Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'ŠAFRANY, Poprad'
za rok 2013

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu 4 000 € 1. Úhrada nákladov na rehabilitačné pobyty (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania, stravy a nákladov na prevádzku osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko postihnutého dieťaťa) – 2x v NEURINO, s.r.o.; 2. lieky, výživové doplnky, špeciálna strava a pomôcky na prípravu špeciálnej stravy pre ŤZP dieťa; 3. zdravotnícke a ortoprotetické pomôcky; 4. kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a technické pomôcky; 5. úhrada podporných terapií (hipoterapia Hipoedu, o.z., plávanie HIPPO baby club, súkromné logopedické centrum Dialóg, s.r.o.)
Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu 3 000 € 1. Úhrada nákladov na kúpeľnú liečbu (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania, stravy a nákladov na prevádzku osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko postihnutého dieťaťa)- 1x Liečebný ústav Marína; 2. lieky a výživové doplnky; 3. zdravotnícke a ortoprotetické pomôcky; 4. kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na rehabilitovanie; 5.úhrada podporných terapií (súkromné logopedické centrum Dialóg, s.r.o. )
Podpora zdravia a liečba zdravotne postihnutého dieťaťa 374,95 € Úhrada nákladov na rehabilitačný pobyt, nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou, vrátane ubytovania, stravy a nákladov na prevádzku osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko postihnutého dieťaťa) v súkromnom rehabilitačnom centre NEURINO, s.r.o.
Spolu 7 374,95 €