Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Svet zdravia Akadémia, n.o., Svidník'
za rok 2017

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 2 397,08 € poskytnutie finančných príspevkov študentom medicíny za účelom podpory ich štúdia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 360,23 € poskytnutie finančnej podpory na obnovu a modernizáciu spoločenských priestorov v zdravotníckom zariadení Železničné zdravotníctvo Košice, s.r.o.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 417,91 € poskytnutie finančnej podpory na obnovu okien v zdravotníckom zariadení wesper, a.s.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 534,65 € poskytnutie finančnej podpory na nákup 2-fázovej elektrickej odsávačky materského mlieka a príslušenstva na podporu dojčenia na Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v zdravotníckom zariadení Nemocnica s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, a.s.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 650 € poskytnutie materiálnej podpory, a to vodného kúpeľa WNE 29 s vekom L1 a stojanov pre 10 kojeneckých fliaš pre zdravotnícke zariadenie Nemocnica s poliklinikou Spišská Nová Ves, a.s.
Spolu 11 359,87 €