Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Nadácia Televízie Markíza

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Televízie Markíza, Bratislava'
za rok 2019

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 50 955 € Deťom s rakovinou, n. o., ADOS - Ambulantná domáca starostlivosť. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie novej služby ambulantnej domácej starostlivosti, rekonštrukcia a zariadenie priestorov, vybavenie pre sestry, ktoré budú navštevovať pacientov v domácom prostredí.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 25 000 € Linka detskej istoty, n. o., Projekt - Linka detskej istoty - Linka pomoci pre deti a mládež NON-STOP, BEZPLATNE, ANONYMNE pre celé Slovensko. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie prevádzky Linky detskej istoty v roku 2021 - nájom, poradenstvo, koordinácia, telefónne poplatky.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 25 000 € Pomáhame deťom NÚDCH, o.z., Projekt - Zlepšenie podmienok na liečbu detských pacientov Kliniky detskej psychiatrie LF UK a NDSCHÚ. Finančné prostriedky boli využité na modernizáciu a rekonštrukciu pracoviska, vzdelávanie zdravotníckych zamestnancov, školenia, kurzy, vzdelávacie a diagnostické pomôcky.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 22 938 € Asociácia posk. soc. služieb OZ, Pomoc matkám s deťmi v núdzi - 2 - výťažok z predaja knižného titulu. Náklady na vybavenie batôžtekov nádeje pre hniezda záchrany. Obnovu a revitalizáciu zariadenia Brána do života, Vybavenie záujmového združenia Rodina. Rekonštrukcia toalety a kúpeľne Domu Charita sv. Jozefa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 10 000 € SVETIELKO POMOCI n.o., Projekt - Ochrana zdravia detí so závažnými ochoreniami. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nákupu setu infúznych púmp, ktorý obsahuje dokovaciu stanicu pre infúzne pumpy, kryt dokovacej stanice s alarmom, dávkovač infúzií, injekčné dávkovače liekov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 450 € Katarína Jana Božíková, Projekt - Terapeutický denník. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie tlače terapeutického denníka a stravovacieho denníka.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 046 € Zuzana Szusciková, Projekt - Operácia kmeňovými bunkami. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie operácie Edka Božíka jeho vlastnými kmeňovými bunkami v medicínskom zariadení prof. Mariča v Novom Sade v Srbsku.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 160 € OZ Rodičovské združenie pri ZŠ, Projekt - Zakúpenie vstupného terminálu pre ZŠ Stupava. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - zakúpenie vstupného terminálu Elisan.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 000 € Viera - Láska - Nádej, o. z., Projekt - Nové pomôcky, nové možnosti pomoci. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - pomôcky na tréning koordinácie pohybov, FitBalans - softvér, senzory, obrazovka - monitor a balančné prvky - Bosu, RehaBoar, valce.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Atletika Košice, o. z., Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Atletická akadémia Danky a Janky a detská zimná atletická liga. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Doskočisko pre skok do výšky.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Športový klub Štrba, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Letná atletická príprava. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - gymnastická lavička, štartovací blok, frekvenčný rebrík, značkovací kužel, kužel s 12 otvormi a zárezmi, prekážka, tréningový rebrík, ukazovateľ skóre. Lopta volejbalová, vinylové loptičky, lopta max PG, balančné pologule, 2 x posilňovacie lano.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Atletický klub Mostáreň Brezno, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Nákup mobilného atletického minihriska pre detskú atletiku. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Mobilné atletické minihrisko.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Nová škola S. Bíroša Bytča, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách - Nápad, trik a trix v detskej atletike. