Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

NAŠA SOBOTA občianske združenie

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'NAŠA SOBOTA Občianske združenie, Rimavská Sobota'
za rok 2015

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 2 000 € Materiálne, organizačné a technické zabezpečenie podujatia - Varenie Vianočnej kapustnice 2016 - súťaž s kultúrnym programom (materiál, ozvučenie, osvetlenie, upratovanie, prenájom, honorár pre účinkujúcich, propagácia podujatia)
b) podpora a rozvoj športu 2 814,73 € Materiálne, organizačné a technické zabezpečenie podujatia - Hurá prázdniny 2017 - celodenné športové a pohybové aktivity pre deti a rodičov s kultúrnym programom (materiál, prenájom, elektrická energia, ozvučenie, moderovanie, športové atrakcie, propagácia, tričká, ceny pre súťažiacich, upratovanie)
e) podpora vzdelávania 377 € Mikrogrant NAŠA SOBOTA - úhrada (spolufinancovanie) nákladov na projekt Gymnázium I. Kraska - I. Krasko Gimnázium - "Život v knihách" zriadenie knižnice a dobudovanie "chill out" zóny pre študentov v priestoroch školy.
e) podpora vzdelávania 400 € Mikrogrant NAŠA SOBOTA - úhrada (spolufinancovanie) nákladov na projekt Materská škola Rybárska "Bezpečná cesta so Slniečkom" - dobudovanie detského dopravného ihriska.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 400 € Mikrogrant NAŠA SOBOTA - úhrada (spolufinancovanie) nákladov na projekt občanov "Ihrisko pri Rozprávkovom plote" - úhrada nákladov na materiál - sadenice krov a drevín.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 360 € Mikrogrant NAŠA SOBOTA - úhrada (spolufinancovanie) nákladov na projekt Spoločnosť priateľov detí z detských domov Úsmev ako dar "Spoločne tvorivo a hravo" - materiál na zabezpečenie aktivít pre deti z málopodnetného prostredia, nízkopríjmových rodín a detí žijúcich v sociálnej izolácii.
e) podpora vzdelávania 400 € Mikrogrant NAŠA SOBOTA - úhrada (spolufinancovanie) nákladov na projekt Materská škola I. Hatvaniho "Exteriérová Eko-učebňa" materiálne zabezpečenie na zriadenie učebne.
Spolu 6 751,73 €