Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Konanie č. 849832

Inžinierske stavby, a. s.

  • Konanie č. 849832
  • Vydaný 19.3.2018
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 60 z roku 2018 26.3.2018
  • Úpadca Inžinierske stavby, a. s.
    IČO: 31651402
    Priemyselná 6
    04245   Košice
Druh
Oznam
Oznam

P R E D V O L A N I E N A P O J E D N Á V A N I E

Na všetkých podaniach v tejto veci uveďte

spisovú značku: 32K/2/2018

vo veci

navrhovateľa : VS Crane s. r. o.

proti dlžníkovi: Inžinierske stavby, a. s.

o návrhu na vyhlásenie konkurzu

predvolávame na pojednávanie na deň 22.5.2018 o 9,30 hod.

na Okresný súd Košice I, pracovisko ul. Tichá č. 21, v miestnosti č. dv.: 27/B. posch.: 1

Súd pokladá za potrebné Vás v konaní vypočuť.

Dostavte sa preto v určený čas na pojednávanie. Ak sa bez ospravedlnenia nedostavíte, môže Vás súd dať predviesť a uložiť Vám, aby ste uhradili trovy predvedenia [§ 101 zákona č. 160/2015 Z. z. Civilný sporový poriadok (ďalej len „CSP“)].

*) Prineste na toto pojednávanie listiny, ktoré sa na vec vzťahujú a nie sú dosiaľ v prvopise na súde, ako aj veci, ktoré treba obhliadnuť. Keď je to potrebné, urobte včas, ešte pred týmto pojednávaním, potrebné návrhy, aby súd zadovážil listiny a predmety obhliadky, ktoré má odporca alebo tretia osoba, alebo ktoré sú uložené na inom súde alebo orgáne. Rovnako navrhnite na predvolanie svedkov, na ktorých sa chcete na pojednávaní odvolať.

Ak ste zamestnaný(á), oznámte svojmu zamestnávateľovi, že ste predvolaný(á). Toto predvolanie a svoj občiansky preukaz doneste so sebou !

V prípade, že sa k návrhu nevyjadríte a na pojednávanie nedostavíte, resp. neospravedlníte svoju neprítomnosť včas a vážnymi okolnosťami, môže súd rozhodnúť o vyhlásení konkurzu. Ak dlžník neosvedčí svoju platobnú schopnosť súd rozhodne o vyhlásení konkurzu.[§19 zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „ZKR“)]

Pojednávanie sa môže odročiť len z dôležitých dôvodov. Pojednávanie môže byť na návrh strany odročené len vtedy, ak sa strana alebo jej zástupca z dôležitých dôvodov nemôže dostaviť na pojednávanie a zároveň od nich nemožno spravodlivo žiadať, aby sa na pojednávaní nechali zastúpiť. Od strany možno vždy spravodlivo žiadať, aby sa dala na ďalšom pojednávaní zastúpiť inou osobou, ak k odročeniu pojednávania došlo z dôvodu jej nepriaznivého zdravotného stavu. Strana, ktorá navrhuje odročenie pojednávania, oznámi súdu dôvod bezodkladne po tom, čo sa o ňom dozvedela alebo mohla dozvedieť, alebo ho s prihliadnutím na všetky okolnosti mohla predpokladať. Ak súd zistí, že stranou uvedený dôvod na odročenie pojednávania nie je dôležitý, bezodkladne o tom upovedomí stranu, ktorá odročenie navrhla. Strana, ktorá navrhuje odročenie pojednávania, je povinná uviesť telefónne číslo alebo elektronickú adresu, na ktorú ju možno upovedomiť o rozhodnutí súdu o jej návrhu na odročenie pojednávania (§ 183 CSP).

Ak došlo k odročeniu pojednávania z dôvodov uvedených stranou a tieto dôvody neboli súdu následne preukázané alebo ich nemožno považovať za dôležité, súd môže rozhodnúť, že na ďalšie návrhy o odročenie pojednávania nebude prihliadať (§ 184 ods. 2 CSP).

Podľa ust. § 154 CSP, prostriedky procesného útoku a prostriedky procesnej obrany možno uplatniť najneskôr do vyhlásenia uznesenia, ktorým sa dokazovanie končí.

V Košiciach, dňa 20. marca 2018

JUDr. Slávka Garančovská

sudkyňa

Za správnosť vyhotovenia:

Marta Ruščáková

U P O V E D O M E N I E

o určení termínu pojednávania Na všetkých podaniach v tejto veci uveďte

spisovú značku: 32K/2/2018

vo veci

navrhovateľa: VS Crane s. r. o.

a ním označených

veriteľov 1/ VS Crane s. r. o.

2/ REVISION s.r.o.

o návrhu na vyhlásenie konkurzu

n a r i a ď u j e s a pojednávanie na deň 22.5.2018 o 9,30 hod.

na Okresný súd Košice I, pracovisko Tichá č. 21, v miestnosti č. dv.: 27/B posch.: 1

Súd týmto upovedomuje veriteľov označených v návrhu na vyhlásenie konkurzu na majetok dlžníka

a to

1/ VS Crane s. r. o., Hlavná 590/112, 911 05 Trenčín, IČO: 50 917 285,

2/ REVISION s.r.o., Zamarovská 200/37, 911 05 Zamarovce, IČO: 50 455 575

Upovedomení veritelia majú právo zúčastniť sa pojednávania.

V prípade, ak sa ustanovíte na pojednávanie ste povinní:

Doniesť na toto pojednávanie listiny, ktoré sa na vec vzťahujú a nie sú dosiaľ v prvopise na súde, ako aj veci, ktoré treba obhliadnuť. Keď je to potrebné, urobiť včas, ešte pred týmto pojednávaním, potrebné návrhy, aby súd zadovážil listiny a predmety obhliadky, ktoré má odporca alebo tretia osoba, alebo ktoré sú uložené na inom súde alebo orgáne. Rovnako navrhnúť na predvolanie svedkov, na ktorých sa chcete na pojednávaní odvolať.

Ak ste zamestnaný(á), oznámte svojmu zamestnávateľovi, že ste predvolaný(á). Toto upovedomenie a svoj občiansky preukaz doneste so sebou !

Podľa ust. § 154 CSP, prostriedky procesného útoku a prostriedky procesnej obrany možno uplatniť najneskôr do vyhlásenia uznesenia, ktorým sa dokazovanie končí.

Okresný súd Košice I

V Košiciach, dňa 20.3.2018

JUDr. Slávka Garančovská

sudkyňa

Za správnosť vyhotovenia:

Marta Ruščáková

  • Súd Okresný súd Košice I
  • Spisová značka 32K/2/2018
  • ICS 7118201977
  • Vydal JUDr. Slávka Garančovská
  • Vydal FN sudca