Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Nadácia Železiarne Podbrezová

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Železiarne Podbrezová, Podbrezová'
za rok 2013

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Oblasť školstva 125,18 € Finančné prostriedky sme darovali na čiastočné pokrytie nákladov spojených s nákupom výpočtovej techniky pre žiakov Súkromného gymnázia ŽP.
Oblasť sociálnej sféry 2 550 € Finančné prostriedky v oblasti sociálnej sféry sme darovali rodinám i jednotlivcom na zmiernenie zlej finančnej a ekonomickej situácie spôsobenej prevažne chorobou, nezamestnanosťou a tragickými udalosťami. Ďalšie prostriedky boli darované Občianskemu združeniu Domov pri špecializovanom zariadení KOTVA v Brezne – kúpa záhradného nábytku pre klientov zariadenia.
Oblasť kultúry 13 579 € Časť prostriedkov bola darovaná na podporu činnosti Dychovej hudby ŽP. Finančne sme podporili vydanie knihy autora Mateja Táslera – 13 príbehov z SNP. Kúpou dreva sme prispeli Fakulte výtvarných umení – Katedra sochárstva, Akadémii umení v Banskej Bystrici. Kultúrny život v okolí sme podporili finančnými príspevkami pre Obec Mýto na zorganizovanie osláv Dní obce Mýto pod Ďumbierom, Mestskému divadlu – Divadlo z Pasáže na úhradu nákladov spojených s produkciou inscenácie „Čakanie na GO(do)TA, a Vianočný koncert pre absolventov Základnej umeleckej školy Valaská.
Oblasť športu 10 750 € Nadácia ďalej pokračuje v podpore športových činností zaoberajúcich sa rozvojom detí a mládeže prostredníctvom futbalu cez TJ ŽP Šport Podbrezová. Finančne sme prispeli na zakúpenie športových súprav pre Dobrovoľný hasičský zbor Brusno a na čiastočné pokrytie nákladov spojených s účasťou na súťažiach v športovej streľbe pre pána Dušana Sliačana a na súťažiach v tanečnom športe pre pána Filipa Vlčka.
Režijné náklady 560,01 € Uvedené finančné prostriedky použila nadácia na pokrytie režijných nákladov v podobe poplatkov na BU, zrážkovej dane z kreditných úrokov na BU, notárske služby– spísanie notárskej zápisnice pre prijímateľov podielu zaplatenej dane a čiastočné pokrytie nákladov na audit účtovnej závierky.
Spolu 27 564,19 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder