Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Naše Včielky, n.f., Rajecká Lesná'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 10 000 € Darovacia zmluva č. 2/2021 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 300 € Darovacia zmluva č. 3/2021 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 430 € Darovacia zmluva č. 5/2021 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 10 000 € Darovacia zmluva č. 7/2021 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 472 € Darovacia zmluva č. 1/2022 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 400 € Darovacia zmluva č. 2/2022 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 540 € Projekt "Anetkina cesta za samostatnosťou" - dofinancovanie rehabilitačného pobytu pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa.
Spolu 24 142 €