, Delfíniky Johna Peoplefoxa, Nákup edukačných a didaktických materiálov na zabezpečenie projektu. Usporiadanie výletu do múzea a výlet loďou na získanie aj praktických skúseností.
e) podpora vzdelávania 300 € Súkromná základná škola, Komenského 2, Košice, Emil vo Felix škole Košice, Emil je unikátna metóda vyučovania informatiky v škole. Emil mení informatiku z používania počítača na novú formu bádania, riešenia problémov a spolupráce medzi predmetmi. V rámci projektu sme nakúpili tablety s presnými parametrami, ktoré sa na to vyžadujú.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola Gen. Pekníka 2, PK, Dážď nám nevadí - interaktívna podlaha, Nákup interaktívnej podlahy.
e) podpora vzdelávania 300 € Rodičovské združenie pri ZŠ s MŠ Hrnčiarovce nad Parnou, o.z., Workoutové ihrisko pre starších žiakov, Vytvorenie workoutového ihriska.
e) podpora vzdelávania 263 € TJ Stavbár, Atletika pre deti - AC Stavbár Nitra, Výškarské doskočisko k ďalšiemu rozvoju našich detí.
e) podpora vzdelávania 254 € Špeciálna základná škola Veľký Krtíš, Roztopme ľady, Zrealizovanie korčuliarskeho výcviku na zimnom štadióne vo Veľkom Krtíši. Pomocou finančných prostriedkov sme obstarali vybavenie na korčuľovanie - korčule, prilby, rukavice a zaplatili vstupné na štadión. Zároveň ďalším cieľom pri získaní grantu na realizáciu korčuliarskeho výcviku, bude realizácia tohto výcviku v každom nasledujúcom školskom roku.
e) podpora vzdelávania 300 € Hrnček var - Materské centrum, Technika a matika do škôlky patrí., Nákup pomôcok na realizáciu projektu, na základe ktorého sa deti zdokonaľujú v matematike a magnetizme. Usporiadanie workshopu pre učiteľky a tvorivých dieľní pre verejnosť.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou Stará Kremnička, Na bicykli bezpečne do školy, Nacvičovanie cyklistických zručností žiakov v chránenom a bezpečnom prostredí dopravného ihriska - našej telocvične s overením jazdy zručnosti v premávke po obecných komunikáciách, poznanie dopravných značiek a pravidiel cestnej premávky pre cyklistov.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Radostné deti pri Materskej škole Kostolište, Dobrodružstvá s KOZMOM sú objavné a zaujímavé, Nákup lincencie KOZMO. Ide o preventívny program "KOZMO a jeho dobrodružstvá," ktorý sa zameriava na súčasné aktuálne témy, na ktoré hľadáme odpovede a návody. Napr. ako ochrániť deti pred určitým násilím, ako sa správať v rôznych situáciách, ako prijímať inakosť iných detí.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Tvorivá dielňa, Žena v zmene - vzdelávame sa, podporujeme sa, inšpirujeme sa, Poradenstvo, mentoring so zameraním na rozvoj hand made podnikania žien. Pomôžeme cieľovej skupine zorientovať sa definovať a následne naplniť osobné a profesijné ciele formou samozamestnania sa.
e) podpora vzdelávania 300 € Združenie priateľov folklóru-folklórny súbor Slnečnica-Sunečnik Gajary, Folklór v Gajaroch stále žije, Doplnenie a obnovenie krojov a ich doplnkov, aby mohla naša mládež predstavovať pôvodný Záhorácky folklór v jeho originálnej podobe a dostávať ho do povedomia širokej verejnosti.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola Snina, Rozprávkový domček so záhradkou, Postavenie detského dreveného domčeka so záhradkou v areáli MŠ, ktorý umožňuje obohatiť ich život v materskej škole o nové hry, rozvíjať sociálne vzťahy, vytvoriť priestor na súkromie.
e) podpora vzdelávania 300 € Obec Košúty, Päť separačných NAJ, Nákup separačných košov do tried ako aj vytvorenie náučného chodníka, kde bude aj panel s odpadom a jeho popisom rozkladu.
e) podpora vzdelávania 300 € Združenie Rady rodičov Nejedlého, Nešľap mi po vedomostiach!, V škole sme na schody, chodby a vstupné haly nalepili kvalitné nálepky, ktoré priestor nielen zútulnili, ale vďaka ich obsahu sa deti postupne a nenásilne učia dôležité veci najmä z matematiky, fyziky, chémie, ale pridali sme aj nepravidelné slovesá z nemčiny a angličtiny.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola Šípkové, Malí stavitelia, Zakúpenie staveníc na budovanie technických zručností a jemnej motoriky.
e) podpora vzdelávania 300 € Rodičovské združenie pri MŠ Oravice 331, Zákamenné, Hrajže mi muzička!, Zakúpením piana a potrebného príslušenstva sme deťom umožnili denne si rozvíjať svoje hudobné a spevácke schopnosti.
e) podpora vzdelávania 300 € SRRZ - RZ pri MŠ, Gajary, Bicykle pre nové dopravné ihrisko, Zakúpenie bicyklov a iných dopravných prostriedkov.
e) podpora vzdelávania 300 € Dom nádeje o.z., Aj ja sa chcem vzdelávať, Nákup stavebníc LEGO.
e) podpora vzdelávania 296 € Ženské kruhy, Ženy ženám III, Organizácia workshopu, ktorý bol zameraný na posilňovanie zručností a osvetu v oblasti podpory zdravia a práv žien súvisiacich so zdravotnou starostlivosťou.
e) podpora vzdelávania 297 € Občan, demokracia a zodpovednosť, Moje práva – môj pôrod, Usporiadanie workshopov, pretože porušovenie ženských práv pri pôrodoch pretrváva, chceme zvýšiť svoje právne vedomie a rozvíjať kompetencie potrebné pri presadzovaní ľudských práv, aby sme posilnili nielen seba, ale aj iné ženy.
e) podpora vzdelávania 300 € Môj Dolný Lopašov - Združenie občanov obce Dolný Lopašov, Dajme deťom možnosť ukázať, čo je v nich, Zakúpenie lezeckej pyramídy do areálu MŠ.
e) podpora vzdelávania 500 € Katolícka spojená škola (ZŠ), Rajec, Radosť z nového a nepoznaného, Exkurzia do Múzea vedy, zabezpečenie prednášok o výrobe z kože a včelárstve a nákup potrebného materiálu na prácu v dielničke.
e) podpora vzdelávania 300 € Súkromná materská škola Slniečko, Počítačová budúcnosť pre deti, Zakúpenie interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 300 € Obec Žakovce, Učíme sa na školskom dvore, Výsadba a nákup ovocných a ihličnatých stromov.
e) podpora vzdelávania 300 € oz Pro Zobor SPU, Správny pohyb - správna obuv, Nákup tanečnej obuvi pre členov Folklórneho súboru ZOBOR - čižiem s polotvrdou sárou.
e) podpora vzdelávania 300 € SRRZ RZ pri MŠ Lachova 31, Integrovaný záchranný systém v škôlke- POKRAČUJEME, Zakúpenie statických prvkov na školský dvor, ktoré sú súčasťou Škôlkárskeho záchranného systému. Sú určené na rozvíjanie fantázie, vzťahov k profesijným povolaniam a pravidlám dopravy.
e) podpora vzdelávania 300 € SRRZ - RZ pri Materskej škole, Lozorno, Chceme byť vzdelanejší a žiť krajšie, Vytvorenie pracovno-náučno-oddychovej zóny v každej triede s výučbovými prvkami. Realizácia rôznych vzdelávacích a zábavných podujatí. Nosnou témou všetkých aktivít je dopravná a environmentálna výchova žiakov, telesná výchova, príroda a životné prostredie.
e) podpora vzdelávania 300 € DFS Juránek, Remeslo má zlaté dno, Zakúpenie tkáčkeho stroja.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou v Malom Čepčíne, Učíme sa v záhrade, Vytvorenie pracovno-náučno-oddychovej zóny so záhonmi, prvkami drobnej záhradnej architektúry a výučbovými prvkami. Budeme tu realizovať rôzne vzdelávacie a zábavné podujatia.
e) podpora vzdelávania 300 € ZŠ Moskovská 1, Michalovce, Mama, oco, už to viem, do školy sa bezpečne dostanem!, Vytvorenie minidopravného ihriska v priestoroch školy, chceme žiakov naučiť ako zvládať dopravný ruch, či nástrahy, ktoré ich čakajú na ceste.
e) podpora vzdelávania 299,55 € Čaje, Športujeme - na nudu nemáme čas!, Zakúpenie športového vybavenie pre deti na zabezpečenie denného tábora.
e) podpora vzdelávania 300 € Sivý vlk, o.z., OBJAVUJ svoje mesto, Vytvorenie inovatívnej mestskej hry určenej najmä pre deti, ale aj rodiny či širokú verejnosť. Mestská hra je zameraná na spoznávanie mesta, pamiatok, zaujímavých miest a okolitej krajiny prostredníctvom rôznych hádaniek, šifier, logických úloh a iných aktivít priamo v meste. Počas hry chodia na miesta podľa mapy, snímajú QR kódy, ktoré sú ukryté po meste. Na konci hry nájdu stratený poklad v truhličke. V pokladničke ich prekvapia pamätné mince.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola, Štefanov nad Oravou, Netradične a spolu, Zakúpenie dopravných prostriedkov na novovybudované dopravné ihrisko.
e) podpora vzdelávania 300 € Zelený dom Skalica o.z., Dokonalý zážitok v snoezelene, Vybevenie miestnosti snoezelen terapeutickými pomôckami.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Gaudete Devínska Nová Ves, Komunita v AKTIVITE II. v Devínskej Novej Vsi, Zorganizovanie detského tábora, kurzu prvej pomoci a ďalšie prednášky prostredníctvom platformy ZOOM.
e) podpora vzdelávania 300 € Mary Poppins, n.o., butterfly, Nakúpenie pomôcok pre vzdelávanie zdravých ale aj znevýhodnených detí.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola, Zohor, Bezpečná škôlka v Zohore, Zakúpiť techniku k interaktívnemu vzdelávaniu mládeže v cestnej dopravne, prepojiť teóriu dopravnej výchovy detí s praktickým skúšaním na dopravnom ihrisku.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola, Janka Palu 2, Nemšová, Detské dopravné ihrisko za školou, Vybudovanie destkého dopravného ihriska na neuvyužitej asfaltovej ploche v areáli školy.
e) podpora vzdelávania 300 € Futbalový klub mládeže Devínska Nová Ves, Občianske združenie, Tréningové pomôcky pre deti, Nákup nových interkatívnych pomôcok na tréning.
e) podpora vzdelávania 290 € BENI klub, o.z., Benifitness - dajme šancu športovaniu teenageriek, Podstatou projektu je vypracovanie celoročného športovo-socializačného programu Benifitness pre dievčatá vo veku 10 - 15 rokov, ktorý by oslovil a pritiahol do komunity a školských telocviční čo najviac dievčat.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Ušité na mieru, Učíme sa remeslu - krajčírska dielňa, Zakúpenie šijacieho stroja a vyrábanie produktov, ktoré následne budú darované charitatívnemu domu.
