Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'POĎ DO TOHO, Žilina'
za rok 2019

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 026 € Darovacia zmluva č. 2020/001 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 470,8 € Úhrada rehabilitačného pobytu pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 722,24 € Darovacia zmluva č. 2021/001 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 374 € Dofinancovanie projektu "Za krôčik vpred pre Anetku" - rehabilitačný pobyt pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 818,19 € Darovacia zmluva č. 2021/004 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
Spolu 4 411,23 €