Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Pre Alžbetku, o.z., Nitra'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 663,55 € Darovacia zmluva na pokrytie nákladov spojených s liečbou, rehabilitáciou, kúpou kompenzačných pomôcok a nákladov na presun a mobilitu pre Emu Vargovú.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 8 325,97 € Úhrada rehabilitačných nákladov pre deti s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 841,03 € Nákup špeciálnych pomôcok pre deti s genetickým a iným závažným ochorením
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 698 € Náklady na liečebné pobyty pre dieťa s genetickým a iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 622,51 € Náklady na lekárske vyšetrenia pre dieťa s genetickým a iným závažným ochorením.
Spolu 20 151,06 €