Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Svet zdravia Akadémia, n.o., Svidník'
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 12 491,71 € poskytnutie finančných príspevkov študentom medicíny za účelom podpory ich štúdia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 534,94 € poskytnutie finančnej podpory na financovanie nákupu inštrumentária na onkochirurgickú ambulanciu v zdravotníckom zariadení Mammacentrum sv. Agáty Banská Bystrica, a.s.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 567,65 € poskytnutie finančnej podpory na financovanie nákupu motodlahy na podporu pohybovej terapie na fyziatricko-rehabilitačné oddelenie v nemocničnom zariadení Nemocnica arm. generála L.Svodobu Svidník, a.s.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 535,83 € poskytnutie finančnej podpory Organizácii SPOLOČNOSŤ NA POMOC NOVORODENCOM – Bocianik na financovanie nákupu injektomatov na podávanie infúzií nedonoseným deťom, umývačky riadu na umývanie fliaš na kŕmenie novorodencov, vybavenie laktačného kútika, stolíkov a stoličiek do pracovných priestorov oddelenia a respirátorov
Spolu 22 130,13 €