Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Občianske združenie na podporu onkológie NitraOnko

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Občianske združenie na podporu onkológie NitraOnko, Nitra'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 482 € Finančná spoluúčasť na zakúpení mobilného multiparametrického monitoru životných funkcií pacienta IntelliVue MX400 s príslušenstvom a odovzdanie do užívania pre kriticky chorých onkologických pacientov na lôžku vo Fakultnej nemocnici v Nitre.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 488,11 € Na bezpečné preklenutie pandemického obdobia Covid–19 sme prispeli zakúpením zdravotníckeho materiálu a pomôcok (chirurgické rúška, nesterilné rukavice, respirátory) pre zdravotnícky personál a onkologických pacientov v Nitre.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 749,99 € Zakúpením televízneho prístroja SAMSUNG sme napomohli zamestnancom radioterapeutického úseku Oddelenia rádioterapie a klinickej onkológie zefektívniť prácu pre prípravu plánov pred ožarovaním pacientov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 500 € OZ NitraOnko v spolupráci s personálom Oddelenia rádioterapie a klinickej onkológie Fakultnej nemocnice v Nitre spríjemnilo chvíle onkologickým pacientom a podporilo akciu „Mikuláš rozdáva prekvapenia“. Zakúpením sladkých maličkostí v podobe balíčkov, ale aj praktických vecí pre tvorivé detské aktivity sa tak podarilo potešiť pacientov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 214,83 € Zakúpenie kníh pre onkologických pacientov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 032,94 € Odborný seminár „Ako podporovať duševné zdravie“ zorganizovalo OZ NitraOnko a technicky zabezpečilo realizáciu semináru pre širokú verejnosť za účasti odborných lektorov. Seminár pozostával z prednášok „Psychosociálna podpora ako zdroj pacienta s onkologickým ochorením“, „Aké sú najčastejšie onkologické ochorenia na Slovensku?“ a príspevkov odborníkov z organizácií Ligy za duševné zdravie a NIE RAKOVINE. Združenie zabezpečilo občerstvenie, malý darček pre účastníkov, prenájom priestorov, počítača, premietacej a ozvučovacej techniky. Podujatie bolo propagované v rámci reklamnej kampane na sociálnej sieti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 218,19 € Marketingové aktivity (aktualizácia údajov na web stránke OZ NitraOnko, prevádzka web stránky, poplatok za doménu) zamerané na zvýšenie informovanosti o aktivitách, podujatiach združenia a o prevencii onkologických ochorení.
Spolu 4 686,06 €