e) podpora vzdelávania 300 € Združenie rodičov Materskej školy Gorazdova, Cvičíme denne aspoň chvíľu, Zakúpenie základného telovýchovného náradia a náčinia, aby sme na dennej báze mohli bez obmedzenia uskutočňovať riadené aktivity. Tyče a kruhy na cvičenie využívame pri dennom rannom cvičení, telovýchovných aktivitách, didaktických hrách i pri súťaživých hrách a pobyte detí vonku. Žinenky využívame na akrobatické, zdravotné cvičenia.
e) podpora vzdelávania 288,94 € Základná škola s materskou školou Hladovka, Malí stavitelia LEGA, Zakúpenie stavebníc LEGO pre deti od 6 do 10 rokov. Je to rôznorodá a mnohotvárna stavebnica, ktorou sa rozvíja jemná motorika, kombinačné myslenie a tvorivosť. Vďaka práci v malých skupinách posilníme sociálne zručnosti žiakov.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola, Snina, Pohyb je náš kamarát, Nákup novej multifunkčnej preliezky, ktorá nám umožní ponúknuť deťom nové športové a pohybové aktivity, zvýšiť ich kondíciu, fyzickú zdatnosť a zlepšiť ich pohybové schopnosti.
e) podpora vzdelávania 266,3 € Materská škola Cífer, Zdravé nôžky, Nákup žinienok a ortopedických podlahových puzzle.
e) podpora vzdelávania 1 700 € TJ Sokol Borský MIkuláš, Obnova futbalového vybavenia pre mládež, Zakúpenie nových prenosných bránok na futbal.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Štúdio Zážitku Outward Bound Slovensko, o.z., Týždeň pádlovania bez bariér, Náš projekt pomáha mladým ľuďom so zdravotným znevýhodnením v osobnostnom raste, rozvíja ich sebavedomie, motivuje ich vystúpiť mimo zóny komfortu, podporuje ich motiváciu. Pádlovanie "bez bariér" prináša nové možnosti, ako objavovať svoje silné stránky, získať nové zručnosti, stanoviť si vlastné ciele v prostredí, ktoré takmer zmazáva rozdiely v zdravotnom znevýhodnení.
e) podpora vzdelávania 1 600 € OZ Nie sme sami, Arteterapia hlinou spája dva svety, Zámer projektu je poskytnúť deťom aj zo sociálne slabej skupiny priestor, prostriedky a osobný príklad na umelecký rozvoj, podchytenie ich talentu v oblasti kreatívnej činnosti a poskytnúť im možnosť zmysluplného trávenia voľného času.Zapojiť do aktivít intaktnú časť obyvateľstva,zbúrať bariéry medzi nimi.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola M. Nešpora, Šaštín-Stráže, ZDRAVÉ DETI, Získanie základných návykov zdravého životného štýlu u detí predškolského veku. Cez workshop o ceste zeleniny za deťmi a priame aktivity spojenéso zeleninou (čistenie, vôňa, hmatové zážitky po ochutnávku zeleniny) a pohybové aktivity na čerstvom vzduchu.
e) podpora vzdelávania 300 € Futbalový klub Borský Svätý Jur, Cítiť sa lepšie, Rekonštrukcia šatní na futbalovom ihrisku.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola s vyučovacím jazykom maďarským - Óvoda, Na dvore je veselo, Zakúpenie nových bezpečnejších hojdačiek a vybudovanie pieskoviska.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Mladí vlci, Športom ku zdraviu, Cieľom projektu je nácvik a zdokonaľovanie korčuliarskych zručností, stickhandlingu, herných činností jednotlivca a celkovej technickej zložky športovej prípravy mladých hokejistov prostredníctvom zabezpečenia inovatívnych pomôcok pre ľadový hokej.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Cerová Inak, Obohacovanie komunity žien, Realizácia vzdelávacích voľnočasových aktivít, vrátane výletov a vydania publikácie k podpore výchovy k zachovaniu tradícií v rodinách, k výchove k zdravšiemu životu, ale i ekologickejšiemu myslenie. Realizácia a podpora aktivity žien je sekundárne zameraná na celé rodiny, s predpokladom motivácie obyvateľstva na dedine.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Dom SVitania, n.o., Hravo k zodpovednosti, Cieľom tohto projektu bolo hravou formou naučiť a priblížiť klientom domáce povinnosti, pre zdravých ľudí bežné. Konkrétne naučiť ich prať, žehliť a vysávať. Je to neformálne vzdelávanie pre dospelých ľudí s postihnutím, ktoré môžeme bezpečne realizovať aj v období pandémie, ktoré je pre ľudí s postihnutím mimoriadne psychicky náročné.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Klub železničných modelárov Vrútky, Vzdelávacie exkurzie do múzea, Expozíciia bolo potrebné vybaviť prezentačnou miestnosťou s dataprojektorom, inštalovať profesionálne vitríny a osvetlenie, a najmä zrenovovať sociálne zariadenia.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Súkromná materská škola Slniečko, Tvrdošín, Spolu to zvládneme, Zakúpenie montesori pomôcok.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Mladý podnikavec, Vzdelanie - zlepšime život druhých, Organizácia interaktívnych workshopov z oblasti zlepšenia finančnej a čitateľskej gramotnosti v prostredí digitálnych technológií.
e) podpora vzdelávania 1 700 € SLAVKINE, o.z., Stroje pre znevýhodnené ženy, Zakúpenie pletacích strojov pre znevýhodnené ženy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Robinson, Zriadenie multifunkčnej miestnosti, Zriadenie a vybavenie multifunkčnej miestnosti v centre pre podporu rodín so zdravotne znevýhodneným dieťaťom.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie HIPOEDU, Koník detičkám VI, Uhradenie náklad na prevádzku OZ HIPOEDU. Starostlivosť o koníky, zabezpečenie rôznych pomôcok na terapie s deťmi.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola Suchá Hora, Cesta nie je ihrisko, to viem celkom na isto, Vytvorenie detského dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola Ágostona Pongrácza s vyučovacím jazykom maďarským, Neded, Príroda okolo našej školy je miestom pre celú rodinu, Podstatou projektu bolo vytvoriť vhodný priestor formou lavičiek a ležadla okolo stromov, na ktorej môžu posedieť a pozorovať prírodu žiaci aj s rodičmi, alebo starými rodičmi.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie Chrobačikovo, Spoločnými silami, Vybudovanie miesta na uzamknutie kolobežiek. Osadenie edukatívnej tabule na zvýšenie povedomia v oblasti ekológie. Rekonštrukciou pocitového chodníka a vysadením hrabov podporíme spojenie detí s prírodou.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Mažoretky SOFFI Lozorno, SOFFI CAMP, Organizácia a zabezpečenie detského tábora. Nákup tričiek pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € ZŠ s MŠ Jána Vojtaššáka Zákamenné 967, Lego je náš kamarát, preto ho má každý rád, Vytvorenie technického centra, kúpa stavebníc a lega na rozvíjanie technického myslenia u detí.
e) podpora vzdelávania 800 € Obec Šintava, V zdravom tele, zdravý duch, Na základe projektu sme zabezpečili pre klientov účinné pomôcky (biolampa, masážne kreslo, tablet, ochranné prostriedky) na podporu zdravia, terapeutickej činnosti, kondície a eliminovania sociálnych dopadov pandémie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Tvorivá dielňa, ŽIVOT JE ZMENA - vzdelávame sa, podporujeme sa, inšpirujeme sa, Pomoc rozšírenej cieľovej skupine zorientovať sa definovať a následne naplniť osobné a profesijné ciele, na základe vytvorenenia podnetného priestoru s využitím poradenstva, mentoringu so zameraním na rozvoj hand made tvorenie, arte terapiu, komunikáciu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € DOMKA - Združenei saleziánskej mládeže, stredisko Trnava, Pohybom k radosti, Zakúpenie pingpongových stolov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Rodičovské združenie pri ZŠ slov. v Košútoch, Rozprávkovo - náučná záhrada, Vybudovanie bylinkového záhona, kvetinového záhona, edukačný úľ, geologický kútik s kameňmi, ohnisko, vysadenie ovocných kríkov, osadenie lavičiek, zriadenie meteorologickej stanice, vtáčí kúpeľ, útulky pre hmyz, dažďovkovú farmu – kompostér.
e) podpora vzdelávania 1 700 € PAREZKA N.O., Oddychová zóna špecializovaného rehabilitačného centra PAREZKA, Vytvorenie oddychovej zóna, ktorá slúži na zážitkové učenie a organizované besedy v prírodnom prostredí nielen pre deti zdravotne znevýhodnené, ale aj pre návštevníkov a deti zo základnej školy v Ždani, či okolia.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Jozue, občianske združenie, Radostný dvor, Vybudovanie preliezok a hojdačiek, ktoré vytvoria bezpečný priestor, kde deti spoločne s rodičmi ale aj s priateľmi prežijú bohatý čas.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie Zvedavá včielka, Vnímajkovia vo vesmíre, Hlavným cieľom využitia Vnímajkov vo vzdelávaní je nová metóda na budovanie vnímavosti a odstraňovanie predsudkov u detí materských škôl. Projekt prináša interaktívnu a pokrokovú výučbu vesmíru a prírodných vied priamo v MŠ. Ukážeme si najznámejšie súhvezdia, či najjasnejšie hviezdy, našu Galaxiu a iné zaujímavosti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Školáčik pri Základnej škole s materskou školou v obci Vištuk, Exteriérová Eko-učebňa, Vytvorenie edukačno-zábavnej zóny, kde sme vysadili záhony, vytvorili hmyzí domček a zakúpili drevené ekohry..
e) podpora vzdelávania 1 700 € Rodičovské združenie pri Gymnáziu Antona Bernoláka Senec, Deutschlerner - chill -zone, Vytvorenie priestoru pre žiakov, ktorý poskytuje príjemné prostredie a technické podmienky na moderné vzdelávanie nemčiny. V motivujúcom prostredí s využitím technických prostriedkov sa žiaci na hodinách a krúžkoch nemeckého jazyka učia pomocou aplikácií a videí,hrať jazykové hry, čítať nemecké knihy.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Horská služba Veľká Fatra o.z., Zvyšovanie úrovne záchrany zdravia a života na horách #4, Obstaranie profesionálnej záchranárskej výstroje - záchranárske lekárničky do terénu, záložné zdroje elektrickej energie a termoprotektívnu ochranu hlavy a krku.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie Chrobáčiky pri Materskej škole v obci Jablonec, Rozprávkový les s online audio rozprávkami, Vybudovanie informačno-rozprávkových tabule, ktoré svojich návštevníkov, malých i veľkých, prenesú do rozprávkového sveta. V rozprávkovom lese si môžu deti na každom z 5 stanovíšť vypočuť cez nasnímaný QR kód vo svojom mobilnom telefóne nahranú audio rozprávku v slovenskom jazyku, preloženú aj do angličtiny alebo nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Stredná odborná škola obchodu a služieb, Galanta, Zelená oáza, Vytvorenie "Zelenej oázy" so záhonmi liečivých, úžitkových a okrasných rastlín, o ktoré sa spoločne staráme. Súčasťou oázy je oddychová časť s lavičkami a vyvýšenými záhonmi.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Kraľovankovo, Výstavba dreveného altánku na dvore MŠ, Vybudovanie altánku na dvore v MŠ.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie Edujoy, AJ NAŠA ZEM POTREBUJE NAŠE RUKY, Úprava plochy školského dvora a vysadenie kvetinových a bylinkových záhonov. Ekoworkshopmi, ekoaktivítami zlepšujeme, rozširujeme povedomie ako správne separovať. Vybudovanie otvorenej učebne pre hodiny biolólgie s dôrazom na enviromentálnu výchovu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € MHA Martin, Korčuľujeme s radosťou a bezpečne, Nákup opotrebnej športovej výstroje na prilákanie detí na zimný štadión, realizácia kurzov pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Náš malý svet, občianske združenie, Cesta nie je ihrisko, Vybudovanie detského dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Združenie rodičov pri Základnej škole v Záhorskej Vsi, Lepšie vzdelávacie výsledky a motivácia žiakov, Zakúpenie názorných didaktických pomôcok podnietenie u detí rozvoj prírodovednej gramotnosti – racionálne usudzovanie o tom, ako sa predmety, situácie, javy správajú a menia. Vyzdvihnúť hudobný, umelecký a pohybový talent žiakov nákupom hudobných nástrojov a výtvarných potrieb. Zlepšovať manipulačné schopnosti a jemnú motoriku zakúpením samotvrdnúcej hliny, navliekacích gombíkov a korálok, mäkkého drôtu a farieb na sklo.
