Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Tobias, Dolný Kubín'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 224 € Darovacie zmluvy - poskytnuté finančné prostriedky na úhradu výdavkov na liečbu a nákup špeciálnych pomôcok za účelom zlepšenia životnej situácie pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 244,11 € Nákup špeciálnych a športových potrieb pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 864,9 € Nákup zdravotníckych, hygienických a čistiacich potrieb pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 15 145 € Náklady spojené s liečbou, odborným poradenstvom a rehabilitáciou pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 055,9 € Úhrada liečebného pobytu pre deti s genetickým a iným závažným ochorením a ich rodinných príslušníkov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 075,66 € Finančné zabezpečenie nákladov spojených s mobilitou a transportom do zariadení pre deti s genetickým a iným závažným ochorením a ich rodinných príslušníkov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 13 553,69 € Náklady na vytvorenie bezbariérového prístupu, nákup špeciálneho zariadenia deti s genetickým a iným závažným ochorením.
Spolu 46 163,26 €