Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'ŠAFRANY, Poprad'
za rok 2016

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 650 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na kúpeľnú liečbu v kúpeľnom zariadení Slovenské liečebné kúpele Turčianske Teplice, a.s. (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 121,69 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).Servis OMV určeného na prepravu ťažko postihnutého dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 400 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. lieky a výživové doplnky; 2. kompenzačné pomôcky (obuv) a didaktické hračky; 3. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 895 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu (Biolampa Zepter).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 900 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. lieky a výživové doplnky; 2. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 191,9 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada podporných terapií - canisterapia.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 193,9 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na zdravotnícke pomôcky.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 2 600 € Sociálna pomoc ťažko zdravotne postihnutému dieťaťu. Kúpa nevyhnutného interiérového vybavenia (schodisko s bezpečnostnými prvkami).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 640 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. lieky a výživové doplnky; 2. kompenzačné pomôcky (obuv); 3. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa); 4. úhrada nákladov súvisiacich s liečbou.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 735,55 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada indikovaného odberu a uskladnenia pupočníkovej krvi zdravého súrodenca pre budúce použitie ŤZP dieťaťa (CORDBLOOD).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 790 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. lieky a výživové doplnky; 2. kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu; 3. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 770 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. lieky a výživové doplnky; 2. kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu; 3. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 951,75 € Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada podporných terapií - canisterapia.
Spolu 9 839,79 €