e) podpora vzdelávania 300 € Združenie rodičov a priateľov pri ZŠ Pri kríži, Bratislava, Farebné dni, Oživenie vzdelávacieho procesu a získavanie vedomostí zážitkovým, príbehovým a projektovým vyučovaním. Podľa hesla: Objavuj, pozoruj, sleduj, píš, čítaj, tvor! Nákup zážitkových programov, diagnostického prístroja.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola, Láb, Hojdanie je naša vášeň, Zakúpenie bezpečných hracích prvkov na dvor MŠ.
e) podpora vzdelávania 300 € Centrum voľného času - Spektrum, Všetko pre radosť a pestrý život detí, Projekt bol zameraný na revitalizáciu školského dvora pri Centre voľného času-Spektrum v Galante. Drevený altánok a trávnatá plocha slúži deťom ako zóna zábavy a aktívneho oddychu počas celého roka pri rôznych podujatiach.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Areál oddychu a športu pri jazere, Nová Dedinka, Vytvorenie chodníka pre chodcov a cyklistov okolo jazierka, Sprístupnenie zarastenej časti okolo jazierka a vytvorenie chodníka okolo neho pre peších aj cyklistov, ako predĺženie detského ihriska, ktoré sa nachádza vedľa jazierka.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie Hlas nádeje, Pobytový tábor, Organizácia a realizácia pobytového táboru.
e) podpora vzdelávania 284 € Kanoistický klub Slávia UK Bratislava, Deti na vode v Karloveskom ramene, Zabezpečenie sústredenia pre deti z kanoistického klubu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola, Heyrovského 4, Učíme sa ako sa správať bezpečne na cestách, Zriadenie detského dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Súkromná základná škola, Komenského 2, Košice, Objavujeme techniku, Zakúpenie interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Občianske združenie Úsmev na tvári, Učíme sa inak, Vybudovanie miestnosti spĺňajúce charakteristiky multisenzorického prostredia, prvky atraktívne pre deti s autizmom, poskytujúce senzorické stimuly, príležitosť na hrové aktivity a navodzujúce relaxáciu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Odborné učilište Stavbárska, Martin, Začleňovanie mentálne postihnutých detí do spoločnosti, podpora vzdelávania a inklúzie, Vytvorenie oddychovej zóny pre deti so zdravotným postihnutím.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Vodníček Rodičovské združenie pri MŠ Tupolevova 20, Eko-učebňa, Vybudovanie altánku v areáli MŠ.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie - Hrbôtska ratolesť, Hráme sa a športujeme, Revitalizácia školského dvora. Zakúpenie certifikovanej preliezky.
e) podpora vzdelávania 1 400 € City Kids, Festival modernej gymnastiky, Zorganizovanie festivalu modernej gymnastiky. Zakúpenie nových cvičebných pomôcok, pomôcok na modernú gymnastiku.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola Vinohradská, Šenkvice, Farebná škola - nový spôsob učenia!, Zakúpenie veľkoformátových samolepiek zameraných na geometriu, edukačné hry, ktoré sú zamerané aj na enviromentálnu výchovu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Rodičovské združenie pri MŠ v Ivanke pri Dunaji, Športuj zdravo, Nákup športových pomôcok a zorganizovanie športového dňa detí.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola s materskou školou kráľa Svätopluka, Šintava, Srdce pre prírodu, Nákup materiálu na výrobu eko záhonu, lavičiek, kontajnerov na separovaný odpad, kompostéra, info tabúľ, rastlín, hliny.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obec Žakovce, Hodnoty krajiny Žakoviec, Vybudovanie náučného chodníka s pozorovacou vežou, na základe ktorého vzdelávame znevýhodnené skupiny, deti, mládež, ale aj dospelých a seniorov.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola, Dudova 2, BA, Podpora tvorby žiackych projektov, Vo vyšších ročníkoch ZŠ v predmete technika, majú žiaci zhotoviť zložitejší, kombinovaný výrobok podľa vlastného návrhu z oblasti opracovania dreva, kovov, plastov a z oblasti elektrotechniky. Nákupom materiálu a náradia sme podporili ich kreativitu pri tvorbe týchto projektov.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Spoločnosť EDUKA, Elektronický študentský časopis v NEJ, Vybavenie jazykovej učebne interaktívnou tabuľou a projektorom nám prispeje k možnosti vizuálnej prezentácií žiackych prác, rozvoju komunikatívnej zručnosti v NEJ. Vydanie školského časopisu.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie ARCUS, Kreatívne pohybové cvičenia, Vďaka projektu sme vybudovali bezpečnostnú ohrádku na vonkajších voľnočasových priestoroch v našom OZ ARCUS a zabezpečili sme stoličky a stôl do vonkajších priestorov, v ktorých sa uskutočňujú rôzne voľnočasové a vzdelávanie aktivity.
e) podpora vzdelávania 300 € Stredná priemyselná škola strojnícka a elektrotechnická, Levice, Zdravý životný štýl - ekoworkshop, Vytvorenie open zóny, v ktorej sa uskutočňujú ekoworkshopy pre žiakov, a tiež v tejto zóne prebieha mimoškolská činnosť, v ktorej žiaci SPŠSE sa zoznamujú s kapitolami Zdravého životného štýlu: modelové situácie s využitím alternatívnych zdrojov energie, inteligentné technológie, diskusie k ekologickým témam v rámci ekoworkshopov, tvorba regionálnych videií s prislušnou problematikou.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou Vlčkovce, Pokusy na hodine prírodovedy, Nákup pomôcok, vďaka ktorým môžu deti na hodinách spoznávať magnetizmus, elektrinu, zázrak páky, skúmať látky, pozorovať mikroskopom, vážiť, merať a porovnávať.
e) podpora vzdelávania 300 € Záchranári Martin, Technika efektívne a bezpečne, Zakúpenie špeciálnych záchranárskych aplikácií.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Chrobáčiky pri Materskej škole v obci Jablonec, Pikniková lúka, Cieľom projektu bolo vytvoriť priestor v prírode - pod prístreškom na Rozhľadni v Jablonci, kde sa môžu stretávať deti s rodičmi, dôchodcovia, teenageri i turisti z okolia. Drevené stoly i lavice slúžia širokej komunite v obci na príjemné posedenie a oddych v prírode počas spoločných voľno - časových aktivít, ako i na posedenie počas kultúrno-spoločenských akcií v obci.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Školáčik pri Základnej škole s materskou školou v obci Vištuk, Skúmajme, pátrajme a spoznávajme svet vedy a techniky, Zakúpenie pomôcok na zabezpečenie praktickej výučby vedeckých a technických predmetov.
e) podpora vzdelávania 149 € Stredná odborná škola obchodu a služieb, Galanta, Gastronomické putovanie po regiónoch nemecky hovoriacich krajín, Žiaci hotelovej akadémie zmapovali a dvojjazyčne odprezentovali regióny nemecky hovoriacich krajín. Vybrali receptúry tradičných jedál. Žiaci odborov cukrár-kuchár a spoločné stravovanie pokrmy pripravili, naservírovali, odprezentovali.
e) podpora vzdelávania 300 € DOMKA - Združenei saleziánskej mládeže, stredisko Trnava, Mladí Inžinieri, Nákup stavebnice Lego Mindstorm Edu – 45544, ktorá pozostáva z programovateľnej riadiacej jednotky, sady senzorov a plastových lego dielcov. Deti sa pod vedením trénera pripravujú na viaceré súťaže, ktoré pomáhajú v motivácii.
e) podpora vzdelávania 254 € Občianske združenie Za horizont, ,, Podstatou projektu je zlepšenie materiálneho vybavenia Špeciálnej základnej školy. Vo vzdelávaní žiakov s MP má významnú úlohu vyučovací predmet pracovné vyučovanie a to z hľadiska úspešného sociálneho začlenenia do spoločnosti, vytváraní pracovných zručností, rozvoja motoriky a pestovanie kladného vzťahu k práci.
e) podpora vzdelávania 300 € Šk Tvrdošín, Všetko pre futbal, Zabezpečiť materiálne a technické vybavenie futbalového tímu športovými pomôckami a futbalovým oblečením.
e) podpora vzdelávania 300 € Rodičovské združenie - Borkáčik, LOPTOMÁNIA, Vybavenie materskej školy rôznymi loptami a loptovými hrami, ktoré majú svoju stálu využiteľnosť medzi deťmi.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Robinson, Zriadenie multifunkčnej miestnosti, Zriadenie a vybavenie multifunkčnej miestnosti v centre pre podporu rodín so zdravotne znevýhodneným dieťaťom.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola Svidník, Fitko hravo zdravo, Vybudovanie oázy environmentálnych a pohybových aktivít ako jeden celok pre deti, zamestnancov a rodičov.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Jesenčatá, Cvičenie nás baví, Vytvorenie športového kútika v dvoch triedach materskej školy na zabránenie obezity u detí. V programe sú zahrnuté tematické týždne pohybu, ktoré sú oživené o naozajstné detské fitness stroje a iné pomôcky, ktoré upútajú malých športovcov.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola sv. Jozefa, Hlohovec, "Open air" škola, Vybudovanie vonkajšieho posedenia s prístreškom na dvore školy, na základe ktorého vznikol priestor pre zážitkové vzdelávanie v externej učebni. Tvorivou aktivitou pre žiakov a ich učiteľov bol skrášlený chodník v blízkosti prístrešku funkčnými maľbami spoločenských hier.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola Holubyho, Piešťany, Robotický chrobák, Na škole sme realizovali projekt Robotický chrobák, v ktorom si žiaci mali možnosť vyskúšať prácu na sústruhu, prácu s kompresorom, letovacím zariadením a rôznym technickým náradím. Zdokonalili sa v opracovaní dreva, elektrotechnike a vyrobili rôzne druhy živočíchov pohybujúcich sa pomocou elektromotorčekov.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Nie sme sami, Arteterapia a canisterapia, Zapezpečenie arteterapie a canisterapie pre klientov.
