Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia NN ľuďom, Bratislava - Staré Mesto'
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 216,18 € Finančné prostriedky boli použité na nákup defibrilátora do priestorov budovy v Bratislave, kde je v prípade potreby dostupný aj pre okoloidúcich.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 400 € Finančné prostriedky poskytnuté na nákup výtvarného materiálu na realizáciu Arteterapie pre hluchoslepých ľudí.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 400 € Finančné prostriedky poskytnuté na revitalizáciu a výsadbu rastlín v Bratislave.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 400 € Finančný príspevok na zakúpenie generátoru ozónu pre Centrum pre rodinu Pezinok.
i) organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti 400 € Finančné prostriedky poskytnuté na podporu dobrovoľníckej činnosti.
b) podpora a rozvoj športu 400 € Finančné prostriedky poskytnuté na zakúpenie športových pomôcok pre deti v materskom centre.
e) podpora vzdelávania 400 € Finančné prostriedky poskytnuté na podporu projektu edukácie detí hravou formou.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 400 € Finančné prostriedky poskytnuté na podporu komunitného a mládežníckeho centra organizujúceho kultúrne podujatia.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 400 € Finančné prostriedky poskytnuté na podporu projektu pre sociálne slabšie rodiny.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 1 000 € Finančné prostriedky poskytnuté na zveľadenie Komenského námestia v Bratislave príspevkom na výtvarné riešenie celej plochy námestia.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Finančné prostriedky boli použité na podporu občianskeho združenia, ktoré organizuje kultúrno-náučné podujatia pre deti a pacientov s mentálnym postihnutím.
e) podpora vzdelávania 20 000 € Finančné prostriedky boli použité na výrobu edukačných videí v oblasti prvej pomoci; organizáciu a zabezpečenie školení obsahovo zameraných na poskytovanie prvej pomoci; organizáciu súťaží na sociálnych médiách so zameraním na edukáciu prvej pomoci.
e) podpora vzdelávania 6 200 € Finančné prostriedky boli poskytnuté na kúpu televízneho mediálneho priestoru v rámci ktorého sa edukovala finančná gramotnosť verejnosti.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 4 814,89 € Finančné prostriedky boli poskytnuté na zabezpečenie bývania pre rodinu po požiari ich rodinného domu.
Spolu 38 431,07 €