Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Pagáčik, Diaková '
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 355,6 € Liečebný-rehabilitačný bazén , plávanie , cvičenie .
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 257,39 € Nákup výživových doplnkov Pharmanord-podpora liečby svalovej dystrofie.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 481,32 € Nákup výživových doplnkov Protandim-podpora liečby svalovej dystrofie.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 274 € Klinika zdravia - liečba chodidiel.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 243,4 € Nákup liekov .
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 230,82 € Rehabilitačne plávanie , podpora liečby.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 814,13 € Liečebný rehabilitačný pobyt v Egypte -liečba svalovej dystrofie.
Spolu 5 656,66 €