e) podpora vzdelávania 300 € Spojená škola internátna Prakovce, Fit zóna pre žiakov, Vybudovanie fit zóny v areály školského dvora.
e) podpora vzdelávania 800 € SLAVKINE, o.z., Stroje pre znevýhodnené ženy, Zakúpenie pletacích strojov pre znevýhodnené ženy.
e) podpora vzdelávania 300 € Deti Slnka ND, Vonkajšia učebňa v areáli ZŠ Nová Dedinka, Podstatou projektu bolo vybudovanie vonkajšej učebne v areáli ZŠ Nová Dedinka.
e) podpora vzdelávania 300 € Obchodná akadémia sv. Tomáša Akvinského, Žilina, Zjednotená spoločnosť, Realizácia série workshopov pre znevýhodnené skupiny obyvateľstva - žiakov pochádzajúcich z Centier pre rodiny a deti a žiakov so špecifickými potrebami v Spojenej škole internátnej. Realizácia interaktívnych workshopov.
e) podpora vzdelávania 300 € AIKIDO-MT, TATAMI (Žinenka), Zakúpenie žinienky pre potreby cvičenia Aikido.
e) podpora vzdelávania 300 € ŠK Veľký Grob, Voda pre naše ihrisko, Zakúpenie zavlažovacieho vozíka, ktorý zabezpečí pravidelnu závlahu.
e) podpora vzdelávania 300 € Obec Oponice, Verejné detské ihrisko, Výstavba verejného detského ihriska v areály ZŠ v Oponiciach.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola Bátovce 368, TECHNÉ, Výmena a doplnenie náradia a nástrojov za nové a bezpečné. Realizáciou projektu sme obohatili vzdelanosť, manuálne a technické zručnosti v práci a nasmerovali deti k efektívnemu a zodpovednému výberu svojho budúceho povolenia, čo je aj výsledkom projektu .
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie pri CSS ORAVA, Kulinárium, Nákupu vybavenia do terapeutickej miestnosti “Kulinoterapie”. Rozšírenie vedomostí a zručností našich klientov, vedenie k ich samostatnosti, osobnostnému rozvoju a zvýšeniu ich kvality života.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie pri základnej škole v Plavnici, Bezpečne na preliezke, Zakúpenie gumovej podložky ako dopadovej plochy na ihriská.
e) podpora vzdelávania 300 € Mgr. Branislav Chovan - Telmi Face to Face, Neznámym Záhorím, Naklady spojené s vydaním knihy: Kniha Neznámym Záhorím, ktorá je sprievodcom dejinami južného Záhoria.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Prievalkáčik pri ZŠ Prievaly, Technický expert, Vybavenie technického kútika do priestorov ŠKD, ktoré sme rozšírili o technické hračky. Organizácia Technického dňa, na ktorom bolo päť stanovíšť s rôznymi konštrukčnými stavebnicami, na ktorých deti plnili rôzne konštrukčné úlohy podľa danej témy a zároveň budú robiť vlastné modely.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Akadémia šermu, Všeobecnou pohybovou prípravou k podpore imunity, Zakúpenie cvičebného náradia kvôli zabezpečeniu aeróbneho, posilňovacieho, strečingového, kompenzačného a regeneračného cvičenia.
e) podpora vzdelávania 293,77 € EKOTEAM, Výsadba gaštanovej aleje v obci Rohožník, Nákup gaštanov na vybudovanie gaštanovej aleje.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola Ágostona Pongrácza s vyučovacím jazykom maďarským, Neded, Príroda okolo našej školy je miestom pre celú rodinu, Podstatou projektu bolo vytvoriť vhodný priestor formou lavičiek a ležadla okolo stromov, na ktorej môžu posedieť a pozorovať prírodu žiaci aj s rodičmi, alebo starými rodičmi.
e) podpora vzdelávania 800 € ZŠ s MŠ Jána Vojtaššáka Zákamenné 967, Lego je náš kamarát, preto ho má každý rád, Vytvorenie technického centra, kúpa stavebníc a lega na rozvíjanie technického myslenia u detí.
e) podpora vzdelávania 275 € Štiavnica Mountains, Interaktívne sklenené– pozorovacie včelie úle, Vybudovanie 2 interaktívnych úľov, ktoré slúžia ako"včelí televízor".
e) podpora vzdelávania 279 € Súkromná základná škola, Ružomberok, Školská knižnica, Projekt je zameraný na naštartovanie školskej knižnice ako centra rozvoja čitateľských zručností, na zvyšovanie čitateľskej kultúry prostredníctvom besied o knihách, postavách, autoroch, literárno-výtvarných súťaží.
e) podpora vzdelávania 271,98 € Základná škola s materskou školou, Badín, Vrátiť nemecký jazyk do škôl, Zakúpenie nástienok, zverejňovanie na nich informácie o nemčine, nemecky hovoriacich krajinách, prezentovanie prác, ktoré vytvorili žiaci. Obnovenie školského časopisu, ktorý vychádza v nemčine.
e) podpora vzdelávania 300 € Náš malý svet, občianske združenie, Piesok je náš kamarát, Revitalizácia pieskoviska. Bola vyhotovená nová obruba pieskoviska a jeho prekrytie plachtou.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou Dubník 93, Cvičíme v prírode, Vybudovanie vonkajšieho fitnescentra, rozvíjanie pohybovej aktivity detí, mládeže i dospelých v obci Dubník.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou, Čadca, My sa radi hýbeme, po preliezkach túžime, Zakúpenie preliezkovej zostavy, ktorá deťom umožňuje dostatok akrobatickej pohybovej činnosti každý deň na pobyte vonku.
e) podpora vzdelávania 280,56 € Gymnázium Martina Kukučína, Revúca, Nech nás nemčina baví!, Nákup didaktických stolových hier, ktoré sa používajú na hodinách nemeckého jazyka a podpora znalosti nemeckého jazyka, kritického myslenia, kreativity a sociálnych kompetencií študentov príjemným a inovatívnym spôsobom.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Mladí vlci, Športom ku zdraviu, Cieľom projektu je nácvik a zdokonaľovanie korčuliarskych zručností, stickhandlingu, herných činností jednotlivca a celkovej technickej zložky športovej prípravy mladých hokejistov prostredníctvom zabezpečenia inovatívnych pomôcok pre ľadový hokej.
e) podpora vzdelávania 780,9 € Materská škola Suchá Hora, Cesta nie je ihrisko, to viem celkom na isto, Vytvorenie detského dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie Zvedavá včielka, Vnímajkovia vo vesmíre, Hlavným cieľom využitia Vnímajkov vo vzdelávaní je nová metóda na budovanie vnímavosti a odstraňovanie predsudkov u detí materských škôl. Projekt prináša interaktívnu a pokrokovú výučbu vesmíru a prírodných vied priamo v MŠ. Ukážeme si najznámejšie súhvezdia, či najjasnejšie hviezdy, našu Galaxiu a iné zaujímavosti.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola, Heyrovského 4, Učíme sa ako sa správať bezpečne na cestách, Zriadenie detského dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 768,37 € Materská škola M. Nešpora, Šaštín-Stráže, ZDRAVÉ DETI, Získanie základných návykov zdravého životného štýlu u detí predškolského veku. Cez workshop o ceste zeleniny za deťmi a priame aktivity spojenéso zeleninou (čistenie, vôňa, hmatové zážitky po ochutnávku zeleniny) a pohybové aktivity na čerstvom vzduchu deti chápu potrebu zdravého životného štýlu a naďalej budeme cez prípravu zdravých pokrmov v školskej jedálni u detí podporovať zdravie.
e) podpora vzdelávania 800 € Združenie rodičov pri Základnej škole v Záhorskej Vsi, Lepšie vzdelávacie výsledky a motivácia žiakov, Zakúpenie názorných didaktických pomôcok podnietenie u detí rozvoj prírodovednej gramotnosti – racionálne usudzovanie o tom, ako sa predmety, situácie, javy správajú a menia. Vyzdvihnúť hudobný, umelecký a pohybový talent žiakov nákupom hudobných nástrojov a výtvarných potrieb. Zlepšovať manipulačné schopnosti a jemnú motoriku zakúpením samotvrdnúcej hliny, navliekacích gombíkov a korálok, mäkkého drôtu a farieb na sklo.
e) podpora vzdelávania 300 € Sunéčko o.z., Maratón pohybu a zdravia, Zabezpečenie a organizácia Maratónu pohybu a zdravia.
e) podpora vzdelávania 300 € Alžbetka, n.o., Átrium Terezka, Näkup didaktických pomôcok montessori.
e) podpora vzdelávania 300 € Materská škola Bytča, Maj prírodu rád, buď jej kamarát, Vybudovanie náučných interaktívnych prvkov a tabúľ na školskom dvore.
e) podpora vzdelávania 299,88 € ZŠ s MŠ s vyučovacím jazykom maďarským Vlčany, Učebňa na dvore, Revitalizácia nevyhovujúceho povrchu školského dvora a vytvorenie bezbečnej vonkajšej učebne.
e) podpora vzdelávania 298 € Základná umelecká škola, Šaštín-Stráže, Výučba grafických techník, Účelom projektu je kúpa grafického a modelovacieho zariadenia na výučbu grafických a modelovacích techník, s ktorými doteraz naše deti nemali tú možnosť sa prakticky stretnúť, iba formou teórie od pedagóga.
e) podpora vzdelávania 300 € ZŠ s MŠ Svätoplukovo, Pitná oáza s oddychovou zónou, Vytvorenie pitnej fontány a vytvorenie oddychovej zóny - posedenie so senzorickým chodníkom.
e) podpora vzdelávania 299 € Základná škola, Námestovo, Budúcnosť je v technike, Technické zabezpečenie a vedenie krúžku. Organizovanie workshopov.
e) podpora vzdelávania 300 € Združenie rodičovskej rady pri Materskej škole v Kútoch, Malí plavci, Absolvovanie plaveckého výcviku detí z Materskej školy, zoznámenie detí s vodným prostredím, hodiny boli prispôsobené na mieru, potrebám detí.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Trnave, Autizmus vo virtuálnej realite, Zakúpenie programu Simulátora autizmu, ktorý vďaka virtuálnej realite dokážeme bežným ľudom ukázať svet očami človeka, ktorý trpí autizmom. Simulátor sa používa predovšetkým na Stredných školách a Univerzitách v rámci SR. Navyše Virtuálna realita sa dá využiť pre socializáciu ľudí, ktorí majú poruchu autistického spektra, dokážeme ich edukovať, zlepšovať ich koordináciu prostredníctvom rôznych hier vo svete virtuálnej reality a podobne.
e) podpora vzdelávania 300 € Spojená škola Ľ. Štúra, Dudince, Aby deti vedeli, čo je to mišpuľa, Vybudovanie zeleného priestoru, ktorý je zameraný na tradičný ráz pestovania. Vysadenie starých odrôd ovocných stromov, tvorba náučných tabuliek, výsadba viniča, ako tradičnej rastliny regiónu Hont za pomoci rodičov, ktorí sa venujú vinohradníctvu, výsadba kvetinovej lúky, ktorá je lákadlom pre včely a iné opeľovače -budovanie hmyzích hotelov, vtáčích búdok.
