Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'IPčko, Bratislava'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 003,7 € Prevádzkovanie 3 liniek dôvery (ipcko.sk; dobralinka.sk; krizovalinkapomoci.sk) a celého súboru preventívnych programov v oblasti duševného zdravia. Psychologickú pomoc poskytujeme nonstop, bezplatne a anonymne prostredníctvom chatu, emailu, telefónu a cez video. Cieľom IPčka je, aby ľudia, ktorí sa ocitnú v náročných a krízových situáciách, mali nonstop dostupnú odbornú prvú psychologickú pomoc a podporu. Pri plnení tohto cieľa využívame a prepájame najnovšie psychologické poznatky s modernými technológiami. Sme skupina psychológov, sociálnych pracovníkov a špeciálnych pedagógov, ktorí sú presvedčení, že pomoc a podporu musí dostať každý, kto sa cíti zmätený, slabý, nešťastný, sklamaný, či sám. Robíme ťažkú, no pre nás najkrajšiu prácu na svete. Poradenskú a krízovú pomoc poskytujeme anonymne, bezplatne, nonstop a diskrétne na linkách pomoci IPčko a v ďalších projektoch.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 000 € Projekt online terénnej práce, v ktorom skupina psychológov denne mapuje online priestor a intervenuje v uzatvorených skupinách na sociálnych sieťach a na streamovacích platformách a vytvára pomáhajúci obsah (videá, články, kampane, podcasty, live streamy). Psychosociálna pomoc je pre ľudí v ťažkostiach dostupná aj na webových stránkach www.chcemsazabit.sk (pomoci pri samovražde) a www.stalosato.sk (pomoc obetiam kybergroomingu).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 000 € Klub Machovisko - Nový koncept neformálnej psychologickej pomoci pre mladých ľudí, v ktorom sa stretáva odbornosť, neformálnosť, pomoc, zážitok, záujem a rozvoj.
Spolu 21 003,7 €