Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'REBEKA DS, Dunajská Streda'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 000 € Darovacie zmluvy na pokrytie nákladov spojených s prevozom, liečbou, rehabilitáciou a kúpou kompenzačných pomôcok pre deti s telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 251,64 € Nákup liekov, hygienických potrieb a výživových doplnkov pre deti s telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 435,4 € Nákup pracovných pomôcok potrebných na vzdelávanie pre deti s telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 922,4 € Náklady na rehabilitácie pre deti s telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 650,34 € Nákup špeciálnych pomôcok, športových potrieb a literatúry pre deti s telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 13 083,76 € Náklady na liečebný pobyt pre deti s telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 937,96 € Finančné zabezpečenie nákladov spojených s mobilitou a transportom do zariadení pre deti s telesným a mentálnym postihnutím.
Spolu 28 281,5 €