e) podpora vzdelávania 300 € Vyšší level, Biatlonový krúžok, Realizácia športového krúžku - dnes čoraz populárnejší biatlon, Krúžok prebiehal trikrát týždenne pod vedením bývalej olympioničky v biatlone. Zahŕňal komplexnú prípravu - rozvoj kondície (beh) a zdokonaľovanie streľby.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Kukučka Snina, Pieskoviská v novom šate, Finančné prostriedky boli použité na obloženie vonkajších stien pieskovísk a zakúpenie a montáž drevených dosiek na sedenie na hornú časť pieskoviska.
e) podpora vzdelávania 300 € Hasičský zbor Priekopa, Výchova deti k dobrovoľníctvu a požiarnej ochrane, prostredníctvom hasičského športu II, Zakúpenie športového náradia, ktoré nám chýba v rámci medzinárodných štandardov súťaženia CTIF.
e) podpora vzdelávania 300 € City Kids, Cvičenie s fluiball loptami, Zakúpenie Fluiball lôpt a zaradenie na samostané cvičenia a do krúžkov modernej gymnastiky a pohybovej prípravy.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie Chrobačikovo, Spoločnými silami, Vybudovanie miesta na uzamknutie kolobežiek. Osadenie edukatívnej tabule na zvýšenie povedomia v oblasti ekológie. Rekonštrukciou pocitového chodníka a vysadením hrabov podporíme spojenie detí s prírodou.
e) podpora vzdelávania 16 € Jozue, občianske združenie, Radostný dvor, Vybudovanie preliezok a hojdačiek, ktoré vytvoria bezpečný priestor, kde deti spoločne s rodičmi ale aj s priateľmi prežijú bohatý čas.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Kvitnúca nádej, Muzikoterapia a canisterapia, Zabezpečenie muzikoterapie a canisterapenie pre klientov.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Búda team, Poklad indiánov, Relizácia podujatia Poklad indiánov, ktoré sa konalo v okolí miestneho rybníka. Počas putovania po vyznačenej trase stretli účastníci na jednotlivých stanovištiach rôzne indiánske kmene a plnili úlohy. Keďže život indiánov bol spätý s prírodou, všetky úlohy vyžadovali vnímanie okolitej prírody a náučných tabúľ, ktoré sa na trase nachádzajú.
e) podpora vzdelávania 300 € Športový klub Victoria, Aj veľké deti sa chcú hrať, Kúpa preliezky - tunel s lanovou preliezačkou, prispôsobený aj pre väčšie deti.
e) podpora vzdelávania 299,44 € HANS, EduRel, Príprava a realizácia kurzu montesori pedagogiky. Nákup pomôcok a materiálu pre deti. Organizovanie a vedenie arte a muzikoterapie.
e) podpora vzdelávania 300 € Mladiinfo Dolný Kubín, Popoludnia s nemčinou, Zariadenie miestnosti pre vyučovanie nemeckého jazyka. Kúpa interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 700 € Obec Žakovce, Hodnoty krajiny Žakoviec, Vybudovanie náučného chodníka s pozorovacou vežou, na základe ktorého vzdelávame znevýhodnené skupiny, deti, mládež, ale aj dospelých a seniorov.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie - Hrbôtska ratolesť, Hráme sa a športujeme, Revitalizácia školského dvora. Zakúpenie certifikovanej preliezky.
e) podpora vzdelávania 300 € Stredná odborná škola techniky a služieb, Pod amfiteátrom 7, Levice, Auto na diaľkové ovládanie s modifikáciami, Vytvorenie auta na diaľkové ovľadanie.
e) podpora vzdelávania 300 € Stredná odborná škola dopravná, Žilina, Strojársky workshop 3D tlače, Vzdelávanie žiakov pri návrhu modelov, priestorové videnie, kontrola navrhovaných a vytlačených modelov.
e) podpora vzdelávania 300 € LH Kamarádzi, Doplnenie hudobných nástrojov pre LH Kamarádzi, Doplnenie a vylepšenie hudobných nástrojov LH Kamarádzi.
e) podpora vzdelávania 800 € TJ Sokol Borský MIkuláš, Obnova futbalového vybavenia pre mládež, Zakúpenie nových prenosných bránok na futbal
e) podpora vzdelávania 300 € Združenie rodičov a priateľov pri ZŠ Pri kríži, Bratislava, Záhradná učebňa, Vytvorenie vonkajšej učebne. Zakúpenie stolov a lavíc.
e) podpora vzdelávania 800 € PAREZKA N.O., Oddychová zóna špecializovaného rehabilitačného centra PAREZKA, Vytvorenie oddychovej zóna, ktorá slúži na zážitkové učenie a organizované besedy v prírodnom prostredí nielen pre deti zdravotne znevýhodnené, ale aj pre návštevníkov a deti zo základnej školy v Ždani, či okolia.
e) podpora vzdelávania 100 € Obec Žakovce, Hodnoty krajiny Žakoviec, Vybudovanie náučného chodníka s pozorovacou vežou, na základe ktorého vzdelávame znevýhodnené skupiny, deti, mládež, ale aj dospelých a seniorov.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie ARCUS, Športujem rád, Pohybové hodiny pre deti a mládež od 4 do18 rokov. Prostredníctvom zaujímavých a kreatívnych cvičení , hier a aktivít sa deti a mladí ľudia venujú pohybu, tancu, súťažia a môžu si zopakovať aj získané vedomosti, alebo sa naučiť niečo nové. Motivácia deti k športu.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou, Zlaté, Objavujeme svet v zelenej triede, Vybudovanie v školskej záhrade prírodnú učebňu, ktorej hlavnou časťou je altánok. Altánok slúži na spoznávanie prírody v bezprostrednom prostredí školy, na aktivity detí MŠ, školského klubu a ZŠ.
e) podpora vzdelávania 800 € Náš malý svet, občianske združenie, Cesta nie je ihrisko, Vybudovanie detského dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 300 € Modrá sova, o.z., Enviro ateliér Makovice, Nákup pomôcok na realizáciu projektu. Usporiadanie prírodovedných výprav, vysadenie lúky, stavanie vtáčej búdky, čistenie okolia, zážitkové aktivity pre rodiny, interaktívny workshop, zážitkové kurzy.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Žabko - Sovičky, Zelená učebňa, Vytvorenie pracovno-náučno-oddychovej časti s náučnými prvkami - vyvýšené záhony na pestovanie zeleniny, byliniek a kvetov, kompostovisko a hmyzí hotel.
e) podpora vzdelávania 300 € Obec Párnica, Bezpečnosť a zdravie našich najmenších, Kúpa nových hracích prvkom na dvor v materskej škole.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie SLNKOTVOR, Včely pre každého, Vzdelávanie širokej verejnosti v oblasti včelárstva, osveta v oblasti ochrany včiel, ich rozvoja a zvýšenie počtu včelstiev v našej obci a regióne.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola Moldva nad Bodvou, Skrášľujeme školský dvor, Revitalizácia oplotenia na školskom dvore.
e) podpora vzdelávania 300 € Gymnázium Martina Hattalu Trstená, Zažeň nudu na dvoch kolesách, Nákup bicyklového trenažéra a odborné vzdelávanie žiakov.
e) podpora vzdelávania 800 € Mažoretky SOFFI Lozorno, SOFFI CAMP, Organizácia a zabezpečenie detského tábora. Nákup tričiek pre deti.
e) podpora vzdelávania 720 € Horská služba Veľká Fatra o.z., Zvyšovanie úrovne záchrany zdravia a života na horách #4, Obstaranie profesionálnej záchranárskej výstroje - záchranárske lekárničky do terénu, záložné zdroje elektrickej energie a termoprotektívnu ochranu hlavy a krku.
e) podpora vzdelávania 700 € OZ Nie sme sami, Arteterapia hlinou spája dva svety, Zámer projektu je poskytnúť deťom aj zo sociálne slabej skupiny priestor,prostriedky a osobný príklad na umelecký rozvoj,podchytenie ich talentu v oblasti kreatívnej činnosti a poskytnúť im možnosť zmysluplného trávenia voľného času. Zapojiť do aktivít intaktnú časť obyvateľstva,zbúrať bariéry medzi nimi.
e) podpora vzdelávania 299,7 € Obec Kláštor pod Znievom, Pohybovňa malého Znievka, Vybudovanie dopadových plôch pod hracie prvky podľa platných technických noriem, ich plnohodnotné a bezpečné využitie na rozvíjanie pohybových zručností, aktivít, hier, prosociálneho správania a spolupráce.
e) podpora vzdelávania 649 € Základná škola Vinohradská, Šenkvice, Farebná škola - nový spôsob učenia!, Zakúpenie veľkoformátových samolepiek zameraných na geometriu, edukačné hry, ktoré sú zamerané aj na enviromentálnu výchovu.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie Chrobáčiky pri Materskej škole v obci Jablonec, Rozprávkový les s online audio rozprávkami, Vybudovanie informačno-rozprávkových tabúľ, ktoré svojich návštevníkov, malých i veľkých, prenesú do rozprávkového sveta. V rozprávkovom lese si môžu deti na každom z 5 stanovíšť vypočuť cez nasnímaný QR kód vo svojom mobilnom telefóne nahranú audio rozprávku v slovenskom jazyku, preloženú aj do angličtiny alebo nemčiny.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie Edujoy, AJ NAŠA ZEM POTREBUJE NAŠE RUKY, Úprava plochy školského dvora a vysadenie kvetinových a bylinkových záhonov. Ekoworkshopmi a ekoaktivitami zlepšujeme, rozširujeme povedomie, ako správne separovať. Vybudovanie otvorenej učebne pre hodiny biolólgie s dôrazom na enviromentálnu výchovu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie MŠ Turnianska (Lipka), Bezpečne pri hrách i na ulici, Revitalizácia exteriérových plôch určených na pohyb a hru detí vrátane detí so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, v prípade ktorých je obzvlášť dôležité budovať zdravý životný štýl cez voľnočasové pohybové aktivity.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obchodná akadémia Dolný Kubín, OAza, Vybudovanie externej eko-učebne s vyvýšenými záhonmi, bylinkovou špirálou a lavičkami, kompostérom, v interiéri zónu s fontánkou, akváriom a vermikompostérom.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Súkromná materská škola AKADEMIK, Hýb sa s nami!, Zakúpenie rebrín s kruhmi a dopadovou plochou, balančnými doskami, senzomotorickými pomôckami a piklerovej trianglom. V rámci revitalizácie dvora vytvorenie dráhy pre bicykle, odražadlá a detské motorky.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZRPMŠI Iľjušinova 1, 851 01 Bratislava, Bosé nôžky v škôlke, Vybudovanie senzorického pocitového chodníka na školskom dvore.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Antistres centrum, Fit kondicia pre ostrovské deti, Nákup kvalitného športového vybavenia a reprezentačných dresov pre nových, mladých stolnotenisových hráčov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Trinity Triathlon Team o.z., Plávanie na suchu, Nákup športových pomôcok na zabezpečenie projektu: elastické popruhy s rukovätou, tréningový rebrík/kužele, valce na strečing, podložky na cvičenie, balančné podložky, lopty, paddleboard, plavecké bóje.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola, Kúty, Malí športovci, Nákup športových pomôcok, vďaka ktorým dokážeme cielene a kvalitne rozvíjať deti v oblasti pohybu a športu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola Hruštín, Kým si kúpim VOLKSWAGEN, dopravné pravidlá poznať chcem, Vybudovanie detského dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie ENDY DANCE GROUP, Tancujeme svoj sen!, Nákup tanečnej podlahy a zvukového zabezpečenia do tanečnej sály. Nákup sedacích vakov do oddychovej zóny.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Cirkevná materská škola Márie Mazzarellovej, Na ihrisku bezpečne - i hravo, i zdravo, Renovácia dopravného ihriska v areáli MŠ. Revitalizácia ďalších herných prvkov na školskom ihrisku a doplnenie o nové pestré senzomotorické aktivity, ktoré podporia v deťoch pozitívny postoj k pohybu a k zdravému životnému štýlu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Združenie rodičov Materskej školy Gorazdova, Aktívne a bezpečne, Nákup odrážadiel. Vybudovanie prístrešku na skladovanie týchto odrážadiel.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obec Sučany, Garážička s novými dopravnými prostriedkami, Nákup dopravných prostriedkov v exteriéri , ktoré prispievajú k obohateniu vedomostí detí, ako sa správať priamo na ceste. Vybudovanie garážičky na odkladanie dopravných prostriedkov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Kvietky Častkova, Bezpečne na ihrisku, Vybudovať posedenie a zabezpečíť bezpečné prostredie zakúpením defibrilátora. Kúpa setov na sedenie, ktoré využívame pri väčších športových akciách.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola v Lozorne, Vyučovanie dotykom – skúmajme a spoznávajme svet technikou, Vybudovanie digitálnej učebne na obohatenie vyučovacieho procesu prostredníctvom tabletov.
