Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa '"COMUNIO", Bratislava'
za rok 2021

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
b) podpora a rozvoj športu 8 000 € Poskytnutý príspevok pre TJ Rovinka za účelom zabezpečenia vybavenie družstiev TJ Rovinka športovými pomôckami potrebnými k tréningovému procesu.
b) podpora a rozvoj športu 10 000 € Poskytnutý príspevok pre o.z. HAMIKOVO za účelom prípravy a účasti na súťažiach, hokejových kempoch, úhrady cestovných nákladov, úhrady nákladov na športové potreby, odevy a dresy. Na úhradu nákladov za tréningové plocha a športoviská a trénerov.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Poskytnutý príspevok pre Súkromnú základnú, Hrobákova 11, Bratislava za účelom obstarania vybavenia školy, opravu priestorov.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Poskytnutý príspevok pre Súkromnú materskú školu, Žltá 13/A, Bratislava-Petržalka za účelom zabezpečenia rozvoja vzdelávania
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 390 € Poskytnutý príspevok pre združenie Betlehem na nákup materiálu potrebného na terapeutické účely v terepeutických dielňach, na zakúpenie pomôcok na relax, aromaterapiu a iné výrobné, ktoré pacienti v rámci tarapii využívajú.
Spolu 24 390 €