Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Tobias, Dolný Kubín'
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 42 650,2 € Darovacie zmluvy - poskytnuté finančné prostriedky na úhradu výdavkov na liečbu, na nákup pomôcok a špeciálneho dopravného prostriedku za účelom zlepšenia životnej situácie pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 552,44 € Nákup špeciálnych pomôcok pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 509,74 € Nákup oblečenia pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 475,9 € Nákup zdravotníckych potrieb, hygienické a čistiace potreby pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 471,61 € Nákup doplnkov stravy a liečív pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 581 € Náklady spojené s liečbou a odborným poradenstvom pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 491 € Úhrada rehabilitačných nákladov pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 228,04 € Úhrada liečebného plávania pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
Spolu 49 959,93 €