e) podpora vzdelávania 1 300 € Iniciatíva rodičov Lamača o.z., Naše kráľovstvo piesku, Revitalizácia pieskoviska. Revitalizácia spočíva vo vybudovaní posuvného zatienenia a zakrytia so sieťou Sio-line jednoduché na obsluhu pre panie učiteľky.
e) podpora vzdelávania 1 700 € RZ pri MŠ Latorická, Učíme sa pohybom, Zakúpenie 6 dielnej balančnej zostavy na rozvoj pohybovej výchovy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola s MŠ Kľačany, Rozhýb sa po karanténe, Finančné prostriedky boli využité na doplnenie telocvičného náradia ako lopty, švihadlá, kriketové loptičky, rozlišovacie vesty, gymnastický pás karimatky.Motivačný faktor splnili odmeny, trofeje a medaily pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Rodičovské združenie pri Materskej škole Kondrótova 1, Na našom dvore, veru dobre je, Oživenie nášho nového školského dvora o nové prvky – posuvné zatienenie nad pieskovisko, tunelová preliezačka so sieťou a korfbalový kôš.
e) podpora vzdelávania 1 700 € ŠK Svätý Jur, Deti v pohybe, Zaobstaranie a obnovenie materiálnych a technických pomôcok pre deti a zakúpenie futbalovo športovej súpravy pre deti a mládež na ich pravidelné tréningové, súťažné a reprezentačné aktivity športového klubu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Škôlka Benjamín, Benjamin v pohybe - Lezecká Boulder Stienka, Revitalizácia dvoch škôlkarských dvorov a rozvoj pohybovej výchovy prostredníctvom novej lezeckej stienky.
e) podpora vzdelávania 500 € Združenie rodičov a priateľov diabetických detí, Dia šlabikár +, Tvorba a publikácia knihy Dia šlabikár +.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Astronómia pre všetkých, Virtuálny vesmír, Vďaka finančnej podpore sme dokázali zakúpiť potrebné technické vybavenie na realizáciu projektu Virtuálny vesmír pre školy. Absolvovali sme návštevy škôl, v rámci ktorých sme žiakom priniesli nielen nový zážitok, ale najmä netradičný spôsob výučby astronómie a prírodných vied.
e) podpora vzdelávania 300 € R.O.K., o.z., ROK v prírode, Vytvorenie komunitnej záhrady, v ktorej sa stretávajú seniori, pričom vzdelávajú deti predškolského a školského veku v oblasti ochrany prírody.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s MŠ Smolinské, S technikou do sveta, Projekt sa zameral na vybudovanie výučbového technického kútika. Vypracovanie vlastného zásobníka jednoduchých technických nákresov, predlôh pre zhotovenie jednoduchých stavieb, modelov. Organizácia súťaže o najlepšieho Malého vedca.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie "Trochu inak", Hernička ako odrazový mostík, Vybudovanie herničky pre deti a rodiny zo sociálne znevýhodneného prostredia - herňu pre deti, prednášky s odborníkmi, priblížiť čítanie a jeho význam či prvky Montessori pedagogiky.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Šťastné dieťa Snina, Zdravé nožičky a chrbátik, Zakúpenie športových pomôcok, ktoré môžu všetky deti využívať v triedach na voľnočasové aktivity a zlepšovať si tak svoju obratnosť a pohybové schopnosti.
e) podpora vzdelávania 350 € Obec Šintava, V zdravom tele, zdravý duch, Na základe projektu sme zabezpečili pre klientov účinné pomôcky (biolampa, masážne kreslo, tablet, ochranné prostriedky) na podporu zdravia, terapeutickej činnosti, kondície a eliminovania sociálnych dopadov pandémie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola Turany, Bezpečne na ceste, Nákup dopravných prostriedov a značiek na zabezpečenie výučby dopravnej výchovy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Spoločnosť priateľov slobodnej výchovy a vzdelávania -“Krídla“, Komunitná biozáhrada, Vybudovanie biozáhrady, ktorá pozostáva z vyvýšených záhonov, vysadených stromov a krov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola, Zohor, Dedinka remesiel, Zakúpenie didaktickej techniky a didaktických pomôcok.
e) podpora vzdelávania 300 € AŠK Inter Bratislava, Letný vodácky tábor, Realizácia táboru pre deti, vytvorenie vhodných podmienok na upevňovanie telesného zdravia u detí, zvyšovanie ich telesnej a duševnej znalosti. V tábore deti zažili športovú olympiádu, splav z Devína, základy prvej pomoci, spoznali sa s rôznymi typmi plavidiel v rámci vodných športov (Kanoe, Kajaky, Rafty, Paddlboardy, ...) a iné športové aktivity.
e) podpora vzdelávania 800 € Súkromná materská škola Slniečko, Tvrdošín, Spolu to zvládneme, Zakúpenie montesori pomôcok.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Združenie rodičov pri Materskej škole Bobrovec, Malí konštruktéri, Zakúpenie didaktických pomôcok a didaktickej techniky, ktoré sú základom pre rozvoj zručností detí - stanú sa pre nich zábavou a každodennou činnosťou.
e) podpora vzdelávania 300 € Evanjelická základná škola, Oáza v meste, Vytvorenie oddychovej zóny, ktorá bude mať aj vzdelávací účel.
e) podpora vzdelávania 760 € Odborné učilište Stavbárska, Martin, Začleňovanie mentálne postihnutých detí do spoločnosti, podpora vzdelávania a inklúzie, Vytvorenie oddychovej zóny pre deti so zdravotným postihnutím.
e) podpora vzdelávania 800 € Rodičovské združenie pri MŠ v Ivanke pri Dunaji, Športuj zdravo, Nákup športových pomôcok a zorganizovanie športového dňa detí.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Školáčik pri Základnej škole s materskou školou v obci Vištuk, Exteriérová Eko-učebňa, Vytvorenie edukačno-zábavnej zóny, kde sme vysadili záhony, vytvorili hmyzí domček a zakúpili drevené ekohry.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Kraľovankovo, Výstavba dreveného altánku na dvore MŠ, Vybudovanie altánku na dvore v MŠ.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Vodácky klub Zlaté piesky, Športovými návykmi k zdravému prístupu k sebe a svojmu okoliu, Zakúpenie športového vybavenia klubu, konkrétne lode, vesty pádla a pod.
e) podpora vzdelávania 790 € Materská škola s vyučovacím jazykom maďarským - Óvoda, Na dvore je veselo, Zakúpenie nových bezpečnejších hojdačiek a vybudovanie pieskoviska.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola s materskou školou kráľa Svätopluka, Šintava, Srdce pre prírodu, Nákup materiálu na výrobu eko-záhonu, lavičiek, kontajnerov na separovaný odpad, kompostéra, info tabúľ, rastlín, hliny.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie Rakárenček, Výstavba pocitového chodníka, Revitalizácia časti školského dvora - ich opravou a natieraním, úpravou záhradiek na školskom dvore a vybudovaním pocitového chodníka pre deti.
e) podpora vzdelávania 300 € Základná škola s materskou školou Košeca, Audiokniha Ekofarmička , Vydanie audioknihy so štyrmi rozprávkami pre deti. Majú za cieľ vzdelávať deti v oblasti ekológie, dopravnej výchovy a zdravého životného štýlu moderným spôsobom.
e) podpora vzdelávania 300 € Združenie rodičov pri Materskej škole Bobrovec, Príroda a jej tajomstvá , Zasadenie rastlín a drobného ovocia. Pestovanie zeleniny, kompostovanie, separovanie. Vybudovanie vyvýšeného záhona, hmatového chodníka, hmyzieho domčeka, kŕmidiel, vysadanie živého plotu.
e) podpora vzdelávania 500 € OZ Farbuška, Pohybom k zdraviu, Vybudovanie dreveného balančného mosta / visutej kladiny s pohyblivými stupienkami na rozvíjanie rovnováhy a pohybovej schopnosti.
e) podpora vzdelávania 300 € Mesto Bardejov, Do škôlky na kolobežke, Vytvorenie parkovania pre kolobežky a v budúcnosti aj pre bicykle.
e) podpora vzdelávania 78 € OZ Nie sme sami, Šantenie na ľade, Prenájom ľadovej plochy, nákup korčúľ. Nákup kreatívnych pomôcok na tvorbu masiek na karneval na ľade.
e) podpora vzdelávania 300 € Mary Poppins, n.o., Lollipop, Zakúpenie montessori pomôcok.
e) podpora vzdelávania 438 € Slovenský skauting, 75. zbor o.b. Jána Vojtaššáka, Alžbetka v prírode - budujeme mosty ďalej, Zorganizovanie letného tábora v prírode, ktorý pripravia skautskí dobrovoľníci zo skautského zboru v Spišskej Novej Vsi.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Centrum Naša chalúpka, o.z., Aj najzraniteľnejšie skupiny ľudí sa chcú učiť interaktívne a zaujímavo., Zakúpenie interaktívnej tabule pre deti so zdravotným znevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 1 700 € SRRZ-RZ pri Materskej škole, Zvolen, Revitalizácia detského ihriska po 35 rokoch, Kúpa exteriérových hracích prvkov, pripravenie terénu a osoaenie prvkov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola Františka Hrušovského, Kláštor pod Znievom, Dopravkovo, Zakúpenie prenosného dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 900 € Špeciálna základná škola Zvolen, Na krídlach hudby a farieb, Vytvorenie inovatívneho prostredia na realizáciu muzikoterapie a arteterapie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € MOVENDI SK, Psík Happy, Projekt zahŕňa prípravu metodiky, výcvik a kampaň na soc. médiách.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie pri detskom domove Piešťany, Ihrisko pre naše jedinečné deti, Budovanie detského inkluzívneho ihriska pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Prístav nádeje, o.z., Naučíme ťa zachrániť ľudský život, Zakúpenie výučbového defibrilátora (AED) a zrealizovanie niekoľkých školení s praktickým nácvikom prvej pomoci pri náhlom zastavení krvného obehu spojeného so zástavou dýchania a pri ďalších zdravotných problémoch, čo sa žiaľ, mnohým deťom s kombinovaným zdravotným znevýhodnením, stáva.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Rodičovské združenie pri Základnej škole kpt. J. Nálepku v Stupave, Bilingválne tabule na ekovzdelávanie, Interaktívne náučné tabule nesú informácie o faune a flóre miestnej lokality, pomocou obrázkov a QR kódu poskytujú detailnejšie informácie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola Budovateľská 1992/9, Snina, Interaktivkovo, Zakúpenie interaktívnej tabule pre deti so zdravotným nevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola Bratská 9, Banská Štiavnica, Učíme sa v záhrade, Vybudovanie eko-učebne na dvore v MŠ
e) podpora vzdelávania 1 100 € Občianske združenie sv. Lazara - DSS Adelka, Adelka - pohyb je náš život, Zakúpenie posilňovacieho stroja, rakiet i stolnotenisového stola.
