Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Liberta , n.o., Košice'
za rok 2019

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 58 389,8 € Príspevky na intenzívne rehabilitačné programy pre zdravotne znevýhodnené deti, mládež prevažne s diagnózou mozgová obrna a iné neurologické diagnózy
c) poskytovanie sociálnej pomoci 20 520,02 € Finančná výpomoc pre zdravotne znevýhodnené deti, mládež. Finančná výpomoc určená na nákup rehabilitačných pomôcok, rehabilitačného vybavenia, sociálneho poradenstva, poskytovanie sociálnych služieb.
e) podpora vzdelávania 4 594,04 € Finančné výdavky na absolvované kurzy, školenia zamestnancov, semináre pre kvalifikované vykonávanie poskytovaných terapií, sociálnych a iných rehabilitačných služieb.
e) podpora vzdelávania 2 845,1 € Doplnkové vzdelávanie detí a mládež so zdravotným znevýhodnením a organizovanie podporných vzdelávacích a edukačných činností.
i) organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti 3 580,02 € Organizovanie dobrovoľníckych činností a nákup spotrebného materiálu na to určeného.
Spolu 89 928,98 €