Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Dobrý človek Senica, Senica'
za rok 2017

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 130 € Interaktívny koncert pre žiakov zo Spojenej školy Senica.
e) podpora vzdelávania 32,16 € Exkurzia do Múzea M. R. Štefánika a Mohylu na Bradle pre žiakov SŠ Hlohovec - ET Senica.
e) podpora vzdelávania 178,79 € Školské potreby pre žiakov SŠ Senica - ET Hlohovec.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 799,48 € Žiadatelia podporení v programe na úhradu rehabilitačných a kompenzačných pomôcok.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 877,61 € Žiadatelia podporení v programe na úhradu fyzioterapií a rehabilitačných pobytov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 011,09 € Žiadatelia podporení v programe pre deti s autizmom.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 300 € Žiadateľ podporený v programe na úhradu kočíka.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 492,67 € Žiadateľ podporený v programe na úhradu operácie a ubytovania v nemocnici.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 432 € Žiadatelia podporení v programe na úhradu cranio a canis terapií.
Spolu 10 253,8 €