Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Oznámenie č. 1R/2/2012

LOSS, s.r.o

  • Úpadca LOSS, s.r.o
    IČO: 36375926
    Bystrická cesta 2221
    034 01  Ružomberok
  • Druh Oznámenia súviasiace s dražbou majetku podliahajúceho konkurzu
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 60 z roku 2013 dňa 26.3.2013
  • Spisová značka - súd 1R/2/2012
  • Spisová značka - správca 1R/2/2012/S1544
Text

Oznámenie  o ponukovom konaní

 JUDr. Miroslav Hlad  – správca konkurznej podstaty úpadcu, LOSS, s.r.o., so sídlom Bystrická cesta 2221, 034 01 Ružomberok, IČO: 36 375 926, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri SR vedenom na Okresnom súde Žilina, oddiel Sro, vložka č. 10730/L v súlade so záväzným pokynom príslušného orgánu v zmysle ust. § 92 ods. 1 písm. d) zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácií vyhlasuje verejné ponukové konanie na predaj majetku úpadcu zaradeného do všeobecnej podstaty. Súpis majetku  bol zverejnený v Obchodnom vestníku č. 104/2012 zo dňa 31.05.2012  

Predmetom predaja je nižšie uvedený súbor hnuteľných vecí, ktorý  pozostáva z :

-vlek - kladka T105 s rampami nepojazdný,nekompletný v počte       - 1 ks

                                                                                  v súpisovej  hodnote  500,-Eur

-,,malý“ finisher Vogele  r.v.1993      nefunkčný,nekompletný v počte  -1 ks,

                                                                                v súpisovej hodnote  2.800,-Eur

 Predmet predaja sa predáva v stave v akom sa nachádza, t.j. v akom stojí a leží. Správca nezodpovedá za vady veci, spôsobené užívaním, opotrebovaním ani  za funkčnosť ponúkaných  vecí . Funkčnosť  nie je možné fyzicky verifikovať vzhľadom na  stav a chýbajúce súčastí zariadení.   Pri  strojoch  a zariadeniach  správca upozorňuje záujemcov na možný nesúlad alebo absenciu výrobných označení . Úspešný záujemca je povinný   v lehote do 5 dní od uzatvorenia kúpnej  zmluvy na vlastné náklady zabezpečiť nakládku, odvoz  huteľných vecí   z miesta uskladnenia.Bližšie informácie resp. termín obhliadky je možné dohodnúť emailom na adrese: judr.miroslavhlad@gmail.com  alebo telefonicky na tel.č..+421915 786 414.

 Písomné cenové ponuky treba doručiť na adresu: JUDr. Miroslav Hlad, správca, Vajanského 588, 024 01 Kysucké Nové Mesto, v zalepených obálkach s označením: „PONUKA-LOSS-NEOTVÁRAŤ“ v lehote na predkladanie ponúk, ktorá sa určuje na 15 (pätnásť ) dní od dňa zverejnenia inzerátu v Obchodnom vestníku SR. Lehota začína plynúť nasledujúcim dňom odo dňa zverejnenia inzerátu a končí pätnástym dňom o 12:00 hod. Ponuky, ktoré nebudú doručené do skončenia lehoty sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli odoslané pred uplynutím lehoty. Správca takéto ponuky odmietne ako oneskorené. Podobne odmietne aj neúplne ponuky.Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku, inak sa na neskoršie podané ponuky nebude prihliadať. Riadne doručená ponuka je záväzná do dokončenia vyhodnotenia ponukového konania, nemožno ju meniť, dopĺňať ani vziať späť. Ponuka musí byť doručená ( poštou, osobne ) najneskôr v deň a hodinu určenú v tomto zverejnení na adresu správcu.

 Súčasne s ponukou musí záujemca zložiť na účet správcu vedený v OTP Banka, a.s. číslo účtu: 3674625/5200 zábezpeku na úhradu kúpnej ceny vo výške 30 % zo súpisovej hodnoty. Zábezpeka musí byť do skončenia lehoty na predkladanie ponúk pripísaná na účet konkurznej podstaty.

 Záväzná ponuka musí obsahovať:

  1. Označenie záujemcu (obchodné meno, sídlo, IČO; u fyzických osôb meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo),
  2. Originál alebo úradne overenú kópiu aktuálneho výpisu z obchodného registra, resp. iný relevantný doklad pri fyzickej osobe, za ktorý sa považuje fotokópia občianskeho preukazu, čestné vyhlásenie, že nemá záväzky voči úpadcovi,
  3. Návrh ceny v špecifikácií bez DPH a s DPH,
  4. Doklad preukazujúci zloženie zábezpeky na kúpnu cenu,
  5. Uvedenie čísla účtu na ktorý ma byť zábezpeka vrátená v prípade neúspešnej ponuky
  6. Súhlas s podmienkami verejného ponukového konania a akceptácia zmluvnej pokuty v prípade neuzatvorenia kúpnej zmluvy.

Ponuky, ktoré nebudú mať uvedené náležitosti je správca oprávnený vyradiť.Jednotlivé ponuky budú otvorené a vyhodnotené  po uplynutí lehoty na podávanie ponúk v kancelárii správcu za prítomnosti predsedu veriteľského výboru. V prípade, že sa predseda veriteľského výboru neustanoví v uvedený čas do kancelárie správcu otvorí a vyhodnotí ponuky správca sám. Správca je povinný prijaté ponuky  po uplynutí lehoty na podávanie ponúk otvoriť a vyhodnotiť najneskôr do 5 dní. Pri zhode ponúk vyzve správca týchto záujemcov, aby svoje ponuky navýšili a nové ponuky doručili do kancelárie správcu najneskôr do troch pracovných dní odo dňa doručenia výzvy na úpravu ponuky kúpnej ceny z dôvodu rovnosti navrhovanej ceny. O otváraní a vyhodnotení zaslaných ponúk, vrátane navýšených ponúk podľa predchádzajúcej vety, správca spíše zápisnicu, ktorú odošle príslušnému veriteľskému orgánu.

 Kritériom pre vyhodnotenie ponúk je najvyššia ponúknutá cena,ktorá nesmie byť nižšia ako spisová hodnota t.j. 3.300,-Eur. Správca môže odmietnuť ponuku alebo všetky ponuky, v prípade, ich nevhodnosti, a to aj bez uvedenia dôvodu. Víťazov ponukového konania správca konkurznej podstaty vyzve na uzatvorenie zmluvy. Zábezpeka bude neúspešným uchádzačom vrátená v lehote 10 dní odo dňa vyhodnotenia ponúk bezhotovostným prevodom na účet z ktorého bola poskytnutá alebo na účet uvedený v ponuke. V prípade, ak úspešný uchádzač na výzvu správcu neuzatvorí kúpnu zmluvu zložená  zábezpeka prepadá v prospech konkurznej podstaty ako zmluvná pokuta.