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Pedalo sada 4 tréningových vozíkov, sada detskej atletiky, žinenková prekážka, koordinačné kruhy, trix chytrá žinenka, multifunkčný podstavec, kladina so štruktúrou.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € ZRPŠ Pri Kríži, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Pohyb Pri Kríži. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - lopta Molten, švihadlo, stojany pre skok vysoký, mini raketa na hádzanie, vortex raketa na hádzanie, kužele s dierami, 2x tyč do prekážkovej dráhy, multiactive stone do prekážkovej dráhy, vak na lopty, lopta Molten soft, lopta gala, set 6 prekážok, méty s prelisom, mriežka agility frekvenčný 6-step, set kužeľov s číslicami, set cros 6+3, žinenka skladacia, 3x gymnastická lopta, kompresor na lopty, sieť na lopty, vozík na lopty.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € ŠK RUN FOR FUN, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Pravidelné tréningy hravej atletiky a behu. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - rovná lavička na tlaky s opierkou, Hypertenzia nastaviteľná, závesné bradlá a hrazda, detská lopta, sklopná tréningová prekážka, ľahké preklopné prekážka.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € ZSTRE pri ZŠ Trebišov, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách-Rozhýbeme svoje telo. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - kriketová loptička, guma na skok do výšky, latka laminátová, športová krieda, merač výšky látky pre skok do výšky, pásmo sklolaminát, stupne víťazov, štartovacie klapačky, 6x tretry, krycia plachta, klin veľký molitan, 2x švihadlo, stopky, trampolína, 3x posilňovacia guma.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € OZ pri ZŠ a MŠ Tovarné, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Rýchlejšie, vyššie, silnejšie, zabávajme sa far play. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - tretry Adidas pre chlapcov a dievčatá, stojan na skok do výšky, latka laminátová, merač výšky latky, matrac na dopad po skoku do výšky, štartovacie bloky, ceny a medaily.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Atletický ŠK COMENIUM pri IV. ZŠ, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Škola v pohybe. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - tretry, horské kamene, súprava balančných podložiek, podložka na cvičenie, agility hex preskakovací šesťuholník, gumový expander, set odporových gúm, set posilňovacích odporových gúm, 3x medicinbal, penové lopty, penový oštep, vortex.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € ŠK JUVENTA Žilina, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Tréningová činnosť ŠK Juventa Žilina a 14. ročník Žilinského viacboja všestrannosti. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Prenájom priestorov na športovú činnosť, prenájom ozvučovacej techniky a optických meracích prístrojov, Hrdosport, nákup športového vybavenia, poháre pre víťazov, medaily, nákup športového materiálu.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Športový klub Beluša, o. z., Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Zdravý pohyb. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie elastickej hladkej dlažby.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Atletická akadémia Podpoľanie, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Zlepšenie koordinačných schopností atlétov. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - BOSU PRO.
b) podpora a rozvoj športu 1 500 € Združenie maďarských rodičov SK, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách-Denný atletický tábor. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nových športových pomôcok.
b) podpora a rozvoj športu 1 500 € OZ Sila a zdravie, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách-Powerfit atletický kemp. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - atletická prekážka, expander dual, power band, mini band, agility rebrík, atletická minipripravka, pitný režim, odmeny, štafetový kolík.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 1 000 € Linka detskej istoty, n. o., Projekt - Linka detskej istoty - Linka pomoci pre deti a mládež NON-STOP, BEZPLATNE, ANONYMNE pre celé Slovensko. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Poradca pre dištančné poradenstvo.