e) podpora vzdelávania 1 600 € OZRPMŠI Iľjušinova 1, 851 01 Bratislava, Interaktívna tabuľa v triede pre deti s PAS, Zakúpenie interaktívnej tabule pre deti so zdravotným nevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 1 200 € CSS Nádej - Dolný Lieskov, Radosť v Nádeji, Zakúpenie interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 1 700 € KLÁŠTORISKO, o.z., Lignum vitae et lignum scientiae in medio paradisi, Grant pokryl tlačoviny, materiál a stravu dobrovoľníkov, zastrešenie múrov, ohradenie úsekov archeologicky neskúmaných, tvorivé dielne aj kreatívne hry a priestor pre tématické tábory.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola Zemplínska Široká 277, Trávime voľný čas bezpečne a zmysluplne, Vybudovanie exteriérového ihriska, na ktorom sme vybudovali detské posilňovacie stroje, telovýchovné stanovištia.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Ženské kruhy, Ženy ženám online, Vytvorenie platformy na vzdelávanie - cieľom projektu je vzdelávanie multiplikátoriek v oblasti podpory zdravia a práv žien a cez ne sa osveta dostane priamo k ženám. Online platforma umožní vzdelávanie v čase a tempe ako to individuálnym ženám vyhovuje, môžu byť z rôznych kútov Slovenska.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Združenie Rady rodičov Nejedlého, Schod za schodom, Vybudovanie plošinového výťahu na schodoch pre znevýhodnené deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Veslársky klub Slávia STU Bratislava, Pomoc mládeži z neúplných rodín., Realizácia pohybového tábora spojená s prednáškou a workshopom z psychológie, výživy, protidrogovej prevencie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materské centrum Bublinka, O skok ďalej, bližšie k sebe, Vytvorenie klubovne pre stretávanie detí.
e) podpora vzdelávania 600 € Občianske združenie ARCUS, Pohyb a kreativita v nás, Spevnenie plôch v exteriéri v našom OZ ARCUS, v ktorých sa uskutočňujú rôzne voľnočasové a vzdelávacie aktivity.
e) podpora vzdelávania 300 € SRRZ - RZ pri Základnej škole Blatnica, Záhradka plná vitamínov, Obnovenie zeleninových hriadok na sadenie vlastných plodín, vysadenie ovocných kríkov, obnovenie ovocného sadu, zriadenie pocitového chodníka, dom hmyzu či kompostovisko.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola Budovateľská 1992/9, Snina, Interaktivkovo, Zakúpenie interaktívnej tabule pre deti so zdravotným nevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 300 € o.z. EduCoach, Koučing - pomoc pre študentov, Poskytovanie koučingu pre študentov, ktorí sú na križovatke (profesnej či osobnostnej).
e) podpora vzdelávania 660 € OZRPMŠI Iľjušinova 1, 851 01 Bratislava, Interaktívna tabuľa v triede pre deti s PAS, Zakúpenie interaktívnej tabule pre deti so zdravotným znevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 800 € Združenie Rady rodičov Nejedlého, Schod za schodom, Vybudovanie plošinového výťahu na schodoch pre znevýhodnené deti.
e) podpora vzdelávania 400 € Občianske združenie sv. Lazara - DSS Adelka, Adelka - pohyb je náš život, Zakúpenie posilňovacieho stroja, rakiet i stolnotenisového stola.
e) podpora vzdelávania 450 € CSS Nádej - Dolný Lieskov, Radosť v Nádeji, Zakúpenie interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 784 € Občianske združenie pri detskom domove Piešťany, Ihrisko pre naše jedinečné deti., Budovanie detského inkluzívneho ihriska pre deti.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola Bratská 9, Banská Štiavnica, Učíme sa v záhrade, Vybudovanie eko-učebne na dvore v MŠ
e) podpora vzdelávania 1 500 € Neposlušné nožičky, Rehabilitačné centrum pre malých superhrdinov, Vytvorenie podmienok pre pravidelnú detskú rehabilitáciu s individuálnym prístupom fyzioterapeuta.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Šanca pre deti so spastickou diparézou, o.z., Šanca pre deti, Nákup terapeutických a edukačný pomôcok na terapie.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Úsmev pre druhých, občianske združenie, Startlab, Spustenie online Poradne usmevpredruhych.sk.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Človek v ohrození, n.o., Lepšia budúcnosť pre mladých Rómov, Náklady spojené s usporiadaním workshopov pre mladých Rómov
e) podpora vzdelávania 8 000 € Goethe Inštitút, Experimentieren – auf Deutsch!, Náklady na zabezpečenie projektu Experimentovanie po nemecky.
e) podpora vzdelávania 4 607,82 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady na zabezpečenie projektu Experimentovanie po nemecky
e) podpora vzdelávania 3 000 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady na zabezpečenie projektu Experimentovanie po nemecky
e) podpora vzdelávania 4 800 € Goethe-Institut Bratislava, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady na zabezpečenie projektu Chcem (sa) učiť nemčinu.
e) podpora vzdelávania 11 115 € Goethe-Institut Bratislava, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady na zabezpečenie projektu Chcem (sa) učiť nemčinu.
e) podpora vzdelávania 3 700 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady na zabezpečenie projektu Chcem (sa) učiť nemčinu.
e) podpora vzdelávania 12 000 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady na zabezpečenie projektu Chcem (sa) učiť nemčinu.
e) podpora vzdelávania 6 800 € PRO VIDA, Buddy program, Vzdelávanie koordinačného tímu a organizácia Buddy day.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Martin, Vianočný projekt 2020, Finančné prostriedky určené pre deti zapojené do Vianočného projektu. Zakúpenie darčekov a vzdelávacích pomôcok pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Kremnica, Vianočný projekt 2020, Finančné prostriedky určené pre deti zapojené do Vianočného projektu. Zakúpenie darčekov a vzdelávacích pomôcok pre deti.
e) podpora vzdelávania 667,1 € Centrum pre deti a rodiny Košice - Hurbanova, Vianočný projekt 2020, Finančné prostriedky určené pre deti zapojené do Vianočného projektu. Zakúpenie darčekov a vzdelávacích pomôcok pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Banská Bystrica, Vianočný projekt 2020, Finančné prostriedky určené pre deti zapojené do Vianočného projektu. Zakúpenie darčekov a vzdelávacích pomôcok pre deti.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Centrum pre deti a rodiny Malacky, Vianočný projekt 2020, Zakúpenie vzdelávacích pomôcok alebo na vzdelávacie alebo voľnočasové aktivity ako výhra za 2. miesto Vianočného projektu 2020: Auto očami detí.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Dedina Mládeže, Vianočný projekt 2020, Finančné prostriedky určené pre deti zapojené do Vianočného projektu. Zakúpenie darčekov a vzdelávacích pomôcok pre deti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 500 € BENETRIX, n.o. - Zariadenie pre seniorov a Zariadenie opatrovateľskej služby, Mimoriadna podpora, Na úhradu nákladov v súvislosti s nákupom ochranných pracovných pomôcok.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 500 € Liga za duševné zdravie SR, o.z., COVID-19, Podpora aktivít s cieľom podpory duševného zdravia.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 000 € Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom - Ružomberok, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Zakúpenie ochranných pomôcok, dofinancovanie masáží, domáceho vzdelávania a odľahčenia pre rodinu.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom - organizačná zložka v Levoči, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Zabezpečenie terapií, nákup tabletov pre deti s PAS a dezinfekčných prostriedkov.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom Žilinský región, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Zakúpenie tabletov pre deti s PAS, športových pomôcok, čističky vzduchu. Individuálne canisterapie a fyzioterapia.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Trnave, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Nákup čističiek a žiaričiek na čistenie vzduchu. Zabezpečenie miestností na individuálne terapie.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Dunajskej Strede, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Zakúpenie rúšok a dezinfekčného materiálu, vitamínov, éterických olejov. Nákup elektroniky, ktoré pomôžu pri práci s klientami.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom - Turiec, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Zakúpenie pomôcok na individuálne a skupinové terapie, muzikoterapia, hipoterapia. Zakúpenie ochranných pomôcok a dezinfekcie.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom - Žiarsko, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Pokrytie nákladov na profesionálnych kamarátov pre deti s PAS. Nákup kyslíkového prístroja a zabezpečenia terapií v hyperbarickej komore.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Prievidzi, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Zakúpenie výpočtovej techniky na zabezpečenie terapií.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom - Poprad-Tatry, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Pokrytie nákladov na nájomné, na kúpu výpočtovej a kancelárskej techniky a na zriadenie a správu webovej stránky OZ.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Martine, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Financovanie individuálnych terapií,poskytnutie materiálneho zabezpečenia pri svojpomocnej výrobe terapeutických pomôcok a voľnočasových výtvarných aktivít, poskytnutie príspevkov na nákup vitamínov a výživových doplnkov.
e) podpora vzdelávania 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom Bratislava, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Obmedzovanie gastroenterologických problémov detí a mládeže s PAS.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom Nové Zámky, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Nákup dezinfekčných pomôcok a prístrojov. Dofinancovanie terapií.
e) podpora vzdelávania 3 976,01 € Klub rodičov autistických detí v Nitre, SPOSA mimoriadna podpora aktivít počas COVID, Zabezpečenie expresívnych terapií.
