Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Konanie č. 471812

MILKCENTRUM, s.r.o.

  • Konanie č. 471812
  • Vydaný 25.7.2012
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 146 z roku 2012 31.7.2012
  • Úpadca MILKCENTRUM, s.r.o.
    IČO: 36184136
    Textilná 4
    04012   Košice
  • Navrhovatelia ASP CZECH s.r.o.
    IČO: 25312871
    K Teplinám 679
    76315   Slušovice
  • MILKCENTRUM, s.r.o.
    IČO: 36184136
    Textilná 4
    04012   Košice
Druh
Oznam
Oznam

P R E D V O L A N I E Na všetkých podaniach v tejto veci uveďte

spisovú značku: 31K/28/2012

vo veci

navrhovateľa - žalobcu: ASP CZECH s.r.o.

proti dlžníkovi: MILKCENTRUM, s.r.o.

o návrhu na vyhlásenie konkurzu

n a r i a ď u j e s a pojednávanie na deň 18. 09. 2012 o 11. 00. hod.

na Okresný súd Košice I, pracovisko Tichá č. 21, v miestnosti č. dv.: 18B posch.: 1

Súd pokladá za potrebné Vás v konaní vypočuť.

Ustanovte sa preto v určený čas na pojednávanie. Keď sa bezdôvodne neustanovíte, môže Vás súd dať predviesť a môže Vám uložiť, aby ste uhradili trovy, alebo uložiť pokutu (§ 52, § 53 O.s.p.).

*) Doneste na toto pojednávanie listiny, ktoré sa na vec vzťahujú a nie sú dosiaľ v prvopise na súde, ako aj veci, ktoré treba obhliadnuť. Keď je to potrebné, urobte včas, ešte pred týmto pojednávaním, potrebné návrhy, aby súd zadovážil listiny a predmety obhliadky, ktoré má odporca alebo tretia osoba, alebo ktoré sú uložené na inom súde alebo orgáne. Rovnako navrhnite na predvolanie svedkov, na ktorých sa chcete na pojednávaní odvolať.

Ak ste zamestnaný(á), oznámte svojmu zamestnávateľovi, že ste predvolaný(á). Toto predvolanie a svoj občiansky preukaz doneste so sebou !

V prípade, že sa na pojednávanie nedostavíte, resp. neospravedlníte svoju neprítomnosť včas a vážnymi okolnosťami, môže súd rozhodnúť rozsudkom pre zmeškanie podľa § 153b) ods. 1, ak sú v rovnakom čase splnené súčasne všetky podmienky uvedené v odseku 2, súd môže rozhodnúť o žalobe rozsudkom pre zmeškanie, podľa ods. 2, rozsudkom pre zmeškanie možno spor rozhodnúť, ak a) žalovaný sa nedostavil na pojednávanie vo veci, hoci bol naň riadne a včas predvolaný (§ 79 ods.3 a § 115 ods. 2) s poučením o následkoch nedostavenia sa vrátane možnosti rozhodnutia podľa ods. 1, za b) žalovaný sa k žalobe a prílohám písomne nevyjadril do 15 dní odo dňa, keď mu boli doručené, hoci ho súd na to vyzval a poučil ho o následkoch nesplnenia tejto povinnosti (§114 ods. 2 písm. a), za c) žalovaný neospravedlnil svoju neprítomnosť včas a vážnymi okolnosťami, podľa ods. 3, skutkovým základom rozsudku podľa ods. 1, je žalobcom tvrdený skutkový stav, ak ho súd považuje za nesporný.

Podľa ust. § 120 ods. 4 O.s.p. všetky dôkazy a skutočnosti musia účastníci predložiť , alebo označiť najneskôr do vyhlásenia uznesenia, ktorým sa končí dokazovanie a vo veciach , v ktorých sa nenariaďuje pojednávanie najneskôr do vyhlásenia rozhodnutia vo veci samej, pretože na dôkazy predložené a označené neskôr súd neprihliada. Skutočnosti a dôkazy uplatnené neskôr sú odvolacím dôvodom len za podmienok uvedených v § 205a.

(1) Návrh na oddlženie je oprávnený podať dlžník, ktorý je fyzickou osobou, spolu s návrhom na vyhlásenie konkurzu, prípadne počas konkurzného konania až do zrušenia konkurzu. Návrh na povolenie oddlženia okrem všeobecných náležitostí 4) musí obsahovať aj odôvodnenie, ktoré vyjadruje poctivý zámer dlžníka vynaložiť primerané úsilie na uspokojenie svojich veriteľov.

(2) Súd oddlženie dlžníka povolí, ak zistí, že dlžník počas konkurzného konania riadne plnil svoje povinnosti ustanovené týmto zákonom, inak jeho návrh na oddlženie zamietne. O povolení oddlženia rozhodne súd bezodkladne po zrušení konkurzu.

Okresný súd Košice I

V Košiciach, dňa 25. 07. 2012

Za správnosť vyhotovenia: JUDr. Július Tóth

sudca

P O U Č E N I E

Nepravdivé údaje sú trestné !

Ak budete žiadať náhradu straty na zárobku, dajte si potvrdiť zamestnávateľovi toto:

POTVRDENIE ZAMESTNÁVATEĽA

Potvrdzujem, že predvolaný(á) .......................................................................................................

pracuje na našom pracovisku v ......................................................................................................

má hodinový zárobok (po zrážke poistného a dane z príjmov) ........................................Sk, resp.

má mesačný zárobok, z ktorého pripadá po zrážke dane z príjmov na jednu hodinu pracovného času

..................................Sk

a jeho (jej) pracovný čas v deň predvolania je od ..................... do .................... hodín.

Ušlý zárobok za prácu sa mu (jej) zrazí z jeho (jej) mzdy.

V ............................................ dňa ..................................

Pečiatka: Podpis:

O.s.p. č.014a (predvolanie účastníka na prvé alebo ďalšie pojednávanie vo veci, keď má byť na ňom vypočutý, keď možno rozhodnúť rozsudkom pre zmeškanie).

  • Súd Okresný súd Košice I
  • Spisová značka 31K/28/2012
  • ICS 7112216346
  • Vydal JUDr. Július Tóth
  • Vydal FN sudca
  • Odoslal Lucia Buľková