Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia ARX, Jaslovské Bohunice'
za rok 2010

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 390,97 € Podpora činnosti a podpory športových a výchovných aktivít detí a mládeže-Squash Trnava.
Podpora vzdelávania 1 000 € Zabezpečenie a podpora výchovno-vzdelávacieho procesu a pomoc pri prenášaní poznatkov do praxe-Kryoconsult Bratislava.
Poskytnutie sociálnej pomoci 500 € Sociálna výpomoc,podpora prevádzky detského domova v Pečeňadoch a nákup darčekov pod vianočný stromček pre deti.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 300 € Podpora hádzanej v Piešťanoch a výpomoc pri výchove mladých športovcov.
Ochrana a podpora zdravia a podpora a rozvoj telesnej kultúry 300 € Zabezpečenie poznávacích a rehabilitačných aktivít detí ZŠ J.Bohunice v rámci lyžiarskeho výcvikového kurzu.
Ochrana a podpora zdravia a podpora a rozvoj telesnej kultúry 300 € Podpora činnosti Hasičského zboru J.Bohunice pri ochrane života, zdravia a majetku občanov v čase krízových situácií.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 300 € Podpora činnosti a rozvoja Hokej.klubu Trnava a propagácia tohto športu.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 000 € Výpomoc na zakúpenie potrieb nevyhnutných k chovu koní a na zabezpečenie činnosti a podporu šport.a výchovných aktivít detí a mládeže.
Zachovanie kultúrnych hodnôt a podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 500 € Na zabezpečenie a zachovanie kultúrnych hodnôt a podporu a rozvoj športu v obci Chtelnica.
Poskytnutie sociálnej pomoci 800 € Sociálna výpomoc na zabezpečenie liečby,rehabilitácie a zdravotných pomôcok pre dcéru Hanku Drgoňovú.
Poskytnutie sociálnej pomoci 406,1 € Sociálna pomoc na zabezpečenie liečby syna Jakuba Bubána.
Spolu 7 797,07 €