e) podpora vzdelávania 11 000 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Úhrada nákladov v súvislosti s nákupom pomôcok a vybavenia učební v rámci nemeckého konceptu
e) podpora vzdelávania 2 000 € Materská škola Pavla Horova DZ, Dvojjazyčné vzdelávanie, Nákup preliezok
e) podpora vzdelávania 1 500 € DeSk, Dvojjazyčné vzdelávanie, Úhradu nákladov v súvislosti so zabezpečením vydania dvojjazyčnej detskej literatúry.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Materská škola Pavla Horova DZ, Dvojjazyčné vzdelávanie, Úhrada nákladov v súvislosti s nákupom pomôcok a vybavenia učební v rámci nemeckého konceptu
e) podpora vzdelávania 3 000 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, rekonštrukcia
e) podpora vzdelávania 4 000 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, rekonštrukcia
e) podpora vzdelávania 400 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 400 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 400 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 400 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 400 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 400 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na fyzio., rehabilitácie,náklady na školné pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 400 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na rehabilitácie, rehabilitačné pobyty pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na náklady spojené so vzdelávaním na špec. ZŠ, pohonné hmoty, oblečenie pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na rehabilitácie pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na terapie v hyperbarickej komore pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na edupomôcky, fyzioterapia a fyzioterapeutické pomôcky pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na masážny matrac, liečebný telocvik, kúpeľná liečba pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na rehabilitácie, senzomotorické terapie, psychoterapie pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na senzomotor. TSMT a ABA terapia, logoped. terapie, kúpeľná a rehab. liečba, lieky a výživové doplnky, canisterapia, zdr. a edukat. pomôcky, pohonné látky pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na Kredus-centrum edukačnej starostlivosti, logopedické terapie, pohonné látky pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na senzory na meranie glykémie, zdr. pomôcky pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na edukač. a zdr. pomôcky, logopéd, odborné terapie pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na ABA terapie, logopedické terapie, animoterapie, edukatívne pomôcky pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na klimatizačnú jednotku s ionizátorom pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na kupele, rehab. pomôcky, lieky, vitamíny pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na pomôcky na zlepšenie sluchu, načúvacie zariadenie, zdravotnícke zariadenie a materiál, čistiace pomôcky, logopedické a špeciálne terapie pre rozvoj reči a motorik, edukatívne pomôcky pre rozvoj reči, motoriky a sluch, sociálno-rehab. pobyt pre sluchovo postihnuté deti pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na logopedické terapie a pomôcky, špeciálny pedagogóg - terapia, podnetové plávanie pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na logopedickú a psychoterapeutickú intervenciu, arteterapia, canisterapia, edukačné pomôcky, výživové doplnky, pohonné hmoty pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na rehabilitácie, zdravotné pomôcky pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na rehabilitačný pobyt v centre Harmony BA - absolvovanie Lokomatu - roboticky asistovaná chôdza elektronicky riadených ortéz pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na doplatky za školu a školské pomôcky, kúpeľnú liečbu s doprovodom, zdravotné pomôcky, lieky a výživové doplnky pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančný dar určený na kompenzačné, rehab. a zdravot. pomôcky na zlepšenie jemnej motoriky, odborné terapie (skenar, psychoterapia), rehabilitácie, masáže, lieky a výživové doplnky pre deti a partnerov zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Súkromná stredná odborná škola automobilová Duálna akadémia, Podpora techniky, Úhradu nákladov v súvislosti s vybavením tried v priestoroch obdarovaného.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Občianske združenie Štadión Martin, Výstavba II. etapy výstavby atletického štadióna s tartanovým povrchom postaveným v areáli Spojenej školy v Martine, Výstavba II. etapy výstavby atletického štadióna s tartanovým povrchom postaveným v areáli Spojenej školy v Martine.
e) podpora vzdelávania 16 523,05 € Manageria, Darovanie notebookov pre sociálne znevýhodnených žiakov, Príspevok na 150 notebookov - notebooky pre sociálne znevýhodnených žiakov na TfS školách v spolupráci so SIEMENS s.r.o.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Mimoriadna podpora, Vzdelávací program pre sociálnych pracovníkov ÚNSS.
e) podpora vzdelávania 2 300 € Súkromná stredná odborná škola automobilová Duálna akadémia, Podpora techniky, Náklady v súvislosti so školením Programovanie v jazyku C++ I. časť.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 500 € OZ Vagus, Mimoriadna podpora, Na úhradu nákladov v súvislosti s bývaním pre klientov Obdarovaného.
e) podpora vzdelávania 750 € Manageria, Mimoriadna podpora, Personálne náklady v súvislosti s projektom TFS a Zábavné doučovanie.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 15 000 € „Dieťatko z Kramárov“ , občianske združenie, Mimoriadna podpora, Monitor vitálnych funkcií INFINITY DELTA spoločnosti Dräger pre Jednotku intenzívnej starostlivosti a Monitora vitálnych funkcií EDAN pre novorodenecký resuscitačný box (ďalej len „prístroje“ ).
e) podpora vzdelávania 1 500 € Súkromná stredná odborná škola automobilová Duálna akadémia, Podpora techniky, Náklady v súvislosti so zakúpením štyroch kusov Germicídnych lámp za účelom dezinfekcie priestorov obdarovaného.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 000 € OZ Onkológia Banská Bystrica, Mimoriadna podpora, Nákup 3 lôžok + 2 kreslá na podávanie chemoterapie + 1 televízor pre pacientov na spríjemnenie času tečenia chemoterapie.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Občianske združenie CHABIK, Zelená dobrovoľníkom, Zrealizovanie a zabezpečenie brigády pre dobrovoľníkov a nákup potrebného materiálu a rastlín a revitálizáciu školského dvora.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Človek v ohrození, n.o., Mimoriadna podpora, Pracovné poradenstvo a rozvoj zručností v prostredí MRK.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Materská škola Martin, Zelená dobrovoľníkom, Zrealizovanie a zabezpečenie brigády pre dobrovoľníkov a nákup potrebného materiálu a rastlín a revitálizáciu školského dvora.
e) podpora vzdelávania 15 000 € Liga proti rakovine SR, Mimoriadna podpora, Rodinná tyždňovka pre onkologických pacientov.
e) podpora vzdelávania 9 180 € Manageria, Mimoriadna podpora, Organizácie a zabezpečenie Letnej školy.
e) podpora vzdelávania 1 000 € OZ Rodičovské združenie pri Základnej škole kpt. J. Nálepku v Stupave, Dopravného ihrisko Stupava, Tlač pracovných zošitov k dopravnej výchove a kancelárske potreby.
e) podpora vzdelávania 2 800 € Súkromná stredná odborná škola automobilová Duálna akadémia, Podpora techniky, Úhrada nákladov v súvislosti so softwérovým riešením evidencie školení frekventantov na Súkromnej strednej odbornej školy automobilovej – Duálnej akadémie
e) podpora vzdelávania 2 500 € Občianske združenie „Spolucítenie“, Mimoriadna podpora, Stoličkový výťah, dezinfekčné a ochranné pomôcky.
e) podpora vzdelávania 447 € Nadácia Centra pre filantropiu, Mimoriadna podpora, Kniha o crowdfundingu.
e) podpora vzdelávania 53 € Nadácia Centra pre filantropiu, Mimoriadna podpora, Kniha o crowdfundingu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 000 € Depaul Slovensko n.o., Mimoriadna podpora, Nákup práčky, dezinfekčných a pracích prostriedkov
e) podpora vzdelávania 6 000 € OZ Rodičovské združenie pri Základnej škole kpt. J. Nálepku v Stupave, Dopravného ihrisko Stupava, Interaktívna podlaha k výučbe dopravnej výchovy.
e) podpora vzdelávania 2 000 € IPčko, Mimoriadna podpora, Náklady spojené s úhradou miezd poradcov a poradkýň na linkách pomoci IPčko, o. z.
e) podpora vzdelávania 30 000 € Manageria, Darovanie notebookov pre sociálne znevýhodnených žiakov, Príspevok na 150 notebookov - notebooky pre sociálne znevýhodnených žiakov na TFS školách v spolupráci so SIEMENS s.r.o.
e) podpora vzdelávania 18 321,36 € Porsche Inter Auto Slovakia, spol. s r.o., S Nadáciou v pohybe, Odkúpenie automobilu pre projekt s Nadáciou v pohybe. Automobil následne darovaný do centra pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 1 331,19 € PIATNIK PRAHA s.r.o., Vianočný projekt 2021, Nákup spoločenských hier pre deti zapojené do Vianočného projektu 2021.
e) podpora vzdelávania 420,24 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., S Nadáciou v pohybe, Nájom automobilu pre potreby projektu S Nadáciou v pohybe.
e) podpora vzdelávania 831,6 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., S Nadáciou v pohybe, Nájom automobilu pre potreby projektu S Nadáciou v pohybe.
e) podpora vzdelávania 831,6 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., S Nadáciou v pohybe, Nájom automobilu pre potreby projektu S Nadáciou v pohybe.
e) podpora vzdelávania 831,6 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., S Nadáciou v pohybe, Nájom automobilu pre potreby projektu S Nadáciou v pohybe.
e) podpora vzdelávania 4 320 € Kharisma, s.r.o., Pomáhame Ďalej, Organizácie a zabezpečenie webináru Inšpirujsaonline.
e) podpora vzdelávania 1 440 € Kharisma, s.r.o., Pomáhame ďalej, Organizácia a zabezpečenie webináru - Išpirujsaonline.
e) podpora vzdelávania 1 260 € NJC s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Metodika Nemčina Inak.
e) podpora vzdelávania 1 946 € EPC Global Solutions Slovakia, s. r. o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Nákup tabletov.
e) podpora vzdelávania 429,3 € DeSk, Dvojjazyčné vzdelávanie, Dvojjazyčná detská literatúra a edukatívne materiály.
e) podpora vzdelávania 2 405 € Goethe-Institut Bratislava, Dvojjazyčné vzdelávanie, Zabezpečenie skúšok z nemeckého jazyka.
e) podpora vzdelávania 5 005 € Goethe-Institut Bratislava, Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny na ZŠ I. Bukovčana.
e) podpora vzdelávania 280 € realshop.sk, s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Nákup slúchadiel pre ZŠ I. Bukovčana
e) podpora vzdelávania 1 350 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 350 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 10 000 € TESCO STORES SR, a.s., Naše Volkswagen deti, Nákup darčekových poukážok pre projekt Naše Volkswagen deti.
e) podpora vzdelávania 3 266 € TESCO STORES SR, a.s., Naše Volkswagen deti, Nákup darčekových poukážok pre projekt Naše Volkswagen deti.
e) podpora vzdelávania 13 600 € Martinus, s.r.o., Naše Volkswagen deti, Nákup darčekových poukážok pre projekt Naše Volkswagen deti.
e) podpora vzdelávania 21 997,8 € TESCO STORES SR, a.s., Naše Volkswagen deti, Nákup darčekových poukážok pre projekt Naše Volkswagen deti.
e) podpora vzdelávania 4 400 € TESCO STORES SR, a.s., Naše Volkswagen deti, Nákup darčekových poukážok pre projekt Naše Volkswagen deti.
e) podpora vzdelávania 239,8 € SLAVKINE, o.z., Mimoriadna podpora, Darčekové predmety do súťaží.
e) podpora vzdelávania 220,63 € DREVKO s.r.o., Mimoriadna podpora, Darčekové predmety do súťaží.
e) podpora vzdelávania 8 440 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Vianočný projekt 2020, Odkúpenie automobilu pre projekt Vianočný projekt. Automobil následne darovaný do centra pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 120 € IPčko, Mimoriadna podpora, Merchandising Ipčko.
e) podpora vzdelávania 4 400 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia, Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 202,36 € PIATNIK PRAHA s.r.o., Mimoriadna podpora, Nákup stolových hier.
e) podpora vzdelávania 240 € St. Andrews Academy, s.r.o., Mimoriadna podpora, Nákup 15 voucherov na absolvovanie kurzov.
e) podpora vzdelávania 3 300 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia, Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 2 300 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia, Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 700 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 275,01 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 200 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 885 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 4 510 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 55,98 € Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady spojené s cestovaním v rámci projektu.
Spolu 1 286 060,57 €