Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'ŠAFRANY, Poprad'
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 500 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada podporných terapií: fyzioterapia, integrovaná canisterapia, oxygenoterapia, masáže v špecializovanom centre Physiocanis, o.z. v Žiline.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 580 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Didaktické pomôcky (notebook Lenovo a príslušenstvo).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 643,37 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Pohonné hmoty pre osobné motorové vozidlo, na ktoré je ŤZP dieťa odkázané a je jeho vlastníkom.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 337,45 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Školské pomôcky a potreby, didaktické pomôcky a iné kancelárske potreby pre účely vzdelávania a integrácie ŤZP dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 654,81 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na lieky, výživové doplnky a zdravotnícke potreby a pomôcky.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 327,26 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na špeciálne hygienické potreby pre špecifické potreby vyplývajúce zo zdravotného stavu ŤZP dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 221 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov spojených s lekárskymi vyšetreniami.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 200 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov spojených s podpornými terapiami pre ŤZP dieťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 773,86 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Náklady na údržbu a servis osobného motorového vozidla, na ktoré je ŤZP dieťa odkázané a je jeho vlastníkom.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 975 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada kúpeľnej liečby v kúpeľnom meste Casamicciola Terme, Ischia, Taliansko – náklady spojené s ubytovaním ŤZP dieťaťa a sprievodu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 314 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Kúpeľná liečba v kúpeľnom meste Casamicciola Terme, Ischia, Taliansko – náklady spojené s kúpeľnou liečbou a cestovné náklady.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 495,21 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na športové potreby pre ŤZP dieťa na podporu jeho rehabilitácie a integrácie.
Spolu 9 021,96 €