b) podpora a rozvoj športu 1 000 € ŠK BCF Dukla BB, Projekt v grantovom programe Hýbsa Slovensko - zameraný na podporu činnosti atletických klubov fungujúcich pri základných školách- Žiacka chodecká liga a tréningová činnosť .Finančné prostriedky boli využité na pokrytie športového vybavenia.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 36 455,43 € Markíza-Slovakia, spol. s r. o., Projekt - Odpíšeme Ti - Upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety, poskytovanie pomoci prostredníctvom webovej stránky. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nákladov na projekt Odpíšeme Ti - produkcia upútavky.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 11 484,71 € MADE BY VACULIK, s. r. o., Finančné prostriedky boli využité na pokrytie výdavkov pre prácu agentúry v súvislosti s 2. fázou projektu na osvetu a prevenciu proti šikane - Odpíšeme ti. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Časohodiny prác agentúry - téma šikana.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 824 € 2muse, s. r. o., Finančné prostriedky boli využité na pokrytie kvantitatívneho prieskumu na tému šikana - post-test kampane Odpíšeme Ti. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie kvantitatívneho prieskumu na tému šikana - post-test kampane Odpíšeme Ti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 475 € Psychoedukácia, s. r. o. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie konzultačných služieb na základe Zmluvy o poskytovaní konzultačných služieb v súvislosti s projektom zameraným na prevenciu proti šikanovaniu - Odpíšeme Ti (za obdobie január - december 2020).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 750 € Linka detskej istoty, n. o., Finančné prostriedky boli využité na pokrytie služieb odborného sociálneho a psychologického poradenstva a konzultácií na Linke detskej istoty v rámci projektu Odpíšeme ti za 4Q2019, Finančné prostriedky boli využité na pokrytie služieb odborného sociálneho a psychologického poradenstva a konzultácií na Linke detskej istoty v rámci projektu Odpíšeme ti za 4Q2020.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 750 € Linka detskej istoty, n. o. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie služieb odborného sociálneho a psychologického poradenstva a konzultácií na Linke detskej istoty v rámci projektu Odpíšeme ti za 1Q2020, Finančné prostriedky boli využité na pokrytie služieb odborného sociálneho a psychologického poradenstva a konzultácií na Linke detskej istoty v rámci projektu Odpíšeme ti za 1Q2021.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 714,68 € PS:Digital, s. r. o., Projekt - Odpíšeme Ti - Upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety, poskytovanie pomoci prostredníctvom sociálnych sietí. Finančné prostriedky boli využité na sponzorovanú kampaň na sociálnych sieťach pre projekt Odpíšeme Ti za obdobie 10/2020.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 035,2 € News and Media Holding, a. s., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Inzercia EMMA.sk.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 708,8 € News and Media Holding, a. s., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Inzercia - izdravie.sk, Pluska.sk, Glanc.sk.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 304 € News and Media Holding, a. s., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Inzercia - PLUS 7 DNÍ.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 160 € News and Media Holding, a. s., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek -Inzercia - Nový čas pre ženy.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 160 € News and Media Holding, a. s., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek -Inzercia - Báječná žena.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 872 € News and Media Holding, a. s., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek -Inzercia - Zdravie.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 872 € News and Media Holding, a. s., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou vo forme inzercie v celoslovenských periodikách. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Inzercia EMMA.sk.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 800 € ILPP, s. r. o., Finančné prostriedky boli využité na pokrytie výdavkov pre úhradu audiovizuálneho materiálu v súvislosti s projektom na osvetu a prevenciu proti šikane - Odpíšeme ti. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie práce v súvislosti s prípravou a vyhotovením fotografií, vizuálov a audiovizuálneho záznamu z backstage pre projekt Odpíšeme Ti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 000 € Martin Tomečko - DISWEB, Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie prípravy a vytvorenia fotografií pre projekt Odpíšeme Ti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 684 € MADE BY VACULIK, s. r. o., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - Podklady - vizuály pre roll upy.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 394,49 € PS:Digital, s. r. o., Projekt - Odpíšeme Ti - Upovedomenie verejnosti o probléme šikanovania, šírenie osvety, poskytovanie pomoci prostredníctvom sociálnych sietí. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie sponzorovanej kampane na sociálnych sieťach pre projekt Odpíšeme Ti za obdobie 11/2020.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 187,58 € MADE BY VACULIK, s. r. o., Kampaň na projekt Odpíšeme ti - podpora osvety proti šikane medzi verejnosťou. Finančné prostriedky boli využité na pokrytie nasledovných položiek - príprava návrhov pre kampaň Odpíšeme Ti (07/2021).
Spolu